Son durum. En kısa zamanda dava açıyorum.
Kayınvalidem ve görümcem eşimi doldurusa getirip üstüme saldı öfkeden gözü döndü çok korktum.
Üstüme salmalarının sebebi boşanmakta kararlı mısın dediler evet dedim anlaşamıyoruz konu konuyu açtı asagıladılar alttan alta
Eski eşle konuşmuşlar evlenmeyeceğini söylemiş ancak hayatında biri olduğunu doğrulamış galiba bilmiyorum. Çocuğu almak istiyorlar hala ama benim almamı istiyorlar ben buraya konu açtığımda toplanıp evden gittim çünkü kovulmuştum çocuğu getireceğiz eve geç dediler ben de biz boşanıyoruz ne saçmalık bu deyince eşimi doldurup üstüme saldılar. çocuğu bizim evin yanındaki okula yazdıracaklarmış boşanamazmısım burada benim ailemde devreye girdi siz ayrılan kişilere neden hala baskı yapıyorsunuz diye aileme de cephe aldılar kötü sözler edildi eşim olacak adam ise bundan sonra sana nasıl davranıcam bak gör dedi tehdit üstüne tehdit bebeğimi almak istediler işin garibi koca çocuğu bana atmak isteyenler bebeği ver dediler daha emiyor bebeğim yapışık geziyoruz biliyorlar en son sinir krizi geçirdim