-
- Konu Sahibi parfumkokusu
Kendi doğursun çok çocuk bakası varsa, ben olsam derim valla benim şeyime güvenme kendin çıkar bi tane.bizimle kalıyor bu arada hala. çocuğa da ben de zorla baktırmıyorum ikinci diye yine tutturuyor bakıcakmış yine.ben öleyim artık aynı şeyleri yaşayınca. bi yere gidilecek çocuğu hemen alır giydiirir istediğini.yemek hep problem zaten ne yicek bu çocuk dediği zaman tüylerim diken diken oluyor. sanki ben bilmiyorum aç mı tok mu yiycek mi yemiycek mi.o kadar doluyum ki sayfalarca yazsam bitmez. kimseye de anlatamıyorum anlamıyor kimse. derler ki çocuğuna bakıyo yemeğini çamaşırını ykıyor. ben bunları yapmaktan gocunmadım ki hiç. hep sordum istersen yapayım akşamdan yemeğimi diye.yemek yapmayı sevşyor ve benim yaptıklarımı da begenmiyor farkındayım bunun
keşke diyebilsem o kadar pis ki huyu.suratı sallar beni delirtir. yapmıycam diyorum bazen şakayla karışık çok biliyosun sen diyor. böyle dedikçe çocuk fikrinden ilelebet uzaklaşıyorumKendi doğursun çok çocuk bakası varsa, ben olsam derim valla benim şeyime güvenme kendin çıkar bi tane.
Sallasın, siz de her şeye delirmeyin. Sıkıntı tek onda değil. Kadın biliyor huyunuzu artık, hangi damarınıza basarsa ne olur biliyor. Şaşırtın onu. Zevkli oluyor.keşke diyebilsem o kadar pis ki huyu.suratı sallar beni delirtir. yapmıycam diyorum bazen şakayla karışık çok biliyosun sen diyor. böyle dedikçe çocuk fikrinden ilelebet uzaklaşıyorum
Eşiniz siz o konuları açmadan anlayacağa benzemiyor. Siz ağzımızın tadı kaçmasın diye geçiştiriyorsunuz, şartlar oluşursa bakarız diye umut veriyorsunuz o yüzden baskıya devam edecek.teşekkür ederim. güzel bir cevap o şekilde söylesem daha iyi eşime. eski konuları açmadan cevap vermek istiyodum çünkü kendisine. teşekkürler
İkinci çocuk fikrini eşinizin aklına sokan da kayınvalideniz emin olabilirsiniz.başta çocuk ufak hava soğuk diye o bize geldi. eşim sabah erken kalkıp araçla gider alır gelirdi 7 de. sonra akşamüstü de evine bırakırdı tekrar. evde sorun olmaya başlayınca çocuk da bir yaşını geçince ona götürmeye başladık çocuğu. o zaman evin direk içine değil ama yine pek çok şeye emrivaki yaparak müdahalesi oldu. bazı şeylerden eşimin bile haberi olmuyordu. iyi niyet adı altında yapınca eşimde hep pasif kaldı. ağzından çıkan tek şey napayım annem cahil bi kadın laf anlamıyor ki şeklinde. haklı bulmasa bile müdahaleyi asla önleyemedi. mesela oğlumun ilk saçını kestirip saklamak istedim. kuaförde resimlerini çekecektim. ama bir gün işten kvye gittik çocuğu almaya. saçları nerdeyse 2 numara. sinir krizi geçirecektim. tansiyonum düştü. niye yaptınız dedim. e çocuk bunaldı sıcaktan dedi. keşke söyleseydiniz ben başka bişi düşünüyordum dedim. ama duymazdan geldi. eşimle çok kavga ettik ogün. çok ağladım mesela. küçük bişi olabilir ama can yakıcı. çalışıyorsun diye evladın üstünde söz hakkın olmuyor gibi oluyor. daha nice şey var.
siz bir de birlikte yaşıyormuşsunuz hepten zor. Allah kolaylık versin sizebizimle kalıyor bu arada hala. çocuğa da ben de zorla baktırmıyorum ikinci diye yine tutturuyor bakıcakmış yine.ben öleyim artık aynı şeyleri yaşayınca. bi yere gidilecek çocuğu hemen alır giydiirir istediğini.yemek hep problem zaten ne yicek bu çocuk dediği zaman tüylerim diken diken oluyor. sanki ben bilmiyorum aç mı tok mu yiycek mi yemiycek mi.o kadar doluyum ki sayfalarca yazsam bitmez. kimseye de anlatamıyorum anlamıyor kimse. derler ki çocuğuna bakıyo yemeğini çamaşırını ykıyor. ben bunları yapmaktan gocunmadım ki hiç. hep sordum istersen yapayım akşamdan yemeğimi diye.yemek yapmayı sevşyor ve benim yaptıklarımı da begenmiyor farkındayım bunun
çok iyi yaa .:) zevkli olma kısmı yani:)ben hep karşı taraf kırılmasın üzülmesinci oldum ne geliyosa bundan geliyo başıma. artı eşim de öyle . en azından o arkamda dursaydı.şimdilerde anlıyor beni ama yine de tam değil.kv de biraz daha iyi şimdi tabi biraz da ben görmezden geliyorum. ama zor yani aklımdan çıkmıyor o günler.Sallasın, siz de her şeye delirmeyin. Sıkıntı tek onda değil. Kadın biliyor huyunuzu artık, hangi damarınıza basarsa ne olur biliyor. Şaşırtın onu. Zevkli oluyor.
Üzülen üzülsün. Korkmayın gitmez bi yere, kaynananız gibiler üzüldükleri yerde ısrarla durmaya alışkındır. Kendi hayatı olamamış, sizin üzerinizden hayat kasmaya çalışıyor, bu üzücü bak.çok iyi yaa .:) zevkli olma kısmı yani:)ben hep karşı taraf kırılmasın üzülmesinci oldum ne geliyosa bundan geliyo başıma. artı eşim de öyle . en azından o arkamda dursaydı.şimdilerde anlıyor beni ama yine de tam değil.kv de biraz daha iyi şimdi tabi biraz da ben görmezden geliyorum. ama zor yani aklımdan çıkmıyor o günler.
çok sağolun hepimize kolaylıklar diliyorum. siz de anlatın eşinize her şeyi kaygılarınızı. kavga çıkarsa çıksın o düzelir ama sizin psikolojiniz gider hazır hissetmeden yaparsanız.siz bir de birlikte yaşıyormuşsunuz hepten zor. Allah kolaylık versin size
dominant bi karakter. kimse de bişey demiyor kayınpederimi bile benim yanımda azarlar adam ses çıkarmaz.eli maşalı bi gelin lazımdı ona ama yine şansı yaver gitti..Üzülen üzülsün. Korkmayın gitmez bi yere, kaynananız gibiler üzüldükleri yerde ısrarla durmaya alışkındır. Kendi hayatı olamamış, sizin üzerinizden hayat kasmaya çalışıyor, bu üzücü bak.
ya evet olabilir şimdi bir kaç arkadaşın daha yorumunu okudum. mantıklı. oğluma yeteri kadar ulaşamıyor tabi kres sebebiyle . şimdi yenisi olsa yine üstünde hak kurarım diyor büyük olasılık. yok zaten yorumlardan sonra da iyice düşündüm kesinlikle hazır değilim. ve oğluma elimden gelenin en iyisini yapmak istiyorum. iki çocukla ikisinin de hakkına giremem. ekonomi zaten sıkıntılı şuanİkinci çocuk fikrini eşinizin aklına sokan da kayınvalideniz emin olabilirsiniz.
Siz onun gençliğini dinleyin bi de. O kocayı bir günde ehlileştirmedi o. Bu kadınlar gençlikte çileyi çeker, katlanır, yaşlandıkça güçlenir. Ve aşırı sinirli olurlar.dominant bi karakter. kimse de bişey demiyor kayınpederimi bile benim yanımda azarlar adam ses çıkarmaz.eli maşalı bi gelin lazımdı ona ama yine şansı yaver gitti..
Kocanız çok istiyorsa kendi doğursun. Ben öyle dedim. Rahatım yıllardır.ya evet olabilir şimdi bir kaç arkadaşın daha yorumunu okudum. mantıklı. oğluma yeteri kadar ulaşamıyor tabi kres sebebiyle . şimdi yenisi olsa yine üstünde hak kurarım diyor büyük olasılık. yok zaten yorumlardan sonra da iyice düşündüm kesinlikle hazır değilim. ve oğluma elimden gelenin en iyisini yapmak istiyorum. iki çocukla ikisinin de hakkına giremem. ekonomi zaten sıkıntılı şuan
aslında doğru kısmen. kayınpederimi de zayıf noktadan vuruyor zaten .kötü bi insan değil ama parasızlık çok çekmişler onun acısını çıkarıyor adam da ses çıkaramıyoSiz onun gençliğini dinleyin bi de. O kocayı bir günde ehlileştirmedi o. Bu kadınlar gençlikte çileyi çeker, katlanır, yaşlandıkça güçlenir. Ve aşırı sinirli olurlar.
sizin kocanız laftan anlamış yine :) ben artık istersen ayrılalım git kimden yaparsan yap bile dedim ama adam ısrarla ikna etmeye çalışıyor.Kocanız çok istiyorsa kendi doğursun. Ben öyle dedim. Rahatım yıllardır.
O parasızlık var ya, kimlere kimlere ağız eğdirmiştir. Kendi halinizden pay çıkarın, bakıcı tutamadığınız için kaynana suratı çektiniz.aslında doğru kısmen. kayınpederimi de zayıf noktadan vuruyor zaten .kötü bi insan değil ama parasızlık çok çekmişler onun acısını çıkarıyor adam da ses çıkaramıyo