- Konu Sahibi parfumkokusu
walla bu sekilde esinize cikismaya bile zorlaniyorsaniz ben size olacaklari soyleyeyim. ikinci cocugu doguracaksiniz, 2-3 ay icinde ise baslayacaksiniz. esiniz para harcamak istemedigi icin kayinvalidenizi alttan gazlayacak. kayinvalideniz de zaten turk anasi oldugu ve fedakarlik yapinca sevilecegini dusundugu icin hayir diyemeyecek ve bebege bakacak. ama daha duruuun. sonra madem bebege bakiyor, diger oglan niye kreslerde surusun diyecekler. buyuk oglani da bebegin yanina katip babanneye baktiracaklar. babanne yasli haliyle iki kucuk cocuga bakarken kafayi yiyecek. ama ogluna sarmayacak cunku oglusu. rahat rahat (!) ise gidip gelen size kinlenecek ve acisini sizden cikaracak. siz de kafayi yiyeceksiniz.off yaşadıklarım geliyor gözümün önüne unutamıyorum.eşim ilk başlarda beni hiç haklı görmedi abartma dedi.çoook sonra anladı annesinin karakterini. .çocuğumu yıkarken bile karışıyordu ,ağladığını duyunca odanın kapısında bitiyordu noldu niye ağlattınız çocuğumu diye. benim çocuğuma çocuğum diyodu. bi ara çocuk ona anne diyordu çıldırcaktım. bir de alıngan ki kv hayatta birşey söyleyemezsin küser . surat asar.kendi oğluna kızına bile küser.kesinllikle haksız değildir o hiç bir zaman. ben napmalıyım arkadaşlar eşim sürekli 2. çocuk diyor. haksız mıyız istememekte güvenmemekte?ben kesinlikle hazır değilim diyorum ne zaman olcak diyor sanki yemek yapmaya karar veriyorum bu kadar basit mi?
sonuc: adam mutlu, ne emek ne para harcamadan kadinlar uzerinden cocuk buyutuyor
kayinvalide mutlu, ahlaki olarak en ust level a gecti, oglusu da gelini de artik laf soyleyemez. ama tabi bi stres topu lazim,
o da gelin, o da kafayi yemekle mesgul.
ikinci cocuk istemek yanlis bir sey degil. ama siz kendi istediginizde, zamaninizi ve maddi imkanlarinizi ayarlayarak yapin. baskasi size duygu somuru yapti diye degil.