• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Esimin bana karsi bu davranislari normal mi

Her konun, her yorumun ayrı bir fecaat:
Onu ablalarindan kiskaniyorum. Konusmalari bile beni rahatsiz ediyor. Evet yanlis duymadiniz. Tartissalar ben dört köse olacam. O derece.

Ya kendince trollüyorsun ya feci derecede hastalıklı bi tipsin.

Sıkı durun hanımlar...
Konu sahibesinin açtığı konuların yüzde 80'i eşinin ailesini sevmemesi, eşinin ailesiyle ilişki kurmasını istememesi üzerine zaten. Kadın eşinin ailesine yakın olmasını çekemiyor. Onlara sırtını dönsün ve sadece kendisiyle ilgilensin istiyor.
Daha öncede eşim 3 gündür soğuk falan diye konular açmış ve ilgi arsızı bir tip.
Dahası...

İyi adam soğuk davranıyor ben boşanırdım sizden.
Valla ben yapacaktım yapmiyim dedim. Valla adama bi aydınlanma falan gelir umarım. Bu fikirde düşüncede biriyle evli olmak nasıl bir işkence kim bilir

Maalesef önceliği değilsiniz ailesi gibi gördükleri ölen babası,annesi,kardeşleri ve çocuğu. Sizi yabancı gibi görüyor bence kardeşlerine sarılıp ağlaması ama sizin yüzünüze bakmaması bu yüzden.Ne yazık ki benimseyememiş sizi.Üzmek için söylemiyorum ama gerçekleri fark edip geleceğinizi ona göre şekillendirmenizi isterim.

Sıkı durun hanımlar...
Konu sahibesinin açtığı konuların yüzde 80'i eşinin ailesini sevmemesi, eşinin ailesiyle ilişki kurmasını istememesi üzerine zaten. Kadın eşinin ailesine yakın olmasını çekemiyor. Onlara sırtını dönsün ve sadece kendisiyle ilgilensin istiyor.
Daha öncede eşim 3 gündür soğuk falan diye konular açmış ve ilgi arsızı bir tip.
Dahası...

İyi adam soğuk davranıyor ben boşanırdım sizden.
images (12).webp

Her insan aynı degıl ki benım esimde bir sıkıntısı oldugunda içinde yasar yasar patlayacak duruma gelir ben zorlamasam anlatmaz geciştirir.bence alınganlık yapmayın.

Kizlar esim yaklasik 2 hafta önce babasini kaybetti. Biz gurbetteyiz bu arada. Esim babasina gidemedi bu coronadan dolayi. Ölüm haberini alinca yikildi. Ona destek olmaya calistim, onunla agladim, sarildim teselli etmeye calistim. Bunlara 1 gram olsun karsilik vermedi, yüzüme dahi bakmadi. Dedim acisindan böyle, hic üzerime alinmadim tabi. Destek vermeye devam ettim. Kp nin ölümünden 2-3 gün sonra oturduk uzun uzun babasini konustuk, babasiyla ilgili komik anilarimizdan bahsettik. Biraz düzelmisti esim. O zamandan beri toparladi yavas yavas. Hala dalip gider arada, yüzü asilir, ama hayata dönmeye basladi tekrar.
Buarada bizim 6 aylik bir bebegimiz var. Esim onunla oynar, güler, hatta ona müzik acar dans eder. O derece cocuguna karsi kendisini toparlayabilmis durumda. AMA... biz onunla 2 ev arkadasi olduk resmen... babasinin ölümünden beri bana 1 kere sarildigini bilmem, yakinlik gösterdigini bilmem... nedendir bilmiyorum. Basta acisina verdim bu durumu, ama düzelmesine ragmen hala bana karsi bir fiziksel sogukluk var. Konusurmalarimizda sogukluk yok, ama hicbir yakinlasma temas da yok. Cinsellikten bahsetmiyorum ama insan esine bir sarilmazmi? Ki ben okadar ona destek olmaya calismisken? Bu durumu esimde fark edince bende kendimi geri cektim artik, teselli etmeye calismiyorum cünkü benden güc destek almaya calismadi hic. Beni en zor zamaninda gözü görmedi bile, ben böyle düsünmezdim acikcasi. Insan zor zamaninda sevdiginden destek almazmi?
Onu kendi haline biraktim... dedigim gibi, beraber yiyip icen, cocugumuzla ilgilenen iki yabanci gibi olduk... ve ben bunu hakettigimi düsünmüyorum...
Dogru düzgün görüsmedigi kardeslerine sarildi babasinin ölümünden sonra, onlarla devamli görüsür oldu.. sanki ben onun hayatinda ufak bir ayrintiyim sadece... buarada konus demeyin esim böyle durumlarda hep yok öyle bisey sana öyle geliyor der kesip atar.
Babasiylada aram iyidi buarada yani esimin bana bu konuda kin tutacak bi durumda olamaz. Ne yapmam lazim bu adam neden böyle oldu bana karsi?

Birde söyle bi durum var esim uzun zaman sonra yarin tekrar ise baslayacak ve sabahtan beri "ben cocugumu özlerim cok alistim" falan diyor. E bu evde bende varim bu lafin bana hicmi gecmiyor?? beni görüp görmemenin hicmi önemi yok? benle ilgili tek bir güzel sözü yok daha
Yani onun ciğerine şu an ateş düştü. 2 hafta cok cokk erken. Sakın desteğinizi esirgemeyin, satılamaz öpemez bazen yemek yiyemez insan. Ben gecen sene annemi kaybettim 6 ay boyunca ruh gibiydim ilaç kullanmaya basladım. Çok taze acısı. Benim eski kayınvalidem olacak insanımsı bu durumum için annem henüz 3 ay olmuştu vefat edeli, evime kavgaya geldiğinde "3 ay oldu annen öleli, acın da geçti" diye söze başlayıp bagıra cagıra ne kadar yanlıs Bi gelin ve insan olduğumdan dem vurmuştu. Cinnet gecirmiştim 3 ay oldu daha siz ne diosunuz diye. Ayrıca, ben de babama bile sarılamamıltım, eski eşim o zaman eşimdi yani ona da sarılamamıştım sadece odama kanaıp ağlamak istiyordum.

Alginanlik Yapmayin..
Yarasi Cok Taze... Sarilamaz
Babasi vefat etmiş, cenazeye gidemiyor vedalaşamiyor.
Evlat tesseli Hangimiz mutsuzken yavrumuza sarildimizda mutlu olmadikki o an?
Tesseli edin ama karşilik beklemeyin...
40 gün bi gecsin alişir ( belki)
Coğu eş normal şartda bile yanaşamiyor eşine.
O adam psikoljik cöküş içinde Aşk gönül almayi düşünemez.

Empati yapin sizin Babaniz vefat etse cenazeyi dahi gidemiyorsunuz sarilmayimi düşünceksiniz. En zor gününde karşilik yok diye tesseli etmeseniz bu size silah olarak döner.
Sonralardanda ben Naptim dersiniz, yahut yeni bir payla eşim benden soğudu olur.
Baba kaybetmek hiçte kolay değil. O Aciyi kardeşler ve Anneleri yaşar

Son düzenleme:
Seni bi kaşık suda boğmak istiyorum konu sahibi. Yazdım yazdım sildim sen sabır ver yarabbim. Şu konuları okudukça sinirlerim bozuluyor. Allah sana vicdan, merhamet versin. Sen hiç sevdiğin birini kanını, canını gömdün mü topraga?

Bu arada benim ailem benden başka bir şehirdeydi. Ben ailemin yanına 15 günde bir 2 gün haftasonu için gelip gidiyordum. Aman yarabbim bu nasıl büyük bir olay oldu. Ablasıyla kabga ettim bu yüzden, neden mi nasıl kocamı bırakıp ta gidiyormuşum, nasıl önüne iki kap yemek hazırlayıp gidiyormuşum, herkesin ailesi varmış, onlar hiç gidemiyorlatmış(anne babaları 18 saatlik uzaklıkta) ben de gitmicekmişim, benim bir kocam varmış, anam babam bana nasıl sen evlisin, gelme kızım diyemiyorlarmış.sonra baktım benim eş kişisi de aynı bu havalardan calıyor, iş hakarete bindi iş tokata geldi. Sonra ne mi oldu kanser hastası olan annem, her evde hastalık var canım diyen görümce, kaynana ve eş canileriyle ben boğularak annemi gidip görmeye yardım etmeye calısır Ken, annem vefat etti. Ve benim eşim de sürekli tesseliyi bende bulman lazım, sarılman lazım, benim anneme sarılman lazım derdi. Ama ben ona ve o ailesine annem vefat ettikten sonra öyle bir kiblendim ki, öyle bir nefret ettim ki. Sonra da bosandım zaten. Yanii empati diye birsey var, birinin ailesinde cidii Bi hastalık mı var, susacaksın, bırak özlemden önce evlat görevini yapsın. Daha önce bu konuda canını acıgtıysanız gecmiş olsun eşiniz de size gecmeye ek kadar kinlenmiştir.

Yas sureci icin iki hafta cok erken
Herkes yasini farkli yasar
Belki de size sarilirsa yakinlasirsa babasinin acisina ihanet edecegini dusunuyordur
Bence yanlis yoldasiniz , esinize zaman verin

Babamı kaybedeli 6 sene olacak. Bazen aklıma geldiği anlarda eşimle yakınlaşmak istemem. Eşimle konuşmak, içimdekileri anlatmak rahatlatır. sarılırız da ama sadece o kadarla kalsın isterim.. 2 hafta babasını kaybeden birisi için daha çok bir süreç diye düşünüyorum.

Kırmızı gecelik giyin. Babası öldü diye sizi sekssiz bırakmaya hakkı yok. Altı üstü baba ölmüş yani. Hemen bu gece kırmızı gecelik giyin. Geçen forumda okudum geceliğin tek askısını düşürüp yanına gidince tüm olumsuzluklar yok oluyormuş. Deneyin mutlaka. Bugün babasına üzülen yarın neler yapar. İpleri bırakmayın, iyice sıkın. Ümüğünü falan hep sıkın.

Benim eşim de babasıni kaybedeli 10 ay oldu , üzerine 5 aylık bebegimizi kaybettik, geçtiğimiz subat ayina kadar her hafta babasının mezarina giderdi , annesi tek yasayan bir kadın, her hafta gitmek istedi annesine de , cinnetim den önce 2 güne bir gitmeye kadar düşürdü haftaliktan , azalacağı yerde acısı katlanarak artti maalesef , hala olmuş benim acim vardi der , ben çözemedim , sanki benim acim yokmus gibi davrandi bu süreçte, benim ki hala daha duzelmedi şu virus sebebi ile az geri durdu mezarliktan ve annesine gitmekten ama normale dönerse durum kaldığı yerden devam diye düşünüyorum, bu arada her hafta mezarlığa gitmeyi normal gören bir eş ve annesi vardi karsimda , tabiki de baslarda normal ama 8 ay geçmiş üzerinden her haftada gidilmez daha taze tutar acıni dedikce bilendi bir de bana.

Biraz daha zaman verseniz? Hani babası vefat etti, cenazesine dahi gidemedi ya? Anlayışlı olsanız? İki hafta nedir ki az vicdan?

Kizlar esim yaklasik 2 hafta önce babasini kaybetti. Biz gurbetteyiz bu arada. Esim babasina gidemedi bu coronadan dolayi. Ölüm haberini alinca yikildi. Ona destek olmaya calistim, onunla agladim, sarildim teselli etmeye calistim. Bunlara 1 gram olsun karsilik vermedi, yüzüme dahi bakmadi. Dedim acisindan böyle, hic üzerime alinmadim tabi. Destek vermeye devam ettim. Kp nin ölümünden 2-3 gün sonra oturduk uzun uzun babasini konustuk, babasiyla ilgili komik anilarimizdan bahsettik. Biraz düzelmisti esim. O zamandan beri toparladi yavas yavas. Hala dalip gider arada, yüzü asilir, ama hayata dönmeye basladi tekrar.
Buarada bizim 6 aylik bir bebegimiz var. Esim onunla oynar, güler, hatta ona müzik acar dans eder. O derece cocuguna karsi kendisini toparlayabilmis durumda. AMA... biz onunla 2 ev arkadasi olduk resmen... babasinin ölümünden beri bana 1 kere sarildigini bilmem, yakinlik gösterdigini bilmem... nedendir bilmiyorum. Basta acisina verdim bu durumu, ama düzelmesine ragmen hala bana karsi bir fiziksel sogukluk var. Konusurmalarimizda sogukluk yok, ama hicbir yakinlasma temas da yok. Cinsellikten bahsetmiyorum ama insan esine bir sarilmazmi? Ki ben okadar ona destek olmaya calismisken? Bu durumu esimde fark edince bende kendimi geri cektim artik, teselli etmeye calismiyorum cünkü benden güc destek almaya calismadi hic. Beni en zor zamaninda gözü görmedi bile, ben böyle düsünmezdim acikcasi. Insan zor zamaninda sevdiginden destek almazmi?
Onu kendi haline biraktim... dedigim gibi, beraber yiyip icen, cocugumuzla ilgilenen iki yabanci gibi olduk... ve ben bunu hakettigimi düsünmüyorum...
Dogru düzgün görüsmedigi kardeslerine sarildi babasinin ölümünden sonra, onlarla devamli görüsür oldu.. sanki ben onun hayatinda ufak bir ayrintiyim sadece... buarada konus demeyin esim böyle durumlarda hep yok öyle bisey sana öyle geliyor der kesip atar.
Babasiylada aram iyidi buarada yani esimin bana bu konuda kin tutacak bi durumda olamaz. Ne yapmam lazim bu adam neden böyle oldu bana karsi?

Birde söyle bi durum var esim uzun zaman sonra yarin tekrar ise baslayacak ve sabahtan beri "ben cocugumu özlerim cok alistim" falan diyor. E bu evde bende varim bu lafin bana hicmi gecmiyor?? beni görüp görmemenin hicmi önemi yok? benle ilgili tek bir güzel sözü yok daha
Ben babamı 2 yıl önce kaybettim valla insanın gözü eş falan görmüyor cocuga merhamet ediyorsun ve çocuğun başka oluyor onu seviyorsun bir şekilde.esnizin durumu çok normal siz gormesenizde o ne acı yaşıyor bir bilseniz. Bundan sonra eşinizin hayata bakisida değişecektir bir daha asla eskisi gibi olmuyor insan hep yarimsin diyorum ki babam ölmeden önce hayat ne kadar laylaylommus ne kadar da kolaymış aslında şu an öyle değil sizinde onunla beraber bir parçanız ölüyor hayatı sanki yeniden kesfediyordunuz her şeyin geçici olduğunu iliklerinize kadar hissediyorsunuz. Eşinize kirilmayin o kadar taze ki acisi

Benim eşim de babasıni kaybedeli 10 ay oldu , üzerine 5 aylık bebegimizi kaybettik, geçtiğimiz subat ayina kadar her hafta babasının mezarina giderdi , annesi tek yasayan bir kadın, her hafta gitmek istedi annesine de , cinnetim den önce 2 güne bir gitmeye kadar düşürdü haftaliktan , azalacağı yerde acısı katlanarak artti maalesef , hala olmuş benim acim vardi der , ben çözemedim , sanki benim acim yokmus gibi davrandi bu süreçte, benim ki hala daha duzelmedi şu virus sebebi ile az geri durdu mezarliktan ve annesine gitmekten ama normale dönerse durum kaldığı yerden devam diye düşünüyorum, bu arada her hafta mezarlığa gitmeyi normal gören bir eş ve annesi vardi karsimda , tabiki de baslarda normal ama 8 ay geçmiş üzerinden her haftada gidilmez daha taze tutar acıni dedikce bilendi bir de bana.

2 sene oldu babamızı kaybedeli nisanda, abim hala her hafta gider. Aynı şehirde olsak ben de giderim. O şehire gittiğimde ilk fırsatta mezarlık ziyareti yaparım. Gitmenin nasıl bir manevi rahatlama sağladığını tahmin edemezsiniz.

Back
X