- 30 Kasım 2017
- 8.090
- 4.014
- Konu Sahibi akasayalar
Ne desem bilemedim başta yapmışsın hatayı üstüne çocuk neden yapılır ki.. çoktan boşansaydın böyle olmayacaktıEvet kizlar...korkunc bir ruh halindeyim buda iki gundur var daha yeni yani.iki gun oncesine kadar icimde kin vardi bosanirim o surunur vardi.sanirm ben surunecegim. Hamileyim. 8 seneye yakin evliyim. Bilenler bilir takipli onkoloji hastasiym. Suan tedavim yok. Hic bebek dusunmedihim halde 8.senede Allahim nasip etti hamileyim 5 aylik.esimle feci kavgalarimiz olurdu. Siddet yoktu ama onun ofke kontrolu yoktu. Esyalara degil ama duvara vururdu mesela. Atlar arabaya gider o hızla birine carpablrdi.arabasina binmek cesaret ister her daim ofkeli olabilir trafikte sinirlenebilir. Ailesi hadsafhada sorunlu. Babaya feci duskun. Yere basma tepeme bas modunda. Ama onunla bile kavgalari olur cok surmez barisirlar.kopuk ailesi var kimsenin dugunune cenazesine ozel gunune gitmezler. Benim soz nisan dugun hep bizim cabalarla oldu. Hayatim boyunca hep calistim. Evlendim yine calistim esime destek derken bir borcu vardi diyelim kapatmasina yardimci oldum. Evin tum ihtiyaclarini o karsilardi. Ama luks duskunuydu araba silah telefon. Kiyafete asla para harcamazdi. Market alisverisi genelde cuzi tutmaya calistim ben birikimciydim hep. Evlenirken tum altinlarimi verdim sayilir borclarini kapatti dugun araba kredi vs. Bu arada ailesi beni ona hic yakistirmadi hep. Kayinpeder diger gelinler gibi benide hep kotuledi digerleri susarken ben hep cevabini verirdim. Sanirim burda kaybettim.
Uzun oldu ama size ihtiyacim var. Esim sen saygisizsin dedi ve kislari beraber oturmamiz gerektigini soyledi asla kabul etmedim. Kendi daireleri var ama k.peder israrla her gelinde kalmak istedi digerleride artik istemiyor. Ama esimde artik beni istemiyor. Diyorum ya iki gune kadar iyiydim belki hormonlardan. Bugun disarda is sebebiyle karsilastik hastanede. Kocami gordum resmen soguyarak bakti. İcim acidi. O burda hemen bosa spora yazil kuafore git kendine bak birakma dedigim tum uyelerden ozurdilerim.oyle olmuyormus. Ne spora gidebilrm ne bir sosyal hayatim olabilir suanda karnim genisledikce agirlastim. Kanserinse etkileri var. Ailem muthis arkamda.abim ablam hatta tum sulalem. Bosansam calismama gerek yok ama ruh halim evi kaldirmaz. Bebegime haksizlikta etmek istemiyorum.bosanacak esim kafaya koymus. Konusmadi ama anliyorum plan hep bebekten sonra. Beni strese sokmamak icin. İlac vitamin hastane herseyi karsiliyor. Gunde bir defa mesaj atiyor safece bebek nasil diye.o bana cok duskun adam ne hale geldi. Ben iki aylikken riskli diye aileme geldim o ailesini bize götürdü . Gormeye gitmedim onlari diye sildim bitti dedi bana. Tek yardimlari olmayan o aileyede cok kızgınim esim bazen yanimda bzen zor durumlarda birakti diye kizginim ama ozledim. Sadece su durumdan cikmak istiyorum. İlac icmesem alacagim terapiler bosa gidecek gidemem suanda. Ne olur akil verin uzuluyorum.uzun oldu ama detaylari vermek istedim kizlar.