- 22 Ocak 2019
- 5.613
- 12.494
- 248
- 31
- Konu Sahibi Denizdeniz14
-
Ayrilmayi dusunuyorum konusalim dedim konusmaya gerek yok tamam dedi yatti uyudu.
Merhaba hanımlar. Çalışan bir kadınım . 1,5 aylık evliyim. Eşimle 2. haftamızdan beri ailesi konusunda tartısıyoruz . Annesi sürekli çagırıyor eşim annesinden gelmez oldu sürekli orda olmak istiyor hatta orda yatıya kalmak istiyor. Bu arada yakın oturuyoruz kalmamiza gerek yok dedim diye 3 gun tavir yapti.
Ben gitmek istemeyince tartısmaya basladık ailemin yanına gitmek için senden izin mi almam gerekiyor diye sert çıktı . Onlar senin de annen baban vs diyor . Hastayım rapor aldım 2 haftadir ilaclar fayda etmiyor. Pazartesi bir daha hastaneye gidecegim dedim bugün, senin hastalıgın benim umrumda degil nereye gidersen git dedi . Sabah da kahvalti hazirlamıstım ben sana bir saat önce hazırla dedim yemiyorum dedi .
Huzursuzmuş eve hapsolmus benim yüzümden huzur vermiyormusum vs.
Ottan çöpten sürekli kavga çikariyor su getiriyorum bardagi niye almadin diyor sehpa önünde oraya birak dedim sen hep böyle yapiyorsun gecen babama da su verdin bardagi beklemedin diye söylendi . Ekmek almaya gidiyorum diye çıkiyordu evde ekmek var dedim tabi ya sana sormam lazimdi ben niye düsünüyorum ki her seyi sen bilirsin zaten sana danismadan ekmek dusunmek almak benim ne haddime diye söylendi. Senin derdin ne dedim derdimi biliyorsun dedi ( derdi ailesyle vıcık vicık olmamam ).
Yaptigim hicbir yemegi begenmiyor sürekli kusur buluyor yemiyor evden işim var deyip cikiyor annesinin oraya gidip yemek yiyor. Ben istemiyorum diye beni artik zorlamiyor gidelim demiyor ama tek basina gidiyor . Gecen sabah gitti aksama dogru aradim gelecekmisin diye ben yemegimi yerim cayimi icerim sohbetimi yapar gec gelirim bekleme dedi bunu defalarca yasadik her izin gunünde . Bana karşı çok öfkeli ve tepkili . Her şeyi denedim kahvalti hazirlamadim yemek yapmadim disarda yedi annesinde yedi beni aç birakıyor diye orda burda söylendi. Annesinde yemek yedigimizde herkesin icinde bak ögren ben böyle seviyorum sen böyle yapamiyorsun diye insanlarin icinde rencide etmeye başladı.
Ayni evin içinde birbirimize duvar ördük evli oldugunun farkinda degil alişamadi sahiplenemedi . Gittikçe uzaklaşiyoruz birbirimizden . Sürekli bir laf sokma savunma halinde her seyi sen biliyorsun benim fikrime saygin yok farkinda olmadan beni asagiliyorsun saygisizsin . Amcamlar geldi sen telefonla oynadin (2 dakka bir seye bakip birakmistim ) , babamin bardagi bitti kalkip cay doldurmadin , uykusuzum diye bahane ettin uyukladin (cok uykusuz ve yorgundum annesigilde oturdugum yerde uyuklamisim kasitli degildi ) kasten yaptin beni rezil ettin dedi.
Üzerimde otorite kurmaya her dedigini yaptirmaya çalısıyor . Hicbir seyi unutmuyor uzerini kapatmiyor çözdük sorunumuzu tamam diyorum içimden alakasiz bir zamanda eski tartismalari acip tekrar kavga ediyor . Nisanliykenki tartismalarimiza kadar götürüyor kavgayi. Birlikte hicbir seyi paylasamiyoruz ne duygusal ne de cinsel hicbir yakinligimiz kalmadi. 1,5 aydir ilk haftamiz disinda her gunumuz tartismayla geciyor. Bosanmak dısinda butün onerilerinize açıgım nasil aşabilirim bu sorunlari.
Not: Nişanliyken hic mi farketmedin diyenlere ithafen anneci oldugunu biliyordum bu kadarini beklemiyordum. Ayrica nisanliyken böyle sert kaba degildi kücük bir tartismada bile işini gücünu birakir yanimda olur kendini affettirirdi çok degisti taniyamiyorum.
Şu mesajlar midemi bulandırıyor benim. Konuyu gerçekten okudunuz mu?Şikayetçi olmadan kocanı bir süre dinle.Cilveli ol ve onu poh pohla.Yatakta da mutlu et.Politik ol Bu şekilde devam edersen çok üzülürsün
Şu mesajlar midemi bulandırıyor benim. Konuyu gerçekten okudunuz mu?
Eşi psikolojik baskı yapıyor, kendisi ve ailesinin etrafından kuklaya döndürmeye çalışıyor konu sahibi. Ama o işveli cilveli olup , kocasını yatakta mutlu ederek pohpohlayacak.
Sonra zaten kendini kadından üstün gören kocasının egosu arsa çıkacak. Bu politik olmak değil kendini zavallı konuma düşürmek olur ancak.
Senin konularından cuk diye oturan malzeme çıkar da neyse :)miden bulanıyorsa kusabilirsin.
Eğleneceksen dertlerimle malzeme çıkarabilirsin.Bu tarz kişiliklerle muhatap olmuyorum.Senin konularından cuk diye oturan malzeme çıkar da neyse :)
Evet kesinlikle erini dinle konu sahibi cilvenaz ol yatakta mutlu etmelisin çiftleşme dansi falan yap ki üzülme sonradan erin hak etmiyor liftenŞikayetçi olmadan kocanı bir süre dinle.Cilveli ol ve onu poh pohla.Yatakta da mutlu et.Politik ol Bu şekilde devam edersen çok üzülürsün
Karli davranmamak ciddiyeti azaltiyor katiliyorum. Dün uykusuzdum ve yola cikmaya güvenemedim. Şu an hazirlaniyorum birazdan bu evde yokum.Gidin, ayrılın diye demiyorum umarım hersey hallolur zaten ama gidicem edicem dedikten sonra gitmek lazım. Yada hiç dile getirmemek çünkü lackalasiyor ve bundan sonra Eşiniz sizi hiç ciddiye almicak Üzgünüm . Yani her anlamda hayatta inatçı değil ama kararlı durmak bence çok önemli bir tavır oluyor .
Evet ya kadinla bir problemim yokken anneme gidelim lafini duya duya kadindan sogudum . Degismiyormus tecrube sahipleri hep öyle diyor bu da degismez bariz.Bendede ayni olmustu ve hala soguklugum devam ediyor. Kayinvalidemle kendi başimiza bi iletisim kuramadik biz bu yuzden. Annem gelecek anneme gidelim muhabbeti yuzunden sevecegim varsada sevemedim yalan degil. Kendi elleriyle annelerinden sogutuyorlar maalesef. Duzene girmeside birkac seneyi bulabiliyor. Malesefki anneciligin sonucunu bastan kestiremiyoruz.
Evet daha önce kizginlikla evden gitmistim ama ayrilmak maksadi ile degildi o annesiyle gezmeye gidince ben de kendi aileme gittim. Bu yuzden bir daha eve dönme.dedi tamam dedim bakti kararliyim ozür dilerim sinirle söyledim dedi yanima geldi barismaya falan sonra eve döndük.Bu ilk değil o zaman. 1,5 aylık evlilikte daha önce de evi terk ettiniz ve değişen bir şey olmadı.
Çok iyi anlıyorum sizi, şu saatten sonra kv nizi sevmek isteseniz de sevemezsiniz zaten. Tavırlarıyla ve kayıtsızlığıyla kendinden soğutmuş sizi, anlattıklarınıza göre kv nizle konuşsanız da bir işe yaramayacak, çünkü önceden konuyu açtığımda hoşuna gitti demişsiniz . Sizin şuan eşinizle evden çıkmayıp birbirinizle vakit geçirmeniz gereken zamanlar. Birlikte yemek yiyip güzel bir film izleyebilirsiniz yada başbaşa dışarı çıkabilirsiniz,sevişebilirsiniz bunları yapmak yerine sürekli annesini istemesi çok saçma. Yeni bir düzene alışıyorsa siz de aynı durumdasınız, hatta o ailesine yakın siz uzaksınız. Resti çekmek en doğrusu, değişmeyecekse boşuna hayatınızı bu adamla mahvetmeyin, yeni evli bir eş karısıyla vakit geçirmek ister kimseyi sürekli dahil etmez planlarına. Son durum nedir şuan ?
Dün malum uykusuzluk nedeniyle gidememistim disari cikmisti yemek almis gelmis aç durma falan dedi yemegi masaya birakip TV izlemeye koyuldu. Ben uyumustum soradan aksam da yemek yapmis masayi hazirlamis sogumadan ye dedi uyandirip . Sabah da işe gitmiş beni uyandirmamis.Son durum nedir @Cemrecn ?
Yoo.Eğleneceksen dertlerimle malzeme çıkarabilirsin.Bu tarz kişiliklerle muhatap olmuyorum.
Kocalığı padişahlık, kadını cariye sanan bir kafayla yürütemezdiniz zaten.Dün malum uykusuzluk nedeniyle gidememistim disari cikmisti yemek almis gelmis aç durma falan dedi yemegi masaya birakip TV izlemeye koyuldu. Ben uyumustum soradan aksam da yemek yapmis masayi hazirlamis sogumadan ye dedi uyandirip . Sabah da işe gitmiş beni uyandirmamis.
Dün hala ayni seyleri sayıkliyordu gel dedigimde gelsen sorun cikmazdi ne olur sanki , kocansam sözümü dinle falan diyordu. Hala oldugu yerde sayıyor . Ben de yoldayım ailemin yanına gidiyorum.
Amin inşallah hayırlısı olsun.Kocalığı padişahlık, kadını cariye sanan bir kafayla yürütemezdiniz zaten.
Hakkınızda hayırlısı olsun.
Eşimi dinledim lakin evlilik iki kişilik tek kişilik degil sadece tek taraf fedakarlik yapar el pençe divan olursa evliligin ne anlamı kalır ki. Poh pohlamaktan kastiniz güzel şeyler söylemekse eşim nasil bir hayat yaşamis ya da kendi öyle oldugundan mi böyle düşünüyor bilmem ama ne zaman güzel bir söz söylesem ne istiyorsun diye sorar , yani ona iyi davranmak esittir ondan bir şey istemek anlamina geliyor. Yok şımartmaksa ben şımartamam ki .Şikayetçi olmadan kocanı bir süre dinle.Cilveli ol ve onu poh pohla.Yatakta da mutlu et.Politik ol Bu şekilde devam edersen çok üzülürsün
Ben konuşup probleminizi halledebildiniz diye umut etmiştim .hayırlısı olsun umarım gercek anlamda Eşiniz düzelirKarli davranmamak ciddiyeti azaltiyor katiliyorum. Dün uykusuzdum ve yola cikmaya güvenemedim. Şu an hazirlaniyorum birazdan bu evde yokum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?