- 17 Aralık 2015
- 26.442
- 48.138
- Konu Sahibi seratoninn
fazla görüşmeyin bu saçma insanlarlaBen bebeğimle evden gittim boşanma aşamasındayız bana düşmez artık
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
fazla görüşmeyin bu saçma insanlarlaBen bebeğimle evden gittim boşanma aşamasındayız bana düşmez artık
Ya he he kesin alırlar çocuğu, daha kendilerine bakamıyolar, diğerini de siz gittiniz diye zaten kuzu kuzu anasına sepetleyecekler, sizin yakındaki okula yazdıracaklarmış boş iş, akıllarınca gözdağı, sana güvenip almadık çocuğu diyolar. Öyle bi güvendiler ki.Son durum. En kısa zamanda dava açıyorum.
Kayınvalidem ve görümcem eşimi doldurusa getirip üstüme saldı öfkeden gözü döndü çok korktum.
Üstüme salmalarının sebebi boşanmakta kararlı mısın dediler evet dedim anlaşamıyoruz konu konuyu açtı asagıladılar alttan alta
Eski eşle konuşmuşlar evlenmeyeceğini söylemiş ancak hayatında biri olduğunu doğrulamış galiba bilmiyorum. Çocuğu almak istiyorlar hala ama benim almamı istiyorlar ben buraya konu açtığımda toplanıp evden gittim çünkü kovulmuştum çocuğu getireceğiz eve geç dediler ben de biz boşanıyoruz ne saçmalık bu deyince eşimi doldurup üstüme saldılar. çocuğu bizim evin yanındaki okula yazdıracaklarmış boşanamazmısım burada benim ailemde devreye girdi siz ayrılan kişilere neden hala baskı yapıyorsunuz diye aileme de cephe aldılar kötü sözler edildi eşim olacak adam ise bundan sonra sana nasıl davranıcam bak gör dedi tehdit üstüne tehdit bebeğimi almak istediler işin garibi koca çocuğu bana atmak isteyenler bebeği ver dediler daha emiyor bebeğim yapışık geziyoruz biliyorlar en son sinir krizi geçirdim
Evet bu sefer benim ailem de devreye girdi boşanacak olan kadına mı düşer bu diye anası var babası var çanta mı bu çocuk annede bir düzeni varYa he he kesin alırlar çocuğu, daha kendilerine bakamıyolar, diğerini de siz gittiniz diye zaten kuzu kuzu anasına sepetleyecekler, sizin yakındaki okula yazdıracaklarmış boş iş, akıllarınca gözdağı, sana güvenip almadık çocuğu diyolar. Öyle bi güvendiler ki.
Son durum. En kısa zamanda dava açıyorum.
Kayınvalidem ve görümcem eşimi doldurusa getirip üstüme saldı öfkeden gözü döndü çok korktum.
Üstüme salmalarının sebebi boşanmakta kararlı mısın dediler evet dedim anlaşamıyoruz konu konuyu açtı asagıladılar alttan alta
Eski eşle konuşmuşlar evlenmeyeceğini söylemiş ancak hayatında biri olduğunu doğrulamış galiba bilmiyorum. Çocuğu almak istiyorlar hala ama benim almamı istiyorlar ben buraya konu açtığımda toplanıp evden gittim çünkü kovulmuştum çocuğu getireceğiz eve geç dediler ben de biz boşanıyoruz ne saçmalık bu deyince eşimi doldurup üstüme saldılar. çocuğu bizim evin yanındaki okula yazdıracaklarmış boşanamazmısım burada benim ailemde devreye girdi siz ayrılan kişilere neden hala baskı yapıyorsunuz diye aileme de cephe aldılar kötü sözler edildi eşim olacak adam ise bundan sonra sana nasıl davranıcam bak gör dedi tehdit üstüne tehdit bebeğimi almak istediler işin garibi koca çocuğu bana atmak isteyenler bebeği ver dediler daha emiyor bebeğim yapışık geziyoruz biliyorlar en son sinir krizi geçirdim
yatılı almak istiyor bebeği de bakabilirim deyip duruyor ama evin içinde ki durumlardan dolayı vermek istemiyorum komple almasam bile yatılı bende de kalacak bebek diyorBebeği alamayacaklarını biliyorsun. Ne diye gelip burada çocuğu alacaklar yazıp duruyorsun?
Hayır.yasal olarak emen bebeği baba yatılı alabilir mi?
yasal olarak emen bebeği baba yatılı alabilir mi?
Biraz da konuşmak rahatlamak istiyorum cok doldum taştım..neden bir avukata danışmak yerine buradan bilgi alıyorsunuz?
Hakimden hakime değişiyormuş. Bazı deneyimli hakimler çocuğun yatılı olarak verilme yaşını mümkün olduğu kadar üste çekerken, deneyimsiz bir hakime denk gelirseniz bebeği yatılı bile verebiliyormuş. Genel olarak çocuk 3 yaşına kadar anneye bağımlı kabul ediliyormuş. Ben de boşanma aşamasındayım. Avukatım bu şekilde bilgi vermişti.yasal olarak emen bebeği baba yatılı alabilir mi?
Biraz da konuşmak rahatlamak istiyorum cok doldum taştım..
Çok teşekkür ederimHakimden hakime değişiyormuş. Bazı deneyimli hakimler çocuğun yatılı olarak verilme yaşını mümkün olduğu kadar üste çekerken, deneyimsiz bir hakime denk gelirseniz bebeği yatılı bile verebiliyormuş. Genel olarak çocuk 3 yaşına kadar anneye bağımlı kabul ediliyormuş. Ben de boşanma aşamasındayım. Avukatım bu şekilde bilgi vermişti.
Büyüdükçe kalabilir, hemen şimdi kalamaz elbetteyatılı almak istiyor bebeği de bakabilirim deyip duruyor ama evin içinde ki durumlardan dolayı vermek istemiyorum komple almasam bile yatılı bende de kalacak bebek diyor
yasal olarak emen bebeği baba yatılı alabilir mi?
Son durum. En kısa zamanda dava açıyorum.