Eşimin babası bütün malını eşimin üvey annesinin üzerine yapmiş

Eşimin babasının malı beni enterese etmez beni babamın malı enterese eder. Hem boşanmayı geç Allah korusun zaten eşine bir şey olsa sana maldan 4/1 hak düşüyor hepsi evladındır. Kısaca sizlik hiçbir durum yok her türlü

Oh be sonunda sağlıklı bir yorum. Haksızlık işte sorun bu benim icinde

Benlik bir durum olmasa ne olur hanımefendi eşim el mi. Ona yazik degilmi içten içe üzülüyor kahroluyor adam görmuyormuyum. Birsey diyemiyor adamcagiz

İyide eşi istede mahkemeye verir hakkını alır, sonra isterse satar isterse çocuklarına bırakır. Konusahibinin dertlenecek birşeyi yokki
Konusahibi cocuklari icin dertleniyodur bence, diyelim senin cocuguna kalacak yüklü bi miras var esinden ötürü, birileri buna mani olsa uzulmez misin evlatlarin icin, belki gelecekleri icin. Ben üzülürüm. Esim hic umursamazsa da sasiririm.

Üzülmem
Benim çocuklarıma benden kalacak olanlar onlara kaç kuşak bakar
Kp derimden gelecek olanlara ihtiyaçları yok
Ha babaları düşünür müdahale ederse amena ama beni ilgilendiren bir konu yok.

Ama bide su var kadina seni ne ilgilendirir diyorsunuz ama mallar cocuklarina kalacak onun icin cabaliyor galiba
Ay ne alaka ya benim malım varsa satar yerim keyfim bırakmak istemeyebilir taaa torunumu düşünücem yemeyip Benim malım varsa evladımın bunda hakkı yok ben yaşarken istersem satarım çatır çatır yerim ister vakıflara bağışlarım herkes bırakacak torunu düşünecek diye bir kaide yok. Buradaki saçma olay adam zaten ne var ne yok kendini dolandıran kadınla evli ve üstüne yapmış ama adamın evladı gıkını çıkarmıyor. Gelinin kayınpederinin malında yorum yapma hakkı yok anca eşi düşünür bu konuları

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…