- 31 Ağustos 2019
- 316
- 293
- 18
Benim babam çok tehlikeli bir ameliyata girdi ve öncesinde hastaneye kaldırıldı, planlı değildi yani. O acil hast kaldırıldığında, sonradan planlı ameliyata girdiğinde içimden can koptu resmen. Mesela ameliyatta bir sürü problem yaşanmış çok kritik bir noktadaydı, doktor olumlu konuşmadı hiç ama bişey olacak kendinizi hazırlayın da demedi. O zaman ben ağladığım zaman, endişelendiğim zaman bırakın benim sarılmamı ben bile sarılmak güç almak istemedim kimseden.
Bazı insanlar böyle, kendinden güç alırlar. Ben üzgünken böyle bir şey yüzünden bana dokunulmasından nefret ederim onu farkettim. Ki onun babası ölmüş, vedalaşamamış bile. Normal değil mi sizce?
Tek bir önerim var onun geldiği kadar gidin, ona ayak uydurun.. Boşlamayın ama sıkmayın da, bırakın düzgünce tutsun yasını.
Bazı insanlar böyle, kendinden güç alırlar. Ben üzgünken böyle bir şey yüzünden bana dokunulmasından nefret ederim onu farkettim. Ki onun babası ölmüş, vedalaşamamış bile. Normal değil mi sizce?
Tek bir önerim var onun geldiği kadar gidin, ona ayak uydurun.. Boşlamayın ama sıkmayın da, bırakın düzgünce tutsun yasını.