- 2 Ekim 2023
- 3.201
- 12.360
- 128
- Konu Sahibi akasayalar
Ona nasil bakacagimk ne yapacagimi dusunmedim hic.
insan üretiyorsunuz siz, hanımefendi. ne demek hiç düşümediniz?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ona nasil bakacagimk ne yapacagimi dusunmedim hic.
Kesinlikle katiliyorum.bunu bekarken cozebilen anlayan varsa sakin evlenmesin. Sorunlu bir ailede buyuyen anasindan babasindan ayrilmayan adamlar gercekten zor. Evladim Allahin izniyle benim ailem beni nasil buyuttuyse oyle buyutmeyi istiyirum.dusunuhroum veya olacak diyemem gen meseleside var. İnsallah bizim tarafa ceker merhamette vicdanda. Herseyden once merhemetli vicdanli cocuk yetistirmek isterimÇocuğunuza öfke kontrolü olmayan bir adamı baba yapmak sizin sorumluluğunuzda . Hayat bizim secimlerimizden oluşuyor . Bence siz eşiniz öfkelenmesin diye onu idare edin çocuğun yanında duvarları yumruklaşın. Sizin kocaniz değil Türk erkeklerin çoğu öfke kontrolü var . Bu yorumu okuyan bekarlar varsa lütfen problem çözme becerisi olmayan , anne babasına düşkün , öfke kontrolü olan adamları solmayın hayatınıza degismiyorlar yaslanincada devam
Hayir nasil bakacagimk nasil yapacagimi derken onun rutinleri belli. Allah nasip ederse bana birseh olmassa gayet iyi bakabilicek annesi var ananesi var. Maddi olarak benim ailem onlardan kat kat iyi. Yani bu cocuk benimle buyurse maddi manevi dusunecegim bir olay yok onu demek istiyoruminsan üretiyorsunuz siz, hanımefendi. ne demek hiç düşümediniz?
İki gundur boyleydim normalde hakli olduguma o kadar emindimki. Diyorum ya haksizligi kabullenemiyorum emeklerim onca emegimin bosa gittigine uzuluyorum ben bu adamkn meslege girisini bekledim kac sene maddi manevi zorlugunu cektim.ozledigim o degil aslinda uzuldugum seyler var.birde bu durumda boyle dusmek canimi acitiyor. Gecici bu durumlarda hamile veya hasta veya yasli olunabilen bu durumlarda kadinlar hep sikinti yasiyor. Bende biraz ilahi adalet tecelli etsin istiyorumNeden kendini suçluyorsun, gerçekten anlamadım. Susup ailesi ile mi yaşayacaktın? Deli deli hareket eden, gergin, sorunlu bir adamla aynı evi mi paylaşacaktın, hemde minicik bir bebekle? Eşini ve ailesinin manyaklıklarını kabul etsem boşanmazdım kısmının neresi iyi? Sana ne faydası var böyle bir evliliğin? İnsan evli kalmak için evlenmez, mutlu olmak için evlenir. Aklına gelen bu saçma fikirleri dağıtmalısın.
Ben seni anlıyorum, yakın zamanda ben de boşandım. Maddi manevi çok desteğim oldu eski eşime. Hatta bazen acaba boşanmasa mıydım bile dedim. Bu düşünceler insanı yer bitirir. Düşündükçe dibe çökersin, mutsuzlaşırsın. Evlendin, eşine destek oldun, kimi zaman o sana oldu, iyi zamanlar da geçirdin, kötü zamanlar da. Yaşanması gerekliydi o süreç yaşadın bitti. Böyle bak derim.İki gundur boyleydim normalde hakli olduguma o kadar emindimki. Diyorum ya haksizligi kabullenemiyorum emeklerim onca emegimin bosa gittigine uzuluyorum ben bu adamkn meslege girisini bekledim kac sene maddi manevi zorlugunu cektim.ozledigim o degil aslinda uzuldugum seyler var.birde bu durumda boyle dusmek canimi acitiyor. Gecici bu durumlarda hamile veya hasta veya yasli olunabilen bu durumlarda kadinlar hep sikinti yasiyor. Bende biraz ilahi adalet tecelli etsin istiyorum
ben esımın yasadıklarından dolayı zona oldum, halen zaman zaman cıkıyorTek bildigim insan boşa kanser olmuyor. Hassas olmayin arkadaslar bu dedigimi unutmayin hassas olmauin kimseyi dusunmeyin.o acilar normal acilar degil.Allahim dusmanima vermesi
ben esımın yasadıklarından dolayı zona oldum, halen zaman zaman cıkıyor
ama ona ya da annesıne bırsey olmadı, hassas olmak katılıyorum
"Dünya, hassas kalpler için bir cehennemdir" — Johann Wolfgang von Goethe.
Bu söze çok inanırım.....
Evet devam eder davranışlarıma, çocuk en sakin adamı bile delirtebilir. İlac niye içemiyor ya, altı üstü antidepresan vereceklerEvet ayni evde olsaydik surmezdi bu kadar sogumazdi ortam. Bebek icin suan oda dikkat ediyor. Hastaneye giderken filan yavas suruyor sinirlerine hakim oluyor. Ama bebek icin. Yani gecici bie durum rolmu yapiyor yoksa ilerleyen zamanda eski haline donermi bilmiyorum. Hamileyim diye dusecek diye cok korkuyor. Diyoeum ya acaba degisirmi duzelirmi. Terapi almaz asla bir ilac dahi icmez meslaginden dolayi. Ama cocuk dogdu nasilsa diyip o sinirli hallerine devam edermi bilmiyorum. Zaman ne gosterecek cok merak ediyorum.
İcermi meslekten atilma korkusu var bunlardaEvet devam eder davranışlarıma, çocuk en sakin adamı bile delirtebilir. İlac niye içemiyor ya, altı üstü antidepresan verecekler
Şuan nasılsınız merak ettim inşallah herşey düzelmiştirEvet kizlar...korkunc bir ruh halindeyim buda iki gundur var daha yeni yani.iki gun oncesine kadar icimde kin vardi bosanirim o surunur vardi.sanirm ben surunecegim. Hamileyim. 8 seneye yakin evliyim. Bilenler bilir takipli onkoloji hastasiym. Suan tedavim yok. Hic bebek dusunmedihim halde 8.senede Allahim nasip etti hamileyim 5 aylik.esimle feci kavgalarimiz olurdu. Siddet yoktu ama onun ofke kontrolu yoktu. Esyalara degil ama duvara vururdu mesela. Atlar arabaya gider o hızla birine carpablrdi.arabasina binmek cesaret ister her daim ofkeli olabilir trafikte sinirlenebilir. Ailesi hadsafhada sorunlu. Babaya feci duskun. Yere basma tepeme bas modunda. Ama onunla bile kavgalari olur cok surmez barisirlar.kopuk ailesi var kimsenin dugunune cenazesine ozel gunune gitmezler. Benim soz nisan dugun hep bizim cabalarla oldu. Hayatim boyunca hep calistim. Evlendim yine calistim esime destek derken bir borcu vardi diyelim kapatmasina yardimci oldum. Evin tum ihtiyaclarini o karsilardi. Ama luks duskunuydu araba silah telefon. Kiyafete asla para harcamazdi. Market alisverisi genelde cuzi tutmaya calistim ben birikimciydim hep. Evlenirken tum altinlarimi verdim sayilir borclarini kapatti dugun araba kredi vs. Bu arada ailesi beni ona hic yakistirmadi hep. Kayinpeder diger gelinler gibi benide hep kotuledi digerleri susarken ben hep cevabini verirdim. Sanirim burda kaybettim.
Uzun oldu ama size ihtiyacim var. Esim sen saygisizsin dedi ve kislari beraber oturmamiz gerektigini soyledi asla kabul etmedim. Kendi daireleri var ama k.peder israrla her gelinde kalmak istedi digerleride artik istemiyor. Ama esimde artik beni istemiyor. Diyorum ya iki gune kadar iyiydim belki hormonlardan. Bugun disarda is sebebiyle karsilastik hastanede. Kocami gordum resmen soguyarak bakti. İcim acidi. O burda hemen bosa spora yazil kuafore git kendine bak birakma dedigim tum uyelerden ozurdilerim.oyle olmuyormus. Ne spora gidebilrm ne bir sosyal hayatim olabilir suanda karnim genisledikce agirlastim. Kanserinse etkileri var. Ailem muthis arkamda.abim ablam hatta tum sulalem. Bosansam calismama gerek yok ama ruh halim evi kaldirmaz. Bebegime haksizlikta etmek istemiyorum.bosanacak esim kafaya koymus. Konusmadi ama anliyorum plan hep bebekten sonra. Beni strese sokmamak icin. İlac vitamin hastane herseyi karsiliyor. Gunde bir defa mesaj atiyor safece bebek nasil diye.o bana cok duskun adam ne hale geldi. Ben iki aylikken riskli diye aileme geldim o ailesini bize götürdü . Gormeye gitmedim onlari diye sildim bitti dedi bana. Tek yardimlari olmayan o aileyede cok kızgınim esim bazen yanimda bzen zor durumlarda birakti diye kizginim ama ozledim. Sadece su durumdan cikmak istiyorum. İlac icmesem alacagim terapiler bosa gidecek gidemem suanda. Ne olur akil verin uzuluyorum.uzun oldu ama detaylari vermek istedim kizlar.
Yok hicbirsey duzelmedi bebegim dogacak bugunlerde. Onu evden cikardim duzenimi kurdum dogumdan sonra bosanacagiz anlasmali. Nasipse cocugunu istedigin zaman gor sorun yok dedim. Bebege maddi manevi hastane ilac vitamin esyalari corabina altinina kadar herseyini aldi her ay. Dogduktan sonrada alsin istedigi zaman gorsun. Kendi o duskun oldugu ailesiylede tartismis hep. Onlar zzeytin dalini uzattilar da hamileyim diye o zeytin dali musait yeri bulamadiŞuan nasılsınız merak ettim inşallah herşey düzelmiştir![]()
Bu borç harç içindeki adamlardan kimseye hayır gelmiyor.Evet kizlar...korkunc bir ruh halindeyim buda iki gundur var daha yeni yani.iki gun oncesine kadar icimde kin vardi bosanirim o surunur vardi.sanirm ben surunecegim. Hamileyim. 8 seneye yakin evliyim. Bilenler bilir takipli onkoloji hastasiym. Suan tedavim yok. Hic bebek dusunmedihim halde 8.senede Allahim nasip etti hamileyim 5 aylik.esimle feci kavgalarimiz olurdu. Siddet yoktu ama onun ofke kontrolu yoktu. Esyalara degil ama duvara vururdu mesela. Atlar arabaya gider o hızla birine carpablrdi.arabasina binmek cesaret ister her daim ofkeli olabilir trafikte sinirlenebilir. Ailesi hadsafhada sorunlu. Babaya feci duskun. Yere basma tepeme bas modunda. Ama onunla bile kavgalari olur cok surmez barisirlar.kopuk ailesi var kimsenin dugunune cenazesine ozel gunune gitmezler. Benim soz nisan dugun hep bizim cabalarla oldu. Hayatim boyunca hep calistim. Evlendim yine calistim esime destek derken bir borcu vardi diyelim kapatmasina yardimci oldum. Evin tum ihtiyaclarini o karsilardi. Ama luks duskunuydu araba silah telefon. Kiyafete asla para harcamazdi. Market alisverisi genelde cuzi tutmaya calistim ben birikimciydim hep. Evlenirken tum altinlarimi verdim sayilir borclarini kapatti dugun araba kredi vs. Bu arada ailesi beni ona hic yakistirmadi hep. Kayinpeder diger gelinler gibi benide hep kotuledi digerleri susarken ben hep cevabini verirdim. Sanirim burda kaybettim.
Uzun oldu ama size ihtiyacim var. Esim sen saygisizsin dedi ve kislari beraber oturmamiz gerektigini soyledi asla kabul etmedim. Kendi daireleri var ama k.peder israrla her gelinde kalmak istedi digerleride artik istemiyor. Ama esimde artik beni istemiyor. Diyorum ya iki gune kadar iyiydim belki hormonlardan. Bugun disarda is sebebiyle karsilastik hastanede. Kocami gordum resmen soguyarak bakti. İcim acidi. O burda hemen bosa spora yazil kuafore git kendine bak birakma dedigim tum uyelerden ozurdilerim.oyle olmuyormus. Ne spora gidebilrm ne bir sosyal hayatim olabilir suanda karnim genisledikce agirlastim. Kanserinse etkileri var. Ailem muthis arkamda.abim ablam hatta tum sulalem. Bosansam calismama gerek yok ama ruh halim evi kaldirmaz. Bebegime haksizlikta etmek istemiyorum.bosanacak esim kafaya koymus. Konusmadi ama anliyorum plan hep bebekten sonra. Beni strese sokmamak icin. İlac vitamin hastane herseyi karsiliyor. Gunde bir defa mesaj atiyor safece bebek nasil diye.o bana cok duskun adam ne hale geldi. Ben iki aylikken riskli diye aileme geldim o ailesini bize götürdü . Gormeye gitmedim onlari diye sildim bitti dedi bana. Tek yardimlari olmayan o aileyede cok kızgınim esim bazen yanimda bzen zor durumlarda birakti diye kizginim ama ozledim. Sadece su durumdan cikmak istiyorum. İlac icmesem alacagim terapiler bosa gidecek gidemem suanda. Ne olur akil verin uzuluyorum.uzun oldu ama detaylari vermek istedim kizlar.
Bu akilli kurnaz. Cok öyle aman aman borc yapmaz. Kumar iddia olaylari falan asla yok hep demisimdir nadir guzel huylarindan. Korkaktir. Yaptigi borçlar iste dugun kredisi araba kredisi vs. Onlarinda memur oldugu icin gunu gunune oder. Ben zaten hep derim maasimdan asla vermedim kendimde bakimliyim harcarim ailemin durumuda cok iyidir zateb.kendi ailesinin durumuda iyi ama cimriler. Aman hepsi geride kaldi ne halleri varsa gorsunler bana uzak Allaha yakinBu borç harç içindeki adamlardan kimseye hayır gelmiyor.
Nerdeyse hiç sebepten seni silen bir adamdan ayrılmak bu kadar mı zor?Evet kizlar...korkunc bir ruh halindeyim buda iki gundur var daha yeni yani.iki gun oncesine kadar icimde kin vardi bosanirim o surunur vardi.sanirm ben surunecegim. Hamileyim. 8 seneye yakin evliyim. Bilenler bilir takipli onkoloji hastasiym. Suan tedavim yok. Hic bebek dusunmedihim halde 8.senede Allahim nasip etti hamileyim 5 aylik.esimle feci kavgalarimiz olurdu. Siddet yoktu ama onun ofke kontrolu yoktu. Esyalara degil ama duvara vururdu mesela. Atlar arabaya gider o hızla birine carpablrdi.arabasina binmek cesaret ister her daim ofkeli olabilir trafikte sinirlenebilir. Ailesi hadsafhada sorunlu. Babaya feci duskun. Yere basma tepeme bas modunda. Ama onunla bile kavgalari olur cok surmez barisirlar.kopuk ailesi var kimsenin dugunune cenazesine ozel gunune gitmezler. Benim soz nisan dugun hep bizim cabalarla oldu. Hayatim boyunca hep calistim. Evlendim yine calistim esime destek derken bir borcu vardi diyelim kapatmasina yardimci oldum. Evin tum ihtiyaclarini o karsilardi. Ama luks duskunuydu araba silah telefon. Kiyafete asla para harcamazdi. Market alisverisi genelde cuzi tutmaya calistim ben birikimciydim hep. Evlenirken tum altinlarimi verdim sayilir borclarini kapatti dugun araba kredi vs. Bu arada ailesi beni ona hic yakistirmadi hep. Kayinpeder diger gelinler gibi benide hep kotuledi digerleri susarken ben hep cevabini verirdim. Sanirim burda kaybettim.
Süpersiniz, boşanmayı geciktirmeyin doğumdan sonra.Yok hicbirsey duzelmedi bebegim dogacak bugunlerde. Onu evden cikardim duzenimi kurdum dogumdan sonra bosanacagiz anlasmali. Nasipse cocugunu istedigin zaman gor sorun yok dedim. Bebege maddi manevi hastane ilac vitamin esyalari corabina altinina kadar herseyini aldi her ay. Dogduktan sonrada alsin istedigi zaman gorsun. Kendi o duskun oldugu ailesiylede tartismis hep. Onlar zzeytin dalini uzattilar da hamileyim diye o zeytin dali musait yeri bulamadimental olarak iyiyim ama tesekkur ederim
![]()
Kesinlikle o kadar dogru bir olay ki. O hastalandığında ben bakiyorsam o da bana baksin. Allah bir kocaya para vermesin kocaya merhamet versin adalet versin insaf versin para zaten gelir adam olana. Cok sukur en buyuk sansim ailem. Asil kaybeden o. İnsanin oyle ailesi olacaksa bence hic olmasa daha iyiydi. Bende ailemde bu hayatta kaybeden hic olmadik. Herkese el uzattik yardim ettik. Onlarda insanlik yok otursunlar kendi kendilerini beslesinler kukuman kuslari. Ne cenazeye giderler ne dugunlere. Boule insanlik mi olurKonunun tamamını okumadım ama bu konu başlığına ithafen şunu yazmak isterim.
Hastalık durumum nedeniyle hastanede kaldım, bu süreçte yatan hastaları gözlemleme imkanım oldu. Bazen çocukları bakmıyor, karı-koca birbirlerine bakıyor. Eşine yemek yediriyorlar, gerekirse bezini değiştiriyorlar, yürütüyorlar. Haftalarca eşinin öz bakımıyla ilgileniyorlar.
Hayatınızdaki erkek size şefkat göstermeyen biriyse yolları kesinlikle ayırın, inşallah hepiniz hayatınız boyunca sağlıklı olursunuz ama hepimiz engelli ve hastalık adayıyız, size bunu hatırlatmak isterim. Bir kaza ile bile aylarca hastanede yatabilirsiniz. Eşiniz-sevgiliniz size şefkat göstermeyecek, böyle durumlarınızda ilgilenmeyecek biriyse yollarınızı ayırın. Bundan on dakika sonra bile yaşayacağımızın garantisi yok, hele bedenimizin ömür boyu sağlıklı kalacağının inanın hiç garantisi yok.
Öncelikle geçmiş olsun.Evet kizlar...korkunc bir ruh halindeyim buda iki gundur var daha yeni yani.iki gun oncesine kadar icimde kin vardi bosanirim o surunur vardi.sanirm ben surunecegim. Hamileyim. 8 seneye yakin evliyim. Bilenler bilir takipli onkoloji hastasiym. Suan tedavim yok. Hic bebek dusunmedihim halde 8.senede Allahim nasip etti hamileyim 5 aylik.esimle feci kavgalarimiz olurdu. Siddet yoktu ama onun ofke kontrolu yoktu. Esyalara degil ama duvara vururdu mesela. Atlar arabaya gider o hızla birine carpablrdi.arabasina binmek cesaret ister her daim ofkeli olabilir trafikte sinirlenebilir. Ailesi hadsafhada sorunlu. Babaya feci duskun. Yere basma tepeme bas modunda. Ama onunla bile kavgalari olur cok surmez barisirlar.kopuk ailesi var kimsenin dugunune cenazesine ozel gunune gitmezler. Benim soz nisan dugun hep bizim cabalarla oldu. Hayatim boyunca hep calistim. Evlendim yine calistim esime destek derken bir borcu vardi diyelim kapatmasina yardimci oldum. Evin tum ihtiyaclarini o karsilardi. Ama luks duskunuydu araba silah telefon. Kiyafete asla para harcamazdi. Market alisverisi genelde cuzi tutmaya calistim ben birikimciydim hep. Evlenirken tum altinlarimi verdim sayilir borclarini kapatti dugun araba kredi vs. Bu arada ailesi beni ona hic yakistirmadi hep. Kayinpeder diger gelinler gibi benide hep kotuledi digerleri susarken ben hep cevabini verirdim. Sanirim burda kaybettim.