- 10 Mart 2019
- 3.294
- 4.436
- 133
- 40
- Konu Sahibi Denizdeniz14
-
Onun sorun çözme şekli beni her istedigine boyun egdirip kabul ettirmek. Bu saatten sonra özür dilese de boş. Nerede durmak istiyorsa orada duracak yerini kendi seçecek artik. Çok iyi biliyor net kararlarimdan dönmedigimi. Buna ragmen beni zorluyorsa göze almis demekki. Konusma yapip gitme secenegini kullanacagim onerilerinizdenYıllarca uzakta yaşamışsa yaptığı tamamen saçmalık.
Senin sabrını sınamak için yapıyor gibi bunları.
Zaten burda ne kadar konuşulursa konuşulsun iş eşinde bitiyor. Evliliğine önem veren insan çaba gösterir, sorunları çözmeye çalışır, eşiyle uzlaşmanın yollarını arar.
Benim sana 3 tavsiyem var nacizane,
Evde duracaksan isyan bayrağını çek, güzel konuşma, dert anlatma, alttan almayı bırak.
Evden gidip boşanacaksan habersiz gitmeyip benim bu evliliği yürütecek durumum kalmadı. Şunları istedim böyle oldu. Hoşçakal gibi bir konuşma yapman.
Son olarak da boşanmayacaksan, barışırız bana söz verir gibi hayallerin varsa evden gitmemen.
Hakkında hayırlısı olsun tatlım. Evlilik için çok kısa bir süre de bu raddeye gelmeniz üzücü, bir yandan da kısa sürede daha da yıpranmadan çoluğa çocuğa karışmadan karar verip hayatına devam etmen daha iyi.Onun sorun çözme şekli beni her istedigine boyun egdirip kabul ettirmek. Bu saatten sonra özür dilese de boş. Nerede durmak istiyorsa orada duracak yerini kendi seçecek artik. Çok iyi biliyor net kararlarimdan dönmedigimi. Buna ragmen beni zorluyorsa göze almis demekki. Konusma yapip gitme secenegini kullanacagim onerilerinizden
Henüz uyumamisti odaya gelip telefonu birakip uyu artik dedi. Ben de konusmamiz lazim dedim. Ve dediginiz gibi ayrilmak istedigimi soyledim. Cevabi şu oldu konusmaya gerek yok tamam dedim. Yarin evden ayriliyorum dedim tamam dedi ve yatagina yatti. Ben de diger odaya gectim. Sonuc bu .Yıllarca uzakta yaşamışsa yaptığı tamamen saçmalık.
Senin sabrını sınamak için yapıyor gibi bunları.
Zaten burda ne kadar konuşulursa konuşulsun iş eşinde bitiyor. Evliliğine önem veren insan çaba gösterir, sorunları çözmeye çalışır, eşiyle uzlaşmanın yollarını arar.
Benim sana 3 tavsiyem var nacizane,
Evde duracaksan isyan bayrağını çek, güzel konuşma, dert anlatma, alttan almayı bırak.
Evden gidip boşanacaksan habersiz gitmeyip benim bu evliliği yürütecek durumum kalmadı. Şunları istedim böyle oldu. Hoşçakal gibi bir konuşma yapman.
Son olarak da boşanmayacaksan, barışırız bana söz verir gibi hayallerin varsa evden gitmemen.
Ilk zamanlar her gün gidiyordum her gidelim dediginde de gidiyordum . Ama suyunu cikardi.Olay aslinda çok net. Eşiniz kardeşinin annesine yasattiklarini kendisi de yaşatma korkusuyla aşırı temkinli davranıyor. Baştan ipleri ele almak istiyor ve sizi bu birlikteliğin tehdidi olarak görüyor. Ne kadar kabul edersiniz bilmem ama kendinizin onların ana oğul ilişkisi için tehdit olmadiginizi ispatlamak için çalışırsanız bence daha faydalı olur. Siz buna pes etmek diyebilirsiniz, boyun eğmek diyebilirsiniz ama bence aksine bu onun boyun egmesini saglamaktir. Ben olsam ellerimi açardım bomboş olduğunu ona gosterirdim mecazen söylüyorum. O da illa ki yavaş yavaş gardini indirecektir. Zor bir süreç olsa da teklif ettiğinde gidin, o demeden siz arayın o demeden siz davet edin tam olarak sizin tehdit olmadiginizi kabullendigi anda ki bu ele geçirdiğiniz andır yavaş yavaş ipleri gevşetin. Arayı açın. Arayı açarken de ona çok daha cazip şeyler sunun o neyden uzaklaşıp neye yakınlaştığıni anlayamasin bile ama halinden memnun olsun. Her zaman naif müdahaleler daha çok işe yarar.
Boşver tatlım elinden geleni yaptın sonuçta. Seni hala elinin altında görüyor olabilir. Sonuçta evden gitmeye kalktın ve gitmedin. Şimdi yine öyle yapacaksın sanıyor olabilir. Mahkeme celbini görene kadar kafasına dank etmeyecek demek.Henüz uyumamisti odaya gelip telefonu birakip uyu artik dedi. Ben de konusmamiz lazim dedim. Ve dediginiz gibi ayrilmak istedigimi soyledim. Cevabi şu oldu konusmaya gerek yok tamam dedim. Yarin evden ayriliyorum dedim tamam dedi ve yatagina yatti. Ben de diger odaya gectim. Sonuc bu .
Her şey olacagina varıyor. Konusma geregi bile duymadi daha niye çekeyim ki onu . Olmasi gereken oluyor. Hayat devam ediyor mutsuz yaşamak psikolojimi dagitmaktansa en dogrusunu yaptim kendim için.Boşver tatlım elinden geleni yaptın sonuçta. Seni hala elinin altında görüyor olabilir. Sonuçta evden gitmeye kalktın ve gitmedin. Şimdi yine öyle yapacaksın sanıyor olabilir. Mahkeme celbini görene kadar kafasına dank etmeyecek demek.
Ne demiş ünlü düşünür müslüm gürses son pişmanlık neye yarar.. Herşeyin bedeli var.. Olmadı yar
Haklısın. Ben de aynı şeyi yapardım senin yerinde olsam. Etrafında ne kadar hasta insan varsa sen de o kadar hasta oluyorsun. Bir kere geldiğimiz şu hayatta üzülmeye, sinirlenmeye, huzurlu olman gereken evinde gergin olmaya ne gerek var.Her şey olacagina varıyor. Konusma geregi bile duymadi daha niye çekeyim ki onu . Olmasi gereken oluyor. Hayat devam ediyor mutsuz yaşamak psikolojimi dagitmaktansa en dogrusunu yaptim kendim için.
Inşallah canım bundan sonra hayat hep güzel olsun herkes için.Haklısın. Ben de aynı şeyi yapardım senin yerinde olsam. Etrafında ne kadar hasta insan varsa sen de o kadar hasta oluyorsun. Bir kere geldiğimiz şu hayatta üzülmeye, sinirlenmeye, huzurlu olman gereken evinde gergin olmaya ne gerek var.
Çok mutlu ol bundan sonra
Ben de öyle yapıyorum herkes kendi yoluna artik. Okurken sinir oldunuz ben yaşarken sinir krizinin eşigine geldim.Koyarım kapının önune.kuran carpsın koyarım.anasının koynunda yatsın..yemısım oyle ewlılıgı.coluk cocugu koca yapmaua calısıp ömur curutecek degılım. Sinir oldum.
Kv ile daha önce konusmustum eve alısamadigini kendini aradigini falan söyledim hosuna gitti daha cok üstüne düşmeye basladi. Baska bir gün bir araya geldigimizde de sürekli buraya gelmek istiyor ben her zaman gelemem biz de bir aile olduk artik bir düzenimiz olmalı yerine göre gidilmeli dedim cevapsiz birakti ve fayda etmedi.Çok üzüldüm durumunuza, anne bağımlısı erkekler evlenip de milletin kızının başını yakmasa keşke.
Kv nizle konustunuz mu hiç bu durumu?
Bence kv niz eşinizi doldurmuş epey, sizin niye aranmadığınızı gitmediğinizi eşinize sorup durduysa eşiniz de sizden hıncını çıkarmış, annesine verecek cevap bulamadığı için. Ailenizi devreye sokun evi terk etmeden önce, size idare et yenisiniz falan derlerse ben evi terk edeceğim o duruma geldik sürekli gitmek istiyor annesine deyin ailenize. Evi terk edeceğinizi duyursa aileniz kv nizle konuşurlar son kez. Ona göre duruma bakarsınız, eminim ki kv niz eşinizi sıkboğaz etmese, oğlum artık evlendin karınla vakit geçir evinize alışın dese eşiniz düzelir, annesinin psikolojik baskısından dolayı doğru ile yanlışı ayırt edemez hale gelmiş, size bileniyor . Boşanma kararı için çok erken, siz daha birbirinizi bile tam tanıyıp vakit geçirememişsiniz.
Git desem gitmez eve gelme desem gelir . Ne faydasi olacak ki .Evden ayrilma onu gonder. Sen neden gideceksin sonucta evine alisamayan o
Evet iş annedr bitiyor esim avucunda istedigi gibi sekil aliyor. Esine yuvana bak diyecegine gel dizimin dibinde ol deyince böyle iste sonu.Niye evlenirki böyle erkekler.Otur annenle ayrılmak istemiyorsan.Ne diye milletin kızının günahına giriyorsun.Ama hep diyorum gene iş annede bitiyor.
Niye bu kadar pasifsin....Git desem gitmez eve gelme desem gelir . Ne faydasi olacak ki .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?