- 23 Haziran 2024
- 96
- 118
- 8
- 35
- Konu Sahibi seratoninn
-
Bana en baştan beri boşandıkları için çocuğun psikolojisi bozuk dediler bu yüzden çocuk anne babayı görmeli diye dayattılar bisey demedim görüşmediler son zamanlarda görüşmeye başladılar sık sık olmaya başladı eski eş evliliğimiz için de değildi son bir kaç aydır bu konular dönmeye başladıBu adamın evlenirken elinin kolunun uzun olduğunu, öfkeli anında bunu kullanabileceğini biliyorsunuzdur. Bu yeni birsey değil bence.
Ayrıca eski eş olayı farklı, önceden ailecek görüşülmüş insanın aklına soru işaretleri gelir benimle evliyken görüştüler mi diye.
Ayrica siz niye bu kadar takıksınız eski eşe? Bence çok fazla hayatınızın içinde ve bunun evliliginize zarar verdiğini düşünüyorum.
Bebeği mahkeme nolursa olsun anneden ayırıp babaya vermez.
Eski eşine de normalde anlayışlıydı başkasıyla birlikte olduğunu öğrendiği gibi farklı bir yüzünü gördüm bu beni korkuttu malesef mahkeme bana verse de huzur vermez diye korkuyorum eski eşinin ilişkisine sinirlenip bana da patladı kimse olmayacak hayatında kimse girmeyecek diyerek kavga başlattı soka uğradım normalde böyle değildiŞu an öfkeyle yaşanıyor bunlar eşiniz tekrar bir kadınla birlikte olmaya başlayınca o kadar da önemli olmaz bu mevzular. Siz bir an önce boşanmaya çalışın diğer çocuğunu da alıyorsa alır sizlik bir durum yok boşverin. Çocuğunuz küçük zaten mahkeme de size verir.
Hayır eşim deist benim kurban kesmez yaSiz şu eşi kurban kesen üye misiniz ?
Ne güzel iş valla kendisi 2. evliliği yapıyor ama kadının hayatında tek kalacak ohh..Eski eşine de normalde anlayışlıydı başkasıyla birlikte olduğunu öğrendiği gibi farklı bir yüzünü gördüm bu beni korkuttu malesef mahkeme bana verse de huzur vermez diye korkuyorum eski eşinin ilişkisine sinirlenip bana da patladı kimse olmayacak hayatında kimse girmeyecek diyerek kavga başlattı soka uğradım normalde böyle değildi
nedenmiş niye olmamalıymış ki?Eski eşine de normalde anlayışlıydı başkasıyla birlikte olduğunu öğrendiği gibi farklı bir yüzünü gördüm bu beni korkuttu malesef mahkeme bana verse de huzur vermez diye korkuyorum eski eşinin ilişkisine sinirlenip bana da patladı kimse olmayacak hayatında kimse girmeyecek diyerek kavga başlattı soka uğradım normalde böyle değildi
belliydi böyle olacağı eski konunuzu hatırlıyorum ben tam da tahmin ettiğim gibi olmuş. çocuğunuzu alamaz ama merak etmeyin mahkeme size verir istediği kadar eli kolu olsun.Çocuklarımın başka bir kişiyle “anne baba dışında” görüşmesini istemiyorum diyeymiş. Hani ben neysem çocuğunu getiriyordu ben annesi değilim (getirsin sorun değil onun bakış açısı için söyledim bunu) Hayatlarımıza biri giremezmiş. Şaka gibi. Şu duruma düştüğüm güne lanet olsun gerçekten..
Kv ve görümcenin hayalleri de suya düştü. Eski eşiyle barışacağı umutları vardı. Son zamanlarda eşimi eski eşini ve çocuğu aile yemeği gibi yemeğe alıyordu eve. Kadının ilişkisini öğrenince hepsi yıkıldı bana da belli ettiler tavırlarını
yok onu demiyor yeni eşi konu açmıştı kocası eski eşinin evine küçük çocuğu var diye kurban kesmişti.Stokçuları mı diyorsun
eski eşiyle neden ayrılmışlar peki bu konuda bilgin var mı?şu an inanılmaz öfkeli eski eşine karşı ve hıncını benden de çıkarıyor
Hatırladım hatırladımyok onu demiyor yeni eşi konu açmıştı kocası eski eşinin evine küçük çocuğu var diye kurban kesmişti.
Anlaşmazlık ilişki kopukluğu asla birlikte bir şey yapmama kadın kariyerli bir kadın çok fazla iş odaklı biriymiş hayatlarını ayırmışlar çocuk küçükken biz kadınla hiç sorun yaşamadık merhabalastıgımız da çok oldu onun da çocuğu doldurma gibi bir durumu olmadı Allah için o yüzden konumuz hiç eski eş olmamıştı eşimle bizim ilişkimizdeeski eşiyle neden ayrılmışlar peki bu konuda bilgin var mı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?