Esimin bana karsi bu davranislari normal mi

1 sene oldu kayınpederimi kaybedeli haberi alınca koca adam cocuk gibi küçüldü bağıra bağıra gece yarısı agladi bana sarıldı mi evet çünkü onu en iyi ben anlardım bende babami kaybettim. Görevimizi yaptik bir kaç gün sonra kahvaltıda agladi agladi agladi. Birsüre hayattan koptu hep uyudu yok gibiydi sadece çocuklarına sarılıp dedeleri ne severdi gibi şeyler söyledi sonra acısı hafifledi yavaş yavaş eski haline dönmeye çalıştı.
Bu süre zarfında uzaktan destek oldum ne dokunma ne sarılma ne cinsellik..
O acı tahmin ettiginizden daha cok dah büyük

Kesinlikle onda bile durmadi, insan bir vicdan Yapar. Ama Yok bunda O Yok Ya.
Ben olsam Vicdan azabindan kahrolurdum.
Sayesinde Kadin olmaktan utanc duydum. Bu tiplerden Allah bizi korusun Uzak etsin

Swk seks önemli. Çok haklısınız. Ana bana canı neki seksin yanında. Tebrikler.

Ben eşinizin yerinde olsam ve bu düşüncelerinizi bilsem inanin sizi asla affetmem. İki hafta önce babasını, canını kaybetmis ve cenazesine gidememiş bir evladın duyduğu acı ve vicdan azabini düşünebiliyor musunuz ? Evlatlık görevini yapamamış gibi düşünüyordur şu an ve belki de çocuğuna yakın davrandikca babası aklına geliyor bile olabilir çünkü o da bir baba !
Eşimin Allah korusun babası ölse, bırakın iki haftayi ben üç beş ay ona, acısına saygı duyarım alınganlık asla yapmam.

Saçma sapan hareketler. Kusura bakmasın anneler evlatlarına güvenip mi yaşıyorlar. Kocası öldüyse yenisini bulsun!

Kesinlikle onda bile durmadi, insan bir vicdan Yapar. Ama Yok bunda O Yok Ya.
Ben olsam Vicdan azabindan kahrolurdum.
Sayesinde Kadin olmaktan utanc duydum. Bu tiplerden Allah bizi korusun Uzak etsin
Vicdanlı bi insan olduğunu sanmıyorum. Eski konusunuda yazmıştım. Umarım adam bi şekilde olaya uyanır kendini kurtarır bu kadından.

Tam tarih vereyim; 12 gün olmuş eski konularına göre. Adamın üç gün içinde normale dönüp karısına secde etmesi gerekiyordu herhalde konu sahibine göre.
Ne istediğini bende anlayamadım ama konunun 12 günde bu hale gelmesi çok saçma geldi bana

Neden dolaylı yoldan beddua ediyorsunuz bana. Hepimiz ölücez sonuçta. Yanlış bir şey mi söylüyorum ki ben. Bir yuva kolay kurulmuyor sonuçta.
Asla amacım beddua etmek olamaz. Sınanmadıgınız acıyla ilgili bu kadar kolay konuşabiliyorsunuz. Evet hepimiz ölümlüyüz, ancak o hastalık yada ölümün bir eve nasıl düştüğünü anlamak değil, tahmin bile edemiyorsunuz. Ben annemi hastalıgını da vefatını da gecirmiş bir insan olarak söylüyorum bunu. Yuva kolay kurulmuyor diye insan annesi yoğun bakımda diye hasta diye, vefat etti diye üzülmemeli mi. Ayrıca psikolojide de yas süreci 6 ay ila 1 yıl arası sürer. Neyse iyi geceler diliyorum

ay dayanamicam, ironi yapıyor idrak.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…