Eşimin babası bütün malını eşimin üvey annesinin üzerine yapmiş

Eşinin lafıyla ailesiyle görüşmemeyi kabul eden bir insansa eğer eşi, ortada mirastan daha önemli sorunlar var bence.. yazık. Allah herkese hayırlı evlat nasip etsin ..

Bende onu diyorum. Herkes vay yazik evlat diyor. Ama bazi yaslilarin yasadiklarini da görüyoruz. Artik hicbirseye de sasirmiyorum. Adamda biliyordur esine kimsenin sahip cikmayacagini. Burdan bile belli oluyor.

Bundan çocuğuna iğne kalmadı mesela. Kadına verdi kadinin kardeşlerine kalacak. Evlat varken hak mı bu
Sonradan kadın görünce böyle kıymetli oluyor malesef yapılmayanlar birden kadına yapılmaya başlıyor benim de annem vefat etti babam evlendi kadının üstüne bişey yaparsa silerim babamı çünkü hepsi annemin emeği sonucu alındı o mallar ve bizi baskı altında büyüterek ( maddi anlamda) edinildi babam isterse vakfa bağışlasın ama o kadının üstüne yapamaz

Sen ye. deden kalan malı yiyemem ben. Yemedim kendi kazandigimi yerim. Benim dedem bana aktardiysa kıymetlidir. Esim ezilmiş birsey diyemiyor. Allah muhtaç etmesin keyif için yemem.

Iste buda sizin dusunceniz biz evlatlarimizin gelecegi icin calisiyoruz yemeyip icmeyip onlara mal birakmak icin mucadele ediyoruz

Haksızlık degilmi peki bu. Annesiz ve ezilerek büyümüş bir çocuğa zaten
İste haklarını alabiliyorlar bence de haksızlık yanı kanunen baba mal kaçırmış oluyor devlet buna müsade etmiyor ama baba hayattayken kimse bisey yapamaz sonuçta mal onun malı ister atar ister satar yer birazda vicdana kalmış birsey

Mal kayinpederin sonucta verdigine yapacak diyecek bir şey yok ama, eşiniz üzülmüştür sanırım paraya mala mülke değilde, bir ebeveynin çocuğunu bu denli düşünmeyişine.
Verdigi mülklerde eşinizin öz annesinin kszanci vs varmıymış?

Iste buda sizin dusunceniz biz evlatlarimizin gelecegi icin calisiyoruz yemeyip icmeyip onlara mal birakmak icin mucadele ediyoruz
Her şey mal bırakmak değil bunuda biliyorsunuzdur umarım. Geleceğini umursayan ebeveyn ilk önce eğitimini önemser kendi başına ayakları üzerinde durmasını önemser. O zaman kendide mal elde edebilir dimi? Yardımcı olursun evlat bu bir ev sahibi olsun vs dıye ama kalkıp varımı yoğumu yemeyip keyfini sürmeyip aman torunuma kadar mal kalsın diye düşünemem saçma

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…