Esimin bana karsi bu davranislari normal mi

Benim babam çok tehlikeli bir ameliyata girdi ve öncesinde hastaneye kaldırıldı, planlı değildi yani. O acil hast kaldırıldığında, sonradan planlı ameliyata girdiğinde içimden can koptu resmen. Mesela ameliyatta bir sürü problem yaşanmış çok kritik bir noktadaydı, doktor olumlu konuşmadı hiç ama bişey olacak kendinizi hazırlayın da demedi. O zaman ben ağladığım zaman, endişelendiğim zaman bırakın benim sarılmamı ben bile sarılmak güç almak istemedim kimseden.
Bazı insanlar böyle, kendinden güç alırlar. Ben üzgünken böyle bir şey yüzünden bana dokunulmasından nefret ederim onu farkettim. Ki onun babası ölmüş, vedalaşamamış bile. Normal değil mi sizce?

Tek bir önerim var onun geldiği kadar gidin, ona ayak uydurun.. Boşlamayın ama sıkmayın da, bırakın düzgünce tutsun yasını.

Ben ömrümde öyle ruh hastalığı görmedim. Her hafta mezara gitmek ne demek. Bayramdan bayrama gitsin söyleyin. Evden okusun fatihayı. Ben anlamıyorum bu erkekleri. Bekar olsan tamam üzül istediğin kadar ölen ana babana. Ama evlenince bu kadar üzülmek fazla! Evli sonuçta.

Abiniz bekar heralde! Evli olsa her hafta mezara gitmek anormal çünkü.

erkek arkadaşım geçtiğimiz aylarda yıllardır kanser tedavisi gören ve kendisinin birebir ilgilendiği annesini kaybetti. yaşadığı çöküşe gözlerimle şahit olduğum için ben onun yanında o nasıl istiyorsa o şekilde durmayı düşündüm sadece, ki o haldeyken tahmin etmem gerekse 3-5 yıl bir daha cinsel hayatımız olmaz herhalde diye düşünürdüm. bu bir şey değiştirmemeli, insanların acısı taze, kafaları böyle şeylere yoracak enerjileri yok.

Bir konusu daha var bu mahlukun kp Hastane için aramiş oğlunu ona bile trip bişisi yok diye Adam vefat etmiş hala utanmiyor arlanmiyor illede oynaş diyor Ne Edep ne Haya Ne Insanlik nede Vicdan var ..

İdrak yaa.
Yok evli, ama anormal bir kadınla evli herhalde birlikte gidiyorlar

Ne yani karısı ile haftasonu gezmek yerine mezarlığa mı sürüklüyor biricik karısını? Ben artık bir şey diyemiyorum nutkum tutuldu. Yengenize söyleyin boşansın!

Acı taze kalmaz mi peki? Ben rahmetli kayınpederimin mezarina 2 hafta da ya da 3 hafta da bir giderim ona rağmen dayanamıyorum , o gün kendime gelmem epey bir zaman alıyor severdim kendisini .

Hanımefendi yaklaşık 2 HAFTA diyorsunuz. Kim acısını unutabilir ki? O kadar zamanda. 2 sene olsa anlarım sizi. Kardeşlerinin değerli olduğunu anlamıştır ne güzel işte.. bence çok abartmışsınjz

Bir konusu daha var bu mahlukun kp Hastane için aramiş oğlunu ona bile trip bişisi yok diye Adam vefat etmiş hala utanmiyor arlanmiyor illede oynaş diyor Ne Edep ne Haya Ne Insanlik nede Vicdan var ..

Kastim evli olmasi kaynakli degil, acisinin taze kalması kaynakliydi , ben yasamadim böyle bir acı en yakınım olarak, Rabbim de kimseye yasatmasin , gidip geldikçe ruh gibi oluyordu , çok üzülüp çok agliyordu

Acı taze kalmaz mi peki? Ben rahmetli kayınpederimin mezarina 2 hafta da ya da 3 hafta da bir giderim ona rağmen dayanamıyorum , o gün kendime gelmem epey bir zaman alıyor severdim kendisini .
Herkes aynı değil. Bana iyi geliyor. Eşim annesini kaybedeli çok uzun zaman olmuştu ve mezarına hiç gitmemişti tanıştığımızda. O öyle atlatmış o dönemi. Ben gitmek isteyince gittik birlikte şimdi hemen hemen her ay gidiyoruz. (Başka şehirde o da) Manevi rahatlama kısmını benimle çözdü. Bana iyi geliyor mezara gitmek çiçekleri sulamak, mezar taşını yıkamak, konuşmak, anlatmak. Babam uzakta diye çok üzülüyorum.

Aynen size katılıyorum. Memleketime tayin olduktan sonra, her haftasonu haftaiçi giderim anneme dertlesirim aglarım, ne karar versem ne olsa evde gider anlatırım, kardeşlerim iyi ben iyiyim babam iyi diye. 1 sen 2 ay oldu vefat edeli. Babam ise her cuma cıkısı gider. Arkadas ben anlamıyorum ya adamın anasını babasını ziyarete kabristana gitmesi nasıl bir dert olabikir

Utanmadan hemde annesine daha bağlanmış. Hayatta kalan, bugün hepimizin kutsiyeler, methiyeler yazdığımız annesine. Anne dediğin nedir canım. Babası ölmüşse ölmüş ne gerek var anneyi ziyaret etmeye. O da ileride ölür yılda bir onunda mezarını ziyaret eder. Neyine yetmiyor değil mi

Konu sahibi ben sizi anlıyorum. Bakmayın eleştiri yapanlara. Kınadıklarını yaşamadan ölmez kimse!

Benim kocam olacak densiz de annesine karaciğerini verdi. Anası yoğun bakımda yatarken bir tripler bir acılar. Bir onun anası var sanki. Evlenmiş adamsın ne var o kadar dert edecek. Tam üç ay sarılmadı bana ya, üç ay! Doktor bey dedi ki karının imzası olmadan ameliyata giremezsin. Ben tabi hemen sordum pipisine zeval gelir mi, ameliyat sonrası ne zaman seks yaparız, performansını etkiler mi. Anasını yaşatacak diye pipiden mahrum olacak değilim. Doktor bey yok dedi bir süre pipi işlevini kaybeder ama düzelir dedi. Çok düşündüm canım benim imza atarken. Yanlış anlama kayınvalidemi de çok severim. Ama hani pipi mi kayınvalide mi dersen tercihim belli sonuçta. Niye evlendim hem?

Neyse gönülsüz şekilde imzayı attım. Beyim yoğun bakımdan çıkınca hemen test ettim Allah'a şükür bir zeval gelmemişti. Gelseydi okurdum canına! Anası yoğun bakımda kaldı uzun süre. Bak dedim baştan uyarayım öyle acıların adamı olacaksan söker alırım o ciğeri anandan. İpleri hiç bırakmam. Hemen sarıldı bana kocişim. Sen dünyanın en merhametli kadınısın dedi bana. Ama benim sayemde oldu bunlar. Ben eğer oturup beraber anasına ağlasaydım sekssiz kalırdım.

Sen buradakilere bakma. Anlamazlar.

Üstelik o konu bundan 1 ay önce falan açıldı. O zaman basit hastalık için arayıp rahatsız ediyorlar annemle konuştum o da dedi ne sizi arayıp huzursuz ediyorlar diye yazmıştı. Basit hastalık dediği adam 1 2 haftaya vefat etmiş. Belki oğlu ile son konusmalariydi

Ne Edebin Var Ne Hayan Ne Insanliğin Ne Vicdanin..
Kayinpederinin Hasta Olmasi Yalandi Tripleniyordun Adam Öldü.
Hala E Oynaşak,
Niye Oynaşmiyor Benimle, O Adam Inşallah Senin yediğin Tüm Naneleri Öğrenir.
Gelmiş Acitasyon Yapiyorsun .
Patronunu Hayal Et.. Ara Kocam Oynaşmi Benle Sen Oynaş de.
Zaten O Türsün..
O Adamin yerinde olsam Şiddete karşiyim ama Seni Sacindan tuttugum gibi sokağa atardim! Ve Nah Sana Cocuk.
Zira O Cocuğuda Kendin gibi yaparsin
Midemi Bulandirdin.
Sana Insan Diyenin Yüzüne Tüküreyim

Hanımefendi yaklaşık 2 HAFTA diyorsunuz. Kim acısını unutabilir ki? O kadar zamanda. 2 sene olsa anlarım sizi. Kardeşlerinin değerli olduğunu anlamıştır ne güzel işte.. bence çok abartmışsınjz
Tam tarih vereyim; 12 gün olmuş eski konularına göre. Adamın üç gün içinde normale dönüp karısına secde etmesi gerekiyordu herhalde konu sahibine göre.

Kastim evli olmasi kaynakli degil, acisinin taze kalması kaynakliydi , ben yasamadim böyle bir acı en yakınım olarak, Rabbim de kimseye yasatmasin , gidip geldikçe ruh gibi oluyordu , çok üzülüp çok agliyordu

Anladım eşinize üzülüyorsunuz siz. Zaten bu dünyada hep iyi niyetinden kaybedenler zarar görüyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…