-
- Konu Sahibi parfumkokusu
Annesi için bu kadar korumacı adama bırakın çocuk yapmayı evli bile kalmam. Eşiniz şanslı, bence daha fazla kaşınmadan şükredip otursun.evet. eşime o anlamda güvenmiyorum. önce bakıcıya tamam der. bebek doğar. annesi fitler. benimki sessiz kalır. gelir bana en ufak sorunda annem baksaydı böyle olmazdı dik başlısın vs der. biliyorum başıma gelecekleri. kv bakmasa bile eminim herşeye karışacak. çock şuan kreşte. ona bile müdahale. çocuk doktorunun koyduğu hastalık teşhislerine bile inanmayıp bakarken çocuğun şuruplarını vermemişliği var. şuruplar azalmayınca farketmiştim. bir sürü sorun. aramız zor düzeldi. bir daha eşimle aram bozulursa bu kadar sabırlı davranmayabilirim ve boşanırız.
Anlayışlı biri değil anladığım kadarıyla. Sizin için 2. Çocuğa elverişli bir ortam yok gibi duruyor. Maddi olarak bir kere alt sınıfa geçeceksiniz, manevi olarak da çöküş ve daha ötesidersem eski konuları açıyorum gibi olacak. bu kez yine savunmaya geçecek kavga edeceğiz. ama üstü kapalı söyledim tabi aynı şeyler olsun istemiyorum diye
çocuğu kv ye bıraktığınız dönemde kv nelere karıştı mesela hangi sebeplerden eşinizle kavga ediyordunuzdersem eski konuları açıyorum gibi olacak. bu kez yine savunmaya geçecek kavga edeceğiz. ama üstü kapalı söyledim tabi aynı şeyler olsun istemiyorum diye
ne işle uğraşıyorsunuz işe ara verme bırakma durumunuz var mı 2. çocuk olursayaşımı eklememişim yaşım 36 benim. zaten beklemeye kalkarsam 40tan sonra iyice riskli olur. eşimin ısrar sebebi de o
Eşiniz de kör işte. Şurup vermeyen anasını haklı gördüğüne eminim. Böyle adamlara ikinci şansı vermemek lazım. Çünkü sizin ömrünüzden götürüyor bu adam. İstemiyorum, ben ilk evladıma en iyi şekilde bakmak istiyorum, onu çok seviyorum ve ona vereceğim emekten çalmak istemiyorum dersiniz.evet. eşime o anlamda güvenmiyorum. önce bakıcıya tamam der. bebek doğar. annesi fitler. benimki sessiz kalır. gelir bana en ufak sorunda annem baksaydı böyle olmazdı dik başlısın vs der. biliyorum başıma gelecekleri. kv bakmasa bile eminim herşeye karışacak. çock şuan kreşte. ona bile müdahale. çocuk doktorunun koyduğu hastalık teşhislerine bile inanmayıp bakarken çocuğun şuruplarını vermemişliği var. şuruplar azalmayınca farketmiştim. bir sürü sorun. aramız zor düzeldi. bir daha eşimle aram bozulursa bu kadar sabırlı davranmayabilirim ve boşanırız.
bakım talebim olmadı. kendisi ısrar kıyamet hakkımı helal etmemlere getirerek eşime baskı yaptı. eşimde annesini kırmasın diye benimle çatıştı. ben bu kadar sorun yaşanacağını bilseydim zaten kv bakmasına asla izin vermezdim. ama öngörmek mümkün olmuyor bazı şeyleri. anlatmadım tabi konumda ama evdeki halılarımı çok tiftik çıkarıyor diye atmak da çocuk bakmakla ilgili değildir. direk eve müdahaledir.Bence kayınvalide açısından da zor olmuştur. Gerçekten bakımı, oyunu, uykusu vs ciddi bir emek istiyor.
Günümüzde aileden hem bakım yardımı bekleniyor, hemde baktığı beğenilmiyor. Yanlış anlamayın, genel konuşuyorum.
Çocuk fikri ailelere güvenerek olmamalı.
Siz 36 yaşındaymışsınız.
İkinci çocuğu hiç mi istemiyorsunuz?
Yoksa ertelemek mi istiyorsunuz? Bence bunu iyi düşünüp, ona göre karar verin. Çünkü yaş faktörü de gebelikte önemli.
var şuanda. ama o zaman da iki çocuğa maddi oalrak yetişemeyiz. biri kreşte zaten. kreş ücretleri yüksek. tek eşimin maaşı kalır. 10 bin civarı alıyor. kredi borcumuz da var. imkansız gibine işle uğraşıyorsunuz işe ara verme bırakma durumunuz var mı 2. çocuk olursa
ev kendiniz mi arabanız var mı bu giderler varsa tek 10 bin yetmez zaten sadece 2 yaşına kadar ara verseniz sonra kreşe falan yazdırsanız olmaz mı eşinizin mesleği nedir maaşı yükselme durumu var mı memur muvar şuanda. ama o zaman da iki çocuğa maddi oalrak yetişemeyiz. biri kreşte zaten. kreş ücretleri yüksek. tek eşimin maaşı kalır. 10 bin civarı alıyor. kredi borcumuz da var. imkansız gibi
teşekkür ederim. güzel bir cevap o şekilde söylesem daha iyi eşime. eski konuları açmadan cevap vermek istiyodum çünkü kendisine. teşekkürlerEşiniz de kör işte. Şurup vermeyen anasını haklı gördüğüne eminim. Böyle adamlara ikinci şansı vermemek lazım. Çünkü sizin ömrünüzden götürüyor bu adam. İstemiyorum, ben ilk evladıma en iyi şekilde bakmak istiyorum, onu çok seviyorum ve ona vereceğim emekten çalmak istemiyorum dersiniz.
bakım talebim olmadı. kendisi ısrar kıyamet hakkımı helal etmemlere getirerek eşime baskı yaptı. eşimde annesini kırmasın diye benimle çatıştı. ben bu kadar sorun yaşanacağını bilseydim zaten kv bakmasına asla izin vermezdim. ama öngörmek mümkün olmuyor bazı şeyleri. anlatmadım tabi konumda ama evdeki halılarımı çok tiftik çıkarıyor diye atmak da çocuk bakmakla ilgili değildir. direk eve müdahaledir.
çok fazla şey. çocuğun yemesi içmesi giyinmesi gezmesi vs dışında hafta sonu gittiğimiz yerler. evdeki eşyalar. tiftik çıkarıyor diye ben yokken çöpe atılan halı, çocuğa verilmeyen ama doktor reçeteli şurupları vermeme( zararlı diye. sonra çocuk orta kulak enfeksiyonu oldu. tabi ben şuruplar azalmayınca farkettim 2-3 gün sonra) , günde 10 kez aramalar. aksam bile arayıp çocuğa yemek verin diye tembih etmeler ( biz vermiyormuşuz gibi), telefon açılmayınca yarım saat sonra kapıya dayanmalar. hepsini çocuğu bahane ederek yaptı. alerjik çocuğa bal vermişliği bile var. verme dediğimiz halde. gece yüksek ateşle götürdük hastaneye vs. bunlar 2 dk içinde aklıma gelenlerçocuğu kv ye bıraktığınız dönemde kv nelere karıştı mesela hangi sebeplerden eşinizle kavga ediyordunuz
Ay açın gitsin. Kendi de öyle büyümüş heralde, palas pandıras, sere serpe, ortalık yerde, kör topal, o yüzden çok da umursamıyor.teşekkür ederim. güzel bir cevap o şekilde söylesem daha iyi eşime. eski konuları açmadan cevap vermek istiyodum çünkü kendisine. teşekkürler