- 10 Mart 2019
- 3.294
- 4.436
- 40
-
- Konu Sahibi Denizdeniz14
Tanisarak evlendik görücü usulu degil öncesi vardi ,8 ay nisanli kaldik.ne kadar nişanlı kaldınız öncesinde ne kadardır tanıyordun görücü usulu mü. yani daha çok yeni ne denir ki
Ben de göbek bagını kesmedigini düsünüyorum.Uzgunum ama bu adam olmamis ciks. Sutten kesilmeden evlenmis.
Ben de şaşkınım en güzel zamanlarımızı heba ediyoruz. Dakka bir gol bir misali surekli bir çekişme içindeyiz.Daha bismillah 1 buçuk ay olmuş evleneli nasıl yaşadınız bunların hepsini bu kadar sürede
eşiniz evliliğe alışamamış. biraz zamana ihtiyacı var sanırım. sabırlı olun bir süre sonra düzelmezse o zaman bakarsınız.Tanisarak evlendik görücü usulu degil öncesi vardi ,8 ay nisanli kaldik.
Ben de göbek bagını kesmedigini düsünüyorum.
Alışamadigini soylüyor etrafimdakiler annesinin yemegi eski yatagi eski duzeni evlendi ama aklı hala orda yaşiyor. Benden tepki alinca da uzaklasti . Nasil aşılır ki bu cikmaz sokaktayim gibiİnşallah alışma sürecindedir ve düzelir yoksa bu iş yürüyecek gibi görünmüyor
Mükemmel tespitUzgunum ama bu adam olmamis ciks. Sutten kesilmeden evlenmis.
Severek evlendik evet ama artık tek seven benmişim gibi hissediyorum.Neden evlendi ki. Kalsaydi anasinin evinde.
Cok terbiyesiz bir esiniz var.
Okudukca sinir geldi bana.
Severek mi evlendiniz?
Dediklerinizi yapacagım bundan sonuc alirim insallah .Siz yeterince dişli değilsinizdir, iki laf söyleyip kenarda üzülüyorsunuzdur. O da anasının aklıyla ipleri eline almaya çalışıyordur.
Bu gibi insanlardan uzaklaşmak gerekir. Bunu yapacak gücünüz yoksa evde sittiri çekersiniz. Evde oturuyosa bile annene git evi temizlicem de. Yemeği kendine yap, annende yiyosun zaten ayrıca beğenmiyorsun yaptıklarımı de o konuşunca hiç cevap verme ama. O annesine gittiği gibi çık. Bende annemdeyim yada dışarıdayım evde canım sıkıldı de.
Bakalım kim kendine çeki düzen veriyormuş