Esimin bana karsi bu davranislari normal mi

Avid

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
18 Ocak 2017
268
209
53
Kizlar esim yaklasik 2 hafta önce babasini kaybetti. Biz gurbetteyiz bu arada. Esim babasina gidemedi bu coronadan dolayi. Ölüm haberini alinca yikildi. Ona destek olmaya calistim, onunla agladim, sarildim teselli etmeye calistim. Bunlara 1 gram olsun karsilik vermedi, yüzüme dahi bakmadi. Dedim acisindan böyle, hic üzerime alinmadim tabi. Destek vermeye devam ettim. Kp nin ölümünden 2-3 gün sonra oturduk uzun uzun babasini konustuk, babasiyla ilgili komik anilarimizdan bahsettik. Biraz düzelmisti esim. O zamandan beri toparladi yavas yavas. Hala dalip gider arada, yüzü asilir, ama hayata dönmeye basladi tekrar.
Buarada bizim 6 aylik bir bebegimiz var. Esim onunla oynar, güler, hatta ona müzik acar dans eder. O derece cocuguna karsi kendisini toparlayabilmis durumda. AMA... biz onunla 2 ev arkadasi olduk resmen... babasinin ölümünden beri bana 1 kere sarildigini bilmem, yakinlik gösterdigini bilmem... nedendir bilmiyorum. Basta acisina verdim bu durumu, ama düzelmesine ragmen hala bana karsi bir fiziksel sogukluk var. Konusurmalarimizda sogukluk yok, ama hicbir yakinlasma temas da yok. Cinsellikten bahsetmiyorum ama insan esine bir sarilmazmi? Ki ben okadar ona destek olmaya calismisken? Bu durumu esimde fark edince bende kendimi geri cektim artik, teselli etmeye calismiyorum cünkü benden güc destek almaya calismadi hic. Beni en zor zamaninda gözü görmedi bile, ben böyle düsünmezdim acikcasi. Insan zor zamaninda sevdiginden destek almazmi?
Onu kendi haline biraktim... dedigim gibi, beraber yiyip icen, cocugumuzla ilgilenen iki yabanci gibi olduk... ve ben bunu hakettigimi düsünmüyorum...
Dogru düzgün görüsmedigi kardeslerine sarildi babasinin ölümünden sonra, onlarla devamli görüsür oldu.. sanki ben onun hayatinda ufak bir ayrintiyim sadece... buarada konus demeyin esim böyle durumlarda hep yok öyle bisey sana öyle geliyor der kesip atar.
Babasiylada aram iyidi buarada yani esimin bana bu konuda kin tutacak bi durumda olamaz. Ne yapmam lazim bu adam neden böyle oldu bana karsi?

Birde söyle bi durum var esim uzun zaman sonra yarin tekrar ise baslayacak ve sabahtan beri "ben cocugumu özlerim cok alistim" falan diyor. E bu evde bende varim bu lafin bana hicmi gecmiyor?? beni görüp görmemenin hicmi önemi yok? benle ilgili tek bir güzel sözü yok daha

Daha cok yeni ama acisi cok taze bu donemde yapacagi hicbir seyi uzerinize alinmayin eminim sizle gram ilgisi yoktur ne kadar gorusmese de cok onlar onun kardesi ve teselliyi onlarda aramasi cok normal cunku ne kadar sevsenizde kayinpederinizi kardesleri kadar onu anlayamaz uzulemezsiniz o yuzden sakin bu konuyu aranizi daha da acmayin cunku su donem tepkilerini kontrol edebilecegibni dusunmuyorum

2 hafta olmuş babası öleli. Gereksiz alınganlık gösteriyorsunuz ve iki hafta önce babasını kaybetmiş ve cenazesine bile gidememiş bir insan size sarılmıyor diye kendinizi geri çekmeniz kusura bakmayın çok bencilce. Kimileri zor zamanında sevdiğinden veya bir başkasından destek almak istemeyebilir. Herkesin acısını yaşayış şekli başka

Kardeşleriyle paylaştığı ortak bir kader var şuan:babayı kaybetmek. Elma ile armutu karşılaştırmayın. 2 hafta yaz tutmak için kısa bir süre. Fiziksel teması falan babasının ölüsüne saygısızlık olarak görüyor olabilir. Biraz daha zaman verin.
Allah korusun ben babamı kaybetsem yıllarca toparlanamam, aylarca eşime dokunamayabilirim. Hiç bir şeyim eskisi gibi olamaz. Baba yahu bu. Ben çok düşkünümdür bilemem

Anlayışlı olmalısınız kardeşlerini aramaya başlaması da normal. bir zamanlar ailecek aynı çatı altındaydılar ve babaları en büyük ortak noktalarıydı haliyle acıda birleşmeleri çok doğal siz üzerinize alınmayın zaman verin daha 2 hafta bile olmamış

Siz biraz hassassınız buara sanki. Sarılsın istiyorsunuz haklısınız ama normal zamanlarda. Daha 15gün olmuş hoş görün lütfen. Tavır almayın.

Sizi o kadar da sevmedigini anlamiş olabilir bu sureçte belki, insan en sevdiklerine koşar boyle zamanlarda ve kendi kardeslerine sarilmayi tercih etmiş demek ki o kadar anlam ifade etmediniz bu surecte.

Bunlar bir tahmin tabi belki altinda başka şeyler vardir. Yasını bu şekilde tutuyordur belki gecicidir 2 hafta çok çok yeni belki de duygulari değisir zamanla.

2 hafta normale dönmek için çok erken. Hemde cenazesine bile gidememiş ne acı. O an kardeşiyle sarilmasiyla size sarılmasını bir tutmayın. Kardeşiyle sarılması sadece destek almak acıyı paylaşmak anlamına gelmiyor. Babasına sarılmak gibi birseydir o an eminim. Buna başka anlam yüklemeyin ve destek olun. O sarilmiyorsa siz sarılın. Başka zamanlar yada anılar telafi edilebilir belki ama şuan eşinizin yanında olmamak ilerde telafi edemeyeceğiniz bir sürec.

Adam babasını kaybedeli 2 hafta olmuş yaf..Sizinle konuşmalarında da bir sorun yokmuş.Neden illa bana dokunmuo kafası değişik bir kafaymış. Belki böyle bir durumda size fiziksel olarak yakın olmayı ayıp, günah sayıyodur.Kardeşlerine sarılması ayrı mesele.Onlar görüşse de görüşmese de kardeş ve ortak bir acıları var.

Eşiniz aylardır bu durumda olsa sizi anlıcam ama kayınpederinizin ölümünde bile meseleyi kendinize çevirmişsiniz.Çok bencilsiniz.Trip atıp durmayın adama,babasının 40'ı çıkmamış daha.

2 hafta ne ki aylarca sabretmek zorunda kalabilirsiniz. Aceleci olmayın.

Yas durumunun patolojik sayılabilmesi için bile 6 aylık süre var. 6 aya kadar herşey normal sayılıyor. Siz 2 hafta oldu diyorsunuz. Ne bekliyorsunuz 2 hafta içinde sizle cicili bicili olmasını mi? Üstelik cenazeye dahi gidemedi, vedalasamadi. Bence asıl siz haksızlık ediyorsunuz. Beklentide olmak yerine destek olmaya devam edin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…