Eşimin ilgisizligi

Bu adamın sevgisinden eminmisin ? Bana seviyor gibi gelmedi ailesiyle birlik olmuş seni bi kalıba sokuyor gibi geldi annesi babası hicmi demiyor ogl yeni evlisin yapma böyle alışacak çık.a evinden vs ailen yakın oturuyorsa al kocanı karşına dediklerini kabul ediyorum ama benim de ailem var bende görüşmek isterim dedi her hafta iki gün onun ailesine gidiyorsanız iki günde sizinkine gidin hafta sonu bi onun ailesinde bi dizin ailenizde kalın anca böyle üstesinden gelirsiniz he olmadimi yoklugunuzla körkütük sizin için uğraşacakmi ama yazdıklarınizdan ben öyle bi adam göremedim

Evet iş annedr bitiyor esim avucunda istedigi gibi sekil aliyor. Esine yuvana bak diyecegine gel dizimin dibinde ol deyince böyle iste sonu.
İş sende bitiyor canım, kurnaz olacaksın... Hiçbir kv yuvana bak demez...

Oğlu boşanınca oğluna hiçbir şey olmaz çünkü....

Boşanma teklifinizi hemen kabul ettiğine göre boşanma konusu kendi ailesinin içinde konuşulmuş... Yoksa hemen tamam boşanalım demezdi...

Maalesef bir kv daha yuva yıkıyor..
Konusuldugunu pek sanmiyorum . Ailesi bosanmamizi da istemez zaten. Eltimle de sorun yaşamislar ilk evlendikleri dönem eltim evi terketmis aylarca dönmemis sonunda kv elini çekmek zorunda kalmis çunki eşi eltimi seçmiş. Şimdi bayramdan bayrama görüşüyorlar. Nikahimizda bile salona gelip tebrik edip gittiler durmadilar. Bur arada olmamak icin elinden geleni yapiyor eltim eşi de ona uyum sagliyor. Bir sey oldugunda eltimi arar oglunu arayip sormaz. Ben de ise eşimi arayip hallediyor beni sallamiyor bile çunki biliyor oglu da beni sallamiyor.

Ayrılık ne kadar erken olursa o kadar iyi.
En azından bu gereksizlere harcadığınız zamana acımazsınız.

Gençsiniz yeniden seversiniz, sevilirsiniz.
Bu adamla ömrünüzü çürütmeyin.
Düzelecek diye bekleyip zamanimi heba etmek istiyorum zaten . Dun aksam son sözünü söyledi . Ben boyleyim ister kabul et ister etme dedi. Ayrilmayi dusunuyorum konusalim dedigimde de tamam konusmaya gerek yok dedi.

Ben sana bir saat önce hazırla dedim yemiyorumdan sonrasını okuyamadım. Sinirlendim zıkkım yesin. Bu nedir yaa meydanlara çıkıp kendi ailenize sahip ciimayacaksanjz, hayatın müşterek olduğunu idrak edemediyseniz cinsiyet fark etmez evlenmeyin diye bağırmak istiyorum. Allah akıl fikir versin eşinize ve onun gibi olanlara , size de sabırlar ve çözüm yolu diliyorum. Ancak susarak düzeleceğine inanmak kesinlikle doğru değil

7 senelik evliyim ben, bu adam boşanılacak adam. Değişmez..
Çünkü anneci olmasını geçtim, sana davranışları düzgün değil ki.

Afedersiniz de, elinde olsa geri girecek. Sığmaz ama napalım. Bir değişik versiyonu da bende var. İlla çağırdıklarında gitmeliyiz yoksa surat asar oturur. Sohbet etmez, dert dinlemez. Annesinin evine gidince bülbül olur, kahkaha atar ya da vurur kafayı uyur saatlerce. Sanki evinde uyuyamıyor zavallı. Değişmiyorlar maalesef, her 4-5 ayda bir sahteden sinir krizi geçirip anasını babasını arar benim başıma sarar, sonra da gelir bana sırnaşmaya çalışır.
Anası her bir tarafı sıkıştığında cevap verecek bir şey bulamadığında "git o zaman annenin babanın yanına," der sonra kıvırır.
Bu tiplerle ömür geçmez, benim biraz zamanım var. Dolsun gideceğim, ondan sonra koyun koyuna yatsınlar. Sizinki de düzelmez, ne zaman giderseniz iyi olursunuz gitmezseniz sizden ala kötü yoktur.

Niye bu kadar pasifsin....

Niye ipleri kv ye bıraktın, kurduğun yuvayı yıkmasına izin veriyorsun....
Eşim adam degilse kv kurulur böyle evliligimin içine. Mücadele ettigime degmez. Istedigi annesi ise onunla yaşasin . Benim ona mecburiyetim yok ki . Niye çekeyim niye tek ben çabalayayim . Evliligi tek başima mı yaptim . Kadinim diye niye ben düzelsin diye ugraşip mucadele etmek zorundayim . Hem niye olan sadece bana oluyor da ogluna bir sey olmuyor ? Erkek diye mi ?

Sevgisinden emindim yanilmisim ben de sevmedigini dusjnuyorum artik niye evlendi o zaman diyorum kendime cevapsiz kaliyorum. Ailem yakin degil uzak öyle bir sansim yok . Yoklugumda ne yapar bilmiyorum önceden olsa ugrasir derdim ama artik kestiremiyorum . Ne yaparsa yapsin. Sen gidersen anneme giderim saniyorsun ama gitmem diyor ben yanindayken ordan gelmeyen ben yokken gitmeyecekmiş duy da inanma.

Zıkkım mi yer bu saatten sonra kizilcik serbeti mi icer ne ederse etsin. Beni delirtti ya umrum degil bundan sonra ne yedigi ictigi ne yaptigi.

bilmiyorum böyle evlilik surermi ama biseyler yapmanız lazım kendinizi bu kadar degersizlestirmeyin

Daha çok yıpranmadan ve pişmanlik biriktirmeden gitmeli demek istiyorsunuz dogrudur.

Daha çok yıpranmadan ve pişmanlik biriktirmeden gitmeli demek istiyorsunuz dogrudur.
Ne yaparsanız yapın yaranamayacaksınız. Ben neleri alttan aldım, en son dayanamadım aileme haber verdim gelin beni alın diye. Kaynana kişisi bin dereden su getirdi gelmeyin vermem bilmem ne. Oğlu adam olmadıkça bu kavgalar bitmeyecek. Bir daha aramam dedi evden çıkarken kv, beni aramaz ancak oğluşunu arıyor. Hastayım yatıyorum, geçmiş olsun bile demedi. Ben günlerce kendisine yemek taşıdım, baktım. Değmezler. Eğitilmezler. Boşver.

Malesef boyle olacagini tahmin etmis ve soylemistim cunku 1 bucuk ayda size bunlari yasatan bir insanin bir tartismada aydinlanma yasamayacagini biliyorduk.Cok uzuldum.Insan ne hayallerle evleniyor ama en azindan erken gordun,farkina vardin.Coluk cocuk yokken kurtul bu ana kuzusundan.

Ben de evlendigimden beri havasindan mi nedir hasta olup durdum . Eşim kv ye Cemre hasta diyor agzinin ucuyla neresini begenmiyor dedi kv ses tonu beni benden aldı zaten, geçmis olsun beklemedim demedi de ogluna dedi sadece , önemli de degil demesin.

Ben kv ye degil eşime kızıyorum bence asıl sorun kv degil eşim. Önceliklerini belirleyemeyen evlendiginin farkinda olmayan bekarligindaki yaşamaya devam eden o. Kv çanak tutsa da eşim izin vermedikce ne yapabilir ki. Yegenim annemlere gelmiş gidelim diyor yegeni fizandan gelmiyor ayni yerdeyiz üstelik bizden kaç yaş küçük niye biz ayagina gidiyoruz evimizi bilmiyor mu ayrica zaten yegenini evinden alip annesine kendi getirdi .

Evet konumdaki birçok kisi şasirmisti bu kadar hizli düzelmesine. Megerse gitmeyeyim diye uyutmus beni . O gün ona inanip geri döndügüme pişmanim. Bu defa pişmanliklarima yenisini eklemek istemiyorum kurtulacagim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…