- 3 Şubat 2018
- 25.207
- 108.490
Eşinin lafıyla ailesiyle görüşmemeyi kabul eden bir insansa eğer eşi, ortada mirastan daha önemli sorunlar var bence.. yazık. Allah herkese hayırlı evlat nasip etsin ..
Siz bikac kusaklik servet birakiyosaniz umurunuzda olmayabilir tabii.Üzülmem
Benim çocuklarıma bende kalacak olanlar onlara kaç kuşak bakar
Kp derimden gelecek olanlara ihtiyaçları yok
Ha babaları düşünür müdahale ederse amena ama beni ilgilendiren bir konu yok.
Bende öyle ama daha da merhaba dememÜzülmem
Benim çocuklarıma bende kalacak olanlar onlara kaç kuşak bakar
Kp derimden gelecek olanlara ihtiyaçları yok
Ha babaları düşünür müdahale ederse amena ama beni ilgilendiren bir konu yok.
Haksızlık degilmi peki bu. Annesiz ve ezilerek büyümüş bir çocuğa zatenKayınpederiniz vefat ettikten sonra evlatları mahkeme yolu ile geri alabilirler babamız bizden mal kaçırdı diyerek ama babanız hayattayken ikinci es satıp yerse hiç bisi yapamazsınız
Sonradan kadın görünce böyle kıymetli oluyor malesef yapılmayanlar birden kadına yapılmaya başlıyor benim de annem vefat etti babam evlendi kadının üstüne bişey yaparsa silerim babamı çünkü hepsi annemin emeği sonucu alındı o mallar ve bizi baskı altında büyüterek ( maddi anlamda) edinildi babam isterse vakfa bağışlasın ama o kadının üstüne yapamazBundan çocuğuna iğne kalmadı mesela. Kadına verdi kadinin kardeşlerine kalacak. Evlat varken hak mı bu
Oda mantıklı
Onu hiçe saydılar evlat olarak 10 evden 1 ev hakkı dahi yokmuş. Kadinin kardeşlerine kalacak madem. Esim degil onlar koşsun bisey olunca. Nokta
Konusahibininde çokmuş servetiSiz bikac kusaklik servet birakiyosaniz umurunuzda olmayabilir tabii.
Konusahibininde çokmuş serveti
Öyle dedi
Sen ye. deden kalan malı yiyemem ben. Yemedim kendi kazandigimi yerim. Benim dedem bana aktardiysa kıymetlidir. Esim ezilmiş birsey diyemiyor. Allah muhtaç etmesin keyif için yemem.Ay ne alaka ya benim malım varsa satar yerim keyfim bırakmak istemeyebilir taaa torunumu düşünücem yemeyipBenim malım varsa evladımın bunda hakkı yok ben yaşarken istersem satarım çatır çatır yerim ister vakıflara bağışlarım herkes bırakacak torunu düşünecek diye bir kaide yok. Buradaki saçma olay adam zaten ne var ne yok kendini dolandıran kadınla evli ve üstüne yapmış ama adamın evladı gıkını çıkarmıyor. Gelinin kayınpederinin malında yorum yapma hakkı yok anca eşi düşünür bu konuları
Yani malını kime bıraktıysa o baksın bencedeBende öyle ama daha da merhaba demem
Iste buda sizin dusunceniz biz evlatlarimizin gelecegi icin calisiyoruz yemeyip icmeyip onlara mal birakmak icin mucadele ediyoruzAy ne alaka ya benim malım varsa satar yerim keyfim bırakmak istemeyebilir taaa torunumu düşünücem yemeyipBenim malım varsa evladımın bunda hakkı yok ben yaşarken istersem satarım çatır çatır yerim ister vakıflara bağışlarım herkes bırakacak torunu düşünecek diye bir kaide yok. Buradaki saçma olay adam zaten ne var ne yok kendini dolandıran kadınla evli ve üstüne yapmış ama adamın evladı gıkını çıkarmıyor. Gelinin kayınpederinin malında yorum yapma hakkı yok anca eşi düşünür bu konuları
Evli zaten miras hakkı var dı yarı yarıya. Cahilliğin lüzumu yok nasıl yorum yapiyorlarHer ailenin dinamigi farkli tabi ama bizde boyle baba oglunu dede torununu dusunmek ve elinde ne varsa cocuklarina birakmak zorunda hep boyle oldu
İste haklarını alabiliyorlar bence de haksızlık yanı kanunen baba mal kaçırmış oluyor devlet buna müsade etmiyor ama baba hayattayken kimse bisey yapamaz sonuçta mal onun malı ister atar ister satar yer birazda vicdana kalmış birseyHaksızlık degilmi peki bu. Annesiz ve ezilerek büyümüş bir çocuğa zaten
YaniEşinin lafıyla ailesiyle görüşmemeyi kabul eden bir insansa eğer eşi, ortada mirastan daha önemli sorunlar var bence.. yazık. Allah herkese hayırlı evlat nasip etsin ..
Her şey mal bırakmak değil bunuda biliyorsunuzdur umarım. Geleceğini umursayan ebeveyn ilk önce eğitimini önemser kendi başına ayakları üzerinde durmasını önemser. O zaman kendide mal elde edebilir dimi? Yardımcı olursun evlat bu bir ev sahibi olsun vs dıye ama kalkıp varımı yoğumu yemeyip keyfini sürmeyip aman torunuma kadar mal kalsın diye düşünemem saçmaIste buda sizin dusunceniz biz evlatlarimizin gelecegi icin calisiyoruz yemeyip icmeyip onlara mal birakmak icin mucadele ediyoruz
Ona babası bırakmış o niye karıya yediriyor