- 14 Ağustos 2018
- 19.986
- En iyi cevaplar
- 2
- 75.150
- 598
Kesinlikle onda bile durmadi, insan bir vicdan Yapar. Ama Yok bunda O Yok Ya.Üstelik o konu bundan 1 ay önce falan açıldı. O zaman basit hastalık için arayıp rahatsız ediyorlar annemle konuştum o da dedi ne sizi arayıp huzursuz ediyorlar diye yazmıştı. Basit hastalık dediği adam 1 2 haftaya vefat etmiş. Belki oğlu ile son konusmalariydi
seks önemli. Çok haklısınız. Ana bana canı neki seksin yanında. Tebrikler.Konu sahibi ben sizi anlıyorum. Bakmayın eleştiri yapanlara. Kınadıklarını yaşamadan ölmez kimse!
Benim kocam olacak densiz de annesine karaciğerini verdi. Anası yoğun bakımda yatarken bir tripler bir acılar. Bir onun anası var sanki. Evlenmiş adamsın ne var o kadar dert edecek. Tam üç ay sarılmadı bana ya, üç ay! Doktor bey dedi ki karının imzası olmadan ameliyata giremezsin. Ben tabi hemen sordum pipisine zeval gelir mi, ameliyat sonrası ne zaman seks yaparız, performansını etkiler mi. Anasını yaşatacak diye pipiden mahrum olacak değilim. Doktor bey yok dedi bir süre pipi işlevini kaybeder ama düzelir dedi. Çok düşündüm canım benim imza atarken. Yanlış anlama kayınvalidemi de çok severim. Ama hani pipi mi kayınvalide mi dersen tercihim belli sonuçta. Niye evlendim hem?
Neyse gönülsüz şekilde imzayı attım. Beyim yoğun bakımdan çıkınca hemen test ettim Allah'a şükür bir zeval gelmemişti. Gelseydi okurdum canına! Anası yoğun bakımda kaldı uzun süre. Bak dedim baştan uyarayım öyle acıların adamı olacaksan söker alırım o ciğeri anandan. İpleri hiç bırakmam. Hemen sarıldı bana kocişim. Sen dünyanın en merhametli kadınısın dedi bana. Ama benim sayemde oldu bunlar. Ben eğer oturup beraber anasına ağlasaydım sekssiz kalırdım.
Sen buradakilere bakma. Anlamazlar.
Adam Değil Adam Günahsiz, Bu konu Sahibinde her pislik vareski konularına bakmadan yorum yapmıştım, yeni yorumum eğer gerçeksen bu adamcağız ne günah işlemiş acaba
Utanmadan hemde annesine daha bağlanmış. Hayatta kalan, bugün hepimizin kutsiyeler, methiyeler yazdığımız annesine. Anne dediğin nedir canım. Babası ölmüşse ölmüş ne gerek var anneyi ziyaret etmeye. O da ileride ölür yılda bir onunda mezarını ziyaret eder. Neyine yetmiyor değil mi
Vicdanlı bi insan olduğunu sanmıyorum. Eski konusunuda yazmıştım. Umarım adam bi şekilde olaya uyanır kendini kurtarır bu kadından.Kesinlikle onda bile durmadi, insan bir vicdan Yapar. Ama Yok bunda O Yok Ya.
Ben olsam Vicdan azabindan kahrolurdum.
Sayesinde Kadin olmaktan utanc duydum. Bu tiplerden Allah bizi korusun Uzak etsin
Ay doğru dedin valla aklın yolu birSaçma sapan hareketler. Kusura bakmasın anneler evlatlarına güvenip mi yaşıyorlar. Kocası öldüyse yenisini bulsun!
Swk
seks önemli. Çok haklısınız. Ana bana canı neki seksin yanında. Tebrikler.
tamam zaten adamcağız ne günah işlemiş de konu sahibi gibi bi kadına denk gelmiş anlamında söyledim :)Adam Değil Adam Günahsiz, Bu konu Sahibinde her pislik var
Dilerim bir gün annenizle babanızla imtihan edilmesiniz.Teşekkür ederim. Bir gün tüm kadınlar aydınlanacak inşallah.
Ayytamam zaten adamcağız ne günah işlemiş de konu sahibi gibi bi kadına denk gelmiş anlamında söyledim :)
Inşallah. Bu Şeytandan daha beter, buna tam kendi gibi aldatan agzini burnunu kiran biri lazim.Vicdanlı bi insan olduğunu sanmıyorum. Eski konusunuda yazmıştım. Umarım adam bi şekilde olaya uyanır kendini kurtarır bu kadından.
Dilerim bir gün annenizle babanızla imtihan edilmesiniz.
Valla ben herkes ettiğini bulur diye düşünüyorum. Kendi gibi biriyle rastlaşsa yeter zatenInşallah. Bu Şeytandan daha beter, buna tam kendi gibi aldatan agzini burnunu kiran biri lazim.
Tencere kapak olurlar
Ne istediğini bende anlayamadım ama konunun 12 günde bu hale gelmesi çok saçma geldi banaTam tarih vereyim; 12 gün olmuş eski konularına göre. Adamın üç gün içinde normale dönüp karısına secde etmesi gerekiyordu herhalde konu sahibine göre.
Ilahi Adaleten kimse kacamaz Şüphesiz. Yarina Kalir ama yanina kalmicaktir.Valla ben herkes ettiğini bulur diye düşünüyorum. Kendi gibi biriyle rastlaşsa yeter zaten
Asla amacım beddua etmek olamaz. Sınanmadıgınız acıyla ilgili bu kadar kolay konuşabiliyorsunuz. Evet hepimiz ölümlüyüz, ancak o hastalık yada ölümün bir eve nasıl düştüğünü anlamak değil, tahmin bile edemiyorsunuz. Ben annemi hastalıgını da vefatını da gecirmiş bir insan olarak söylüyorum bunu. Yuva kolay kurulmuyor diye insan annesi yoğun bakımda diye hasta diye, vefat etti diye üzülmemeli mi. Ayrıca psikolojide de yas süreci 6 ay ila 1 yıl arası sürer. Neyse iyi geceler diliyorumNeden dolaylı yoldan beddua ediyorsunuz bana. Hepimiz ölücez sonuçta. Yanlış bir şey mi söylüyorum ki ben. Bir yuva kolay kurulmuyor sonuçta.
Asla amacım beddua etmek olamaz. Sınanmadıgınız acıyla ilgili bu kadar kolay konuşabiliyorsunuz. Evet hepimiz ölümlüyüz, ancak o hastalık yada ölümün bir eve nasıl düştüğünü anlamak değil, tahmin bile edemiyorsunuz. Ben annemi hastalıgını da vefatını da gecirmiş bir insan olarak söylüyorum bunu. Yuva kolay kurulmuyor diye insan annesi yoğun bakımda diye hasta diye, vefat etti diye üzülmemeli mi. Ayrıca psikolojide de yas süreci 6 ay ila 1 yıl arası sürer. Neyse iyi geceler diliyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?