Esimin bana karsi bu davranislari normal mi

Eski konulara nerden bakiyorsunuz

burada bazen o kadar akıl almaz şeyler yazılıp çiziliyor ki konunun sahte olduğunu düşündürtüyor.
Bu yüzden akıl danışan kişinin diğer konularında tutarlı olup olmadığını anlamak için bakılıyor. Fake konuya cevap vermemek için.

Ayrıca bunun gibi sıkıntılı topiclere yorum yapmak için konu sahibinin daha önceki olaylarına da bakmak istiyor insan. yaşadığı diğer sıkıntılar ya da kişiliği az çok anlaşılıyor diğer mesajlarından. Bu yüzden bakıyoruz. En azından ben o yüzden yapıyorum.

Neden demedim nereden bakılıyor dedim :)

Gereksız alınganlık olmus sızınkı allah korusun babam ölse bırak ıkı haftayı 2 sene toparlayamam heralde ruyasını gorsem bır ay kendıme gelemıyorum. Bende olsam esıme fılan sarılamam saygısızlık gıbı bısey oyle olmasa bıle babası olen bırı esıne sarılmayı aköından bıle gecırmez olum ne demek farkındamısınız can cıger bırdaha gelmeyecekk

Başınız sağ olsun. Allah yardımcınız olsun, annenizin mekanı cennet olsun.

zaten adamcağız bunun da üzüntüsünü yaşıyordur. ben de annemin yoğun bakıma kaldırıldığı gün, o dönem zaten sık sık acillik olduğumuz için, gene her zamanki durum diye düşünüp işten çıkıp yanına gitmemiştim.
sonra telefon geldi, babam anneni yoğun bakıma alacaklar dedi. gittiğimde yoğun bakım için uyutulmuştu çokta. diğer hastaneye nakil için ambulansa bindirilirken uzaktan görebildim. ertesi gecede vefat haberi geldi.
3 sene oldu, hala o izni alıp gitmedim diye ağlarım. bunu anlatmak da kolay değil bi de. buna gerilip sevgilimii, babamı terslediğim de olur.
allahtan onlar anormal insanlar da tahmin ediyorlar az çok durumu.

Başınız sağolsun. Insani zaten en çok vedalasamamak, son kez konuşamamak, son kez görüşememek yıpratıyor zaten. Adam hasta diye aramış ne diye arıyor diye burda bile trip tavır. Ee ben 70 kat yabancı unutmamışım, adam unutur mu? Ki cenazeye katılamamış. Allah iyi insanlarla karşılaştırsin, hele Böyle durumlarda bizi anlayabilen insanlarla olmak bambaşka bisey.

zaten böyle süreçler bazen en yakınının en gerçek yüzlerini gösteriyor. üzücü çok ama bir yalanla devam etmektense böyle olaylarla gerçekleri görmek daha güzel.

zaten böyle süreçler bazen en yakınının en gerçek yüzlerini gösteriyor. üzücü çok ama bir yalanla devam etmektense böyle olaylarla gerçekleri görmek daha güzel.
Kesinlikle öyle. Umarım bu adamda gerçeklerle yüzleşir bir an önce

2 hafta sarılmadı diye incileriniz mi döküldü ne bu acele ? Yaş diye bir kavram var , 40 gün yas tutmak var duydunuz mu hiç. Babası ölmüş cenazeye gidememiş 2 hafta sonra size “ sarılması” nı bekliyorsunuz. . Pes !!

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…