Eşimin ilgisizligi

Ciddiye almamıştır sizi. İş ciddiye binsin de göreyim o ana kuzusunu
Beni soguttuktan sonra bir defa özürler dileyip güvenimi boşa çikardiktan sonra yaptigi şeyler neyi düzeltecek ki . Bir daha nasil güveneyim.

Defalarca seni zorlamayacagim tamam dedi yine aynini yapti evden gidiyorum diye özürler diledi sözler verdi onlar da fos çikti. Güven sıfır , sevgi köreldi , saygı tükenmenin eşiginde. Şu küçücük zamana güzel anılar yerine bitmek bilmeyen kavgalar sıgdırdık . Çok yazık.

Yeğen bahane. Yeğeni kendisini görmeye geldi mi? Erkeklerde suç, diyemiyorlar eşimle işim var diye. Bana da çocuk hakkında baskı yapıp duruyorlar en son dedim çağırmayı bırakırsa annen çocuk yapabiliriz diye. Tabi ki yapmayacağım.
Zamanım var biraz, dolsun arkasına bakan namerttir. Zaten her türlü hakkımı emeklerimi inkar ettiler, arkamdan konuşmuşlar bilmem ne umrumda değil.
Ben oğlunun 2.nişanlısıydım. İlk kız kötüydü ikinci de mi kötü diyecek sülalesi. Onlar düşünsün.

Tavrın kesin ve sert oldukca duvarını aşamayacak ve bu durumu kabullenecek.. benim eşimde anne göğüsünde baba onayında.. ve ben evi terk ettim..

Yegeninin bebegi 3 hafta hastanede yatti biz aynı hastaneye gittigimiz halde ben söyledim görelim diye kendinin aklına bile gelmedi hala hastanedeler mi diye sordu bir de. Şimdi de yegeni için gidecekmisiz lafa bak.
Kaç yillik evlisiniz ?

Minik tatlı bir oğlusum var.30 sene sonra fikrim değişir mi bilemem ama yeni evli oğlumu her gün her gün evimde istemezdim.demekki evde mutlu değil diye düşünürdüm.konusur sorun yoksa da evine yollardim.hadi yine geliyor gelinimi arar bir sıkinti mı var kızım diye sorardim en son.kayınvalideniz nasıl biri.bu konuyu açsaniz ona biraz.sıkıntinizı anlatsanız.annesinin yemeğiyse pasta böregiyse ysptıklarından bir kap da size yollasın.evinizde yersiniz.yok eşiniz yine de gitmek isterse "yok oğlum erken uyuyacağiz" filan desin.gerçi bunları yapacak melek kayınvalide var mıdır bilmem ama...sonuçta oglunun mutluluğu söz konusu.

Bu düşkünlük nedir anlamıyorum.ki benim eşim de annesine düşkündür.ama cay koymadın bardak beklemedin nedir yani.tabi çay da koyulur su da getirilir.ama bir erkeğin bunlara dikkat etmesi çok garip.ailesi mi söylüyor acaba.biraz takip edin bence.

Bu adama seni silah zoruyla mi verdiler. Yoksa adami katakulliye getirip hamile kalip evlenmeye mecbur mu biraktin yani ikisi de degilse ve kendi istegiyle evlenmisse dengesiz bir ruh hastasina catmissin gecmis olsun. Bosanmadan bir evlilik terapistine gidin bence. Cok duzelebilecekmis gibi durmuyor ama en azindan elimden geleni yaptim dersin.Allah yardimcin olsun cicim aylarindasin guya. Balik bastan kokar canim sizin is dedigim.gibi sikintili

2 sene olacak. Dediğim gibi yeğen bahane, maksat annesine yapışmak.
İlk aylarda burnumdan getirdiler bu gelme gitme olaylarıyla. Kaynana kişisi kendini yerlere atıyordu çocuğumu görmek hakkım değil mi diye. Gören de ben oğlunu kuleye hapsettim, ejderhalarla çevirdim sanar. Çağırmaları yetmez, bana sormadan evime girer izinsiz eşyalarımı alır götürür. Sülalesini evime doldurur. Daha neler neler saçma sapan bahaneler. Geçen gün yine kavga ettim, yine salak saçma bahanelerle geldi. Değişmezler, bir de bana diyor doğur ben bakarım. Hava değişimi çok çarptı bu sefer, yatak döşek yattım iki gün, oğlunu aradı, oğlu söyledi yine aramadı. Kendi hasta olduğunda evine taşındım resmen. Böyle mi bakacak acaba.
Oğlunun kredisi doldu, ya dur diyecek ya da vaktim dolunca beni kaybedecek. O zaman gitsin bulsun bir tane anneciğinin her dediğine evet diyeni.

Bence sen çok mantıklı ve olgun bir kadınsın . Kendisi erkek diye kadın her dediğini yapacak ,hizmet edecek boyun eğecek. Yok öyle bi dünya. Hizmet etsen kendi ailene edersin zaten. Sen üzerine düşeni yapmışsın. Hiç gitmem demiyorsun zaten sınırı olmalı diyorsun. Bence gitmek en mantıklısı. Boşanma celbini gördükten sonra eşinin pişman olacağını düşünüyorum ama iş işten geçmiş olacak tabi. Ömrünü böyle merhametsiz insanlara heba etmeye değmez boşver kimsenin ahi kimsede kalmaz. Bırak o çabalasın senin için. Senin bi suçun yok ki.

Kv ye söyledim cevapsiz birakti ama hosuna gitti gülmesinden belliydi ve degisen bir sey olmadi aksine daha çok ustune dustu. Yillardir alismis oldugu duzenden yeni bir duzene gecti hemen alismasini beklemiyorum zaten de ayni sey benim icin de gecerli ben de ayni durumdayim. Lakin evime kendine alismaya calisiyordum kendi ise eski duzeninde kalmayi tercih etti.

Simdi durum nedir peki?Sonucta ayni evin icindesiniz su anda.
Yeni uyandi bulundugum odaya geldi pişkince sen uyumadin mi hayatim diye sordu. Cevap vermedim oturma odasina gecti sigara iciyor şimdi. Ben hiç uyumadim niyetim bugun cekip gitmekti ama uyuyamadim nasil cikarim yola bilmiyorum. Sanirim yarina erteleyecegim.

Benimki de ailemi ben hic göremeyecek miyim diyor çocuk gibi . Sanki yasak koydum sadece biraz araliklarla gidelim sürekli gitmeyelim demistim oysa. Dün gitmedik ama zaten sen gelmedin biz de carsidaydik diyor. Ne farkeder dedim ya evlerine gidiyoruz ya birlikte disarda bir yere sonuc olarak hep bir aradayiz.

Bir tartismamizda da benle hicbir yere gelmiyorsun ne zaman gidelim desem gitmiyorsun gelsen de zorla geliyorsun , benle zaman gecirmiyosun beni sucluyorsun diyor. Dedim ki biz en son evlendigimiz hafta başbaşa zaman geçirdik senin gezme anlayişin annene gitmek ya da annenle bir yerlere gitmek . Bizim kendimize ait bir hayatimiz mi var.

Ben de hakli oldugumu düşünüyorum teşekkür ederim . Evlilik iki kişilik tek tarafın çabasıyla ancak ite kaka yürür sonunda tikanir ilerlemez olur , er geç yasanacak bir son varsa geciktirmek yarayi derinleştirmekten ve zarar vermekten başka bir işe yaramaz. Tek taraflı çabaladim hep , esimden destek de görmedim, gitmekten baska yapabilecek bir şey kalmadigini düşünüyorum artik.

Ayneen, asla başbaşa planımız yok. Şuraya gidelim onlar da gelsin.şunu yapalım onlar da gelsin. Anası babası bitiyor kardeşi başlıyor. Ya evdeyiz ya annesinde.
Ayrılamıyorsan ailenden git orada yaşa, beni rahat bırak diyorum artık. Kendilerinin ailesi var biz mantar dibinden çıktık. Evlendim evleneli annemler 1 kere geldi evime, ben de yılda 2-3 kere gidebildim bazı sebeplerden. Kendi ailesini her hafta görür ama sekmez. Bana soran yok, söyleyince de seni göndereyim diyor. Bir kere yalnız gittim de geldiğimde anasına ne var ne yok yumurtlamıştı, kıyamet koptu evde.

canm bizde boyleydik suan cok daha iyiyiz sabret dua et .tatli tatli kendine cekmeye calis.istersen ozelden konusabiliriz

Aynı gerçekten aynı. En azından haftada birmiş ben ona da raziyim , her gün gidelim demesinden her gittigimizde davranislarima kusur bulup kavga etmesinden biktim.. 2 yıl geçmiş ve düzelmemiş Allah sabır versin ikimize de.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…