- 13 Nisan 2008
- 5.820
- 27.040
Yanlış kişi sizsiniz eşiniz değil. Adamın bir suçu kabahati yok, siz konuşunca derdinizi anlatınca tamam bir daha seni görüştürmem demiş. Maddi şartlarını baştan koymuş önünüze, ailesini saklamamış gizlememiş. Ailesi bir şey yapmadı ailesi ev vermedi ailesi maddi destekte bulunmadı... Ev vermezseniz, eşya vs almazsanız evlenmem deseydiniz. Köylü insan kolay kolay mal satamaz, her şeyi kızlarına verdiler diyorsunuz eminim kızları da köyde onlarla aynı yerdedir. Siz de giderseniz orada yaşamaya size de ayarlarlar köyden bir yer. Sizin aileniz böyle onun ailesi öyle. Doktor ve işadamı dünür var diye kendilerini mi değiştirsinler, olmadıkları kişiler gibi mi davransınlar? Yazılan doğruysa hamile de kalmışsınız. Hem çocuğu aldır hem boşan, niye çünkü ailesi köylü ve salak salak konuşuyorlar. Yazık değil mi eşinize, hem çocuğundan hem evliliğinden olacak ve adamın fakir olmak dışında bir kabahati yok.
Ben kararınızı destekliyorum kürtaj olun ve derhal çıkın adamın hayatından. Kendi maddi durumunuza denk birini bulun. O evlenen adama, elden kaçan kuşa da bulaşmayın sakın milletin evliliğine salça olmayın. Bundan sonraki taliplerinizle görüşmeye hazırlıklı olun. Şartları istek listesini falan önceden konuşun.
Ben kararınızı destekliyorum kürtaj olun ve derhal çıkın adamın hayatından. Kendi maddi durumunuza denk birini bulun. O evlenen adama, elden kaçan kuşa da bulaşmayın sakın milletin evliliğine salça olmayın. Bundan sonraki taliplerinizle görüşmeye hazırlıklı olun. Şartları istek listesini falan önceden konuşun.