Eşim narsist mi?

Adamın tek derdi üstünlük kurmak üstünüzde bana mecbursunu göstermek , aksine siz ona mecbur olmadığınızı gösterin. Atanmak kolay mı eylüle kadar lütfen bir bakıcı ayarlayın ve gidin.
Evet kesinlikle bana güvenilir bakıcı bulabilirsin diyorum asla yanaşmıyor kendi maasinla gecinirsin diyor neye yetecek diyor eşimin maaşı benimkinin iki katı ve arabası da var benim yok maalesef bebeğim için imkanları biraz düşüneceğim gibi görünüyor 🥹

Evet aynen bu şekilde onsuz gidince boşanma sebebi mı oluyor bu ? Bilen varsa aydınlatsin sonuçta isim için gideceğim ne zaman çalışmak istediğimi söylesem onsuz gideceğim için ayriliriz diyor ne yapacağımı şaşırdım iki sene o kadar uzak geliyor ki gözümde
2 sene 2 hafta gibi geçiyor. Böyle bir şantaj koştuğuyla ilgili bir avukattan görüş alın uygun şekilde ayrılın. Nafakasını da ödesin.

Evet kesinlikle bana güvenilir bakıcı bulabilirsin diyorum asla yanaşmıyor kendi maasinla gecinirsin diyor neye yetecek diyor eşimin maaşı benimkinin iki katı ve arabası da var benim yok maalesef bebeğim için imkanları biraz düşüneceğim gibi görünüyor 🥹
Gerçekten emek verip atandığın işini elemek ihtimal dahilinde mi? Peki bugün bu adam işinle ilgili şantaj yaptı ve işinden vazgeçtin her şey güllük gülistanlık mı olacak bu ilişkide? Sonrasında neleri feda edeceksin işin de olmadığı için artık hiçten ayrılamazsın da?

Gittiğiniz yerde belki lojman vardır öğretmenler için uygun hatta ücretsiz bile olabilir siz önce yola çıkın. Allah yardımcınız olur zaten korkmuş durmazsaniz kararlı durursanız eşiniz bu şekilde rest çekemez, yardım etmek zorunda kalır amaç sizi döndürmek. Kararlı durun. Boşanmak tehditi yapıyorsa peki deyin bakalım ne diyor

Gerçekten emek verip atandığın işini elemek ihtimal dahilinde mi? Peki bugün bu adam işinle ilgili şantaj yaptı ve işinden vazgeçtin her şey güllük gülistanlık mı olacak bu ilişkide? Sonrasında neleri feda edeceksin işin de olmadığı için artık hiçten ayrılamazsın da?
Ya eşim istifa et falan demiyor iki sene sonra beraber gidelim diyor ama benim evde neler çektiğimi yaşadığımı görmüyor yanından girmeyeyim diye hemen çocuk yaptı onunla bağlamaya çalıştı ben ondan kaçmak istemiyorum ki zaten işim için gitmek istiyorum fakat ayrı yaşamayı göze alamıyor gözden uzak olunca gönülden de uzak olursun diyor

Gittiğiniz yerde belki lojman vardır öğretmenler için uygun hatta ücretsiz bile olabilir siz önce yola çıkın. Allah yardımcınız olur zaten korkmuş durmazsaniz kararlı durursanız eşiniz bu şekilde rest çekemez, yardım etmek zorunda kalır amaç sizi döndürmek. Kararlı durun. Boşanmak tehditi yapıyorsa peki deyin bakalım ne diyor
Bakıcı bulamıyorum ki bulsam durmak bile istemiyorum 😶

Ya eşim istifa et falan demiyor iki sene sonra beraber gidelim diyor ama benim evde neler çektiğimi yaşadığımı görmüyor yanından girmeyeyim diye hemen çocuk yaptı onunla bağlamaya çalıştı ben ondan kaçmak istemiyorum ki zaten işim için gitmek istiyorum fakat ayrı yaşamayı göze alamıyor gözden uzak olunca gönülden de uzak olursun diyor
Peki 2 sene sonra başladığında işin etkilenmeyecek mi? O kısımda bizi biraz aydınlatsan iyi olur.

Bakıcı bulamıyorum ki bulsam durmak bile istemiyorum 😶
Atandığınız okulun müdürü ile bir gorusun derim ordan başka yere geçen öğretmenlerin bakıcısı varsa size yonlendirirler öğretmenlere sorar bakıcı için size yardımcı olurlar .

Eşin hakkında söylenecekler söylenmiş zaten ama eşinin tek haklı olduğu nokta bebeğe bağırman. Daha minicik 6 aylık bebeğe nasıl sesini yükseltebiliyorsun çok vicdansızca.

Evet aynen bu şekilde onsuz gidince boşanma sebebi mı oluyor bu ? Bilen varsa aydınlatsin sonuçta isim için gideceğim ne zaman çalışmak istediğimi söylesem onsuz gideceğim için ayriliriz diyor ne yapacağımı şaşırdım iki sene o kadar uzak geliyor ki gözümde
Güncel Yargıtay kararlarına hakim olmamakla birlikte evlilik birliğini sonlandırma amaçlı gitmediğiniz için terk etmiş sayılmayacağınızı düşünüyorum.

Bu arada ben de iki seneye yakındır ücretisiz izinle evdeyim. Gerçekten bazen insan bunalıyor ama bebeğiniz daha altı aylık, çok küçük. Lütfen bağırmayın. Bu kadar sinirlerinize hakim olamıyorsunuz işe başlamanız iyi olabilir cidden.

Merhaba ilk defa yaziyorum kafam çok karışık eşimle evleneli iki sene oldu 6 aylık çocuğum var anneler anlar ki lohusalık öyle kırk günle falan bitmez hâlâ alışamadım anneliğe haliyle uykusuzluk da eklenince bazen çok sinirli olabiliyorum ve bu çocuğuma yansıyor sesim yukseliyor eşim asla destek olmuyor tek başıma hallediyorum çalışmak istiyorum daha çok gencim yirmili yaslarimin başındayım çok şükür isim var öğretmenim fakat yaşadığım yere çok uzak bir yere atandım bebeğimi bırakıp gidemiyorum bakıcı bile bulamadım ve ben o şehre eşim yüzünden atandım birlikte yaşayalım diye bana orayı yazdırdı bende tamam dedim fakat daha iyi bir yere en azından ilçe merkezine atanabilirdim. İyiyken çok iyiyiz fakat kavga edince bir kere gitmek istediğimi çalışmak istediğimi evde psikolojik olarak iyi olmadığimi söyledim gidersen biter diyor çocuğumu da vermeyeceğini söylüyor tehdit ediyor bakıcı bul diyorum yanaşmıyor bu sefer de anneligime hakaret ediyor sesim yükseldiği için iyi anne değilmişim bu yüzden çocuğum onun yanında daha güvendeymiş inanın ne yapacağımı bilemiyorum gitsem evliliğim bitecek ama evde de psikolojik olarak iyi değilim ne yapmalıyım yardım edin 😕
Yalnız sesiniz 6 aylık bebeğe mi yükseliyor?Biraz büyük yaşta çocuk olsa anlarım ama bebeğe ses yükseltmek doğru mu?

Anlamaz yavru ne dediğinizi,korkutursunuz ancak.Galiba eşin haklı olduğu yerler var bu durumda.

Merhaba ilk defa yaziyorum kafam çok karışık eşimle evleneli iki sene oldu 6 aylık çocuğum var anneler anlar ki lohusalık öyle kırk günle falan bitmez hâlâ alışamadım anneliğe haliyle uykusuzluk da eklenince bazen çok sinirli olabiliyorum ve bu çocuğuma yansıyor sesim yukseliyor eşim asla destek olmuyor tek başıma hallediyorum çalışmak istiyorum daha çok gencim yirmili yaslarimin başındayım çok şükür isim var öğretmenim fakat yaşadığım yere çok uzak bir yere atandım bebeğimi bırakıp gidemiyorum bakıcı bile bulamadım ve ben o şehre eşim yüzünden atandım birlikte yaşayalım diye bana orayı yazdırdı bende tamam dedim fakat daha iyi bir yere en azından ilçe merkezine atanabilirdim. İyiyken çok iyiyiz fakat kavga edince bir kere gitmek istediğimi çalışmak istediğimi evde psikolojik olarak iyi olmadığimi söyledim gidersen biter diyor çocuğumu da vermeyeceğini söylüyor tehdit ediyor bakıcı bul diyorum yanaşmıyor bu sefer de anneligime hakaret ediyor sesim yükseldiği için iyi anne değilmişim bu yüzden çocuğum onun yanında daha güvendeymiş inanın ne yapacağımı bilemiyorum gitsem evliliğim bitecek ama evde de psikolojik olarak iyi değilim ne yapmalıyım yardım edin 😕
Seni satın mı aldı?

Hayatını satın mı aldı?

Onun mülkü müsün?

O kadar yıl boşuna mı okudun?

Özsaygın yok mu? Kişiliğin yok mu?

Çoooooook pişman olacaksın. Ömrünü birine adamışsın. Mantık dışı. Akıl dışı.

Sen onun eşyası değilsin.

Ben de öğretmenim ve çocuğum olduktan sonra çalışmaya ara vermeye alışmanın zor olduğunu biliyorum. Eşin neden bakıcıya yanaşmıyor?

İyice düşündükten sonra hareket edin. Bebek bakmak kolay değil, yıpratıcı bir süreç evet. Ama siz şuan evdesiniz ve çalışmıyorsunuz. Buna rağmen 6 aylık bebeğe bağıracak bir psikolojidesiniz. Peki gittiğiniz yerde tek başınıza hem ev hem bebek hem çalışma hayatını sürdürebilecek misiniz? Gündüz bakıcı olacak peki ya geceleri? Yeri gelecek uyuyamayacaksınız sabah işe gideceksiniz. Bebek hasta olacak tek başınıza hastanelerde uğraşacaksınız. Bakıcı ben işi bırakıyorum diyecek ertesi gün gelmeyecek belki. Tüm bunlarla mücadele edecek gücünüz var mı? Eşinizle başka sorunlarınız var mı? 2 yıl sonra gelirim seninle diyormuş. Başka sorununuz yoksa orta noktayı bulmaya çalışın. Yapamıyorum, çok bunalıyorum deyin 1 yıl sonrasına anlaşın mesela. Ama her şeyden önce psikolojinizi bir toparlamaya çalışın. Yoksa sağlıklı karar veremezsiniz.

Anne değilsen sus
Anneyim ve yazıyorum madem. 6 aylık bebek bağırmanızdan kızmanızdan anlamaz en fazla ona korkmayı öğretirsiniz elinize geçen bu olur. Kazık kadar insanlarsınız stresinizi yönetmeyi öğrenin bir zahmet el kadar bebeğe bağırana kadar.
İkincisi sizin ki malesef evlilik değil kira sözleşmesi. Uyanıpta yaşadığın şeye bir bak.

davranış örüntüsüyle ilgili fazla detay vermemişsiniz ama sanıyorum narsist olsaydı o detayları vermeden duramazdınız. bencillikle narsistlik arasında çoook fark var, verdiğiniz detaylar kadarıyla narsist olduğunu düşünmüyorum. narsist örüntülü insanla olan tecrübem kadarıyla konuşuyorum, siz de kurban psikolojisi içinde değil gibisiniz zaten. böyle bir durumun sizde olması gerekirdi. meseleniz narsistlik değil bu durumun içinden çıkmak olsun. mesleğiniz olması da bir şeydir, geçmiş olsun 💔

Ne demek hemen çocuk yaptı? Kukla misiniz siz? Gerçekten herkes hakkettiği gibi yaşıyor diye boşuna demiyorlar.tencere kapaksınız demek ki.gideceğin falan yok zaten.otur bak çocuğuna.zaten yakında korunurken(!) ikinci de olur.hiç öyle bir ihtimal kalmaz.rahat edersin zorba kocanla.

Yasinizi soylemeseniz de 20lerde oldugunuzu yuzde yuz tahmin ederdim. Yahu bir ogretmen olarak bari su meshur olmus kelimenin anlamini ogrenin once. Cevap: Hayir canim esin narsist degil.

Back
X