- 23 Haziran 2013
- 1.105
- 1.983
Bu kadar da salak olamaz.piknik var diyor.iptal diyor sonra. Niye, çünkü o kadın gelmiyor. Açık açık da diyor yani. Dalga geçiyoruz hikayesi falan yalan bence. Esin o kadınla vakit geçirmekten hoşlanıyor.Tam acaba ben mi büyütüyorum gayet sıcakkanlı davranıyor eşim diye düşünürken Bi gelişme oldu:
Biz daha önceden iş arkadaşlarıyla birlikteyken (sadece o kadın değil diğer iş arkadaşları da vardı) birgün mangal yapmaya sözleşmiştik bir iki haftasonra
Bugün eşim o iş iptal dedi niye dedim işte o kadının bir işi varmış filan dedi
Bende tamam biz gideriz diğerleriyle o zaman dedim
Biz ikimiz gidelime getirdi olayı çok sinirlendim resmen kadın gelmiyor diye diğer arkadaşlarıyla da görüşmek istemiyor... Zaten diğer iş arkadaşlarıyla da kadını görmek için sosyalleşiyor bence çünkü daha önce de demiştim diğerleri dışarı çağırdığında hep bir bahane uyduruyor
Bende o kadınla daha önce çok sosyalleştik zaten diğer iş arkadaşlarınla vakit geçirmiş oluruz ben öyle yapalım istiyorum dedim
Sonrada dayanamayıp sana daha önce söylemek istemedim aslında ama ben o arkadaşını pek sevemedim dedim
Niye diye sordu
Evlerine gittiğimizdeki tavırlarından biraz bahsettim
Birkaç kere soru sorduğumu ama cevap vermediğini, benimle pek konuşmadığını ve açıkçası onunda beni pek sevmediğini hissettiğimi söyledim
Tutamadım kendimi açıkçası ve tepkisini görmek istedim
İnanır mısınız ne diyeceğini bilemedi, bozuldu baya surat ifadesinden hissettim
Sen yanlış anlamışsındır işte o dalgın bir kızdır zaten hep dalga geçiyoruz bilmem ne..
saçma sapan bir iki iş anısı anlattı örnek vermek adına
Sonra da bana sürekli seni soruyor o nasıl napıyor diye, sen yanlış anlamışsındır filan dedi
Ben hayır dedim biraz ısrarlı konuştum hatalı olduğu noktaların dalgınlıkla ilgili birşey olmadığını ve pek samimi bulmadığımı söyledim
neyse ben yatıcam uykum var deyip yattı
Çıkarımım:
Net bozuldu.. sanki ablasıyla ilgili birşey söylüyorum gibi bozuldu surat ifadesi öyleydi farkettim
Ben birşeyler hissetsem de bir de sizin fikrinizi almak istiyorum ne çıkarmalıyım bu konuşmadan?
Bu kadar sevdiği görüştüğü bir kadınsa emin ol WhatsApp konuşmaları 2 hafta öncesinde değildir. Siliniyordur. WhatsApp web yuklemeni tavsiye ederim. Ama ekran başında beklemen lazım çünkü WhatsApptan silinince sende de siliniyor o anda. Ben eski sevgilimin iş yerinden yılışık bir hatunla yılışık yılışık konuşmalarını an be an izlemiştim. İnkar etti ve asla anlayamadı nerden biliyorum diye. Terk ettim tabi.