- 9 Ocak 2013
- 2.163
- 2.968
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Eşimin babasının malı beni enterese etmez beni babamın malı enterese eder. Hem boşanmayı geç Allah korusun zaten eşine bir şey olsa sana maldan 4/1 hak düşüyor hepsi evladındır. Kısaca sizlik hiçbir durum yok her türlüNiye bosanayim hanımefendi sizlerdeki bu hırs nedir asıl. Ben boşansam çocuğumuzun hakki var. Ayrica insan eşinin hakkinin yenmesine de üzülür. Sen 10 evden sana 1 ev düşmese üzülmeyecekmisin sana yada eşine herneyse
Esimin ailesiyle görüşmesini yasakladim
Oh be sonunda sağlıklı bir yorum. Haksızlık işte sorun bu benim icindeHer şeyden önce ben haksızlığa gelemeyen biriyim. Sinirlenmem için bu haksızlığın bana yapılmış olmasına gerek yok, eşime yapılıyor sonucta .
Nasıl " bana ne " derim yahu.
Ben gercekten haksızlığa gram tahammül edemem. Sanırsın adam parayı bir gecede kumarda kazanmış. Çokluğunun çocuğunun hakkını tek solukta evlendiği kadının üzerine yapıyor . Bunun da vebali büyük. Ayrıca durduk yere her şeyi üzerine yapmasına normal ve sağlıklı bulmadım.
Cocuklarina ve torunlarina birakti her cocuga ayri verdiCocuklarina dagittiysa ne ala
Ama bide su var kadina seni ne ilgilendirir diyorsunuz ama mallar cocuklarina kalacak onun icin cabaliyor galiba
Benlik bir durum olmasa ne olur hanımefendi eşim el mi. Ona yazik degilmi içten içe üzülüyor kahroluyor adam görmuyormuyum. Birsey diyemiyor adamcagizEşimin babasının malı beni enterese etmez beni babamın malı enterese eder. Hem boşanmayı geç Allah korusun zaten eşine bir şey olsa sana maldan 4/1 hak düşüyor hepsi evladındır. Kısaca sizlik hiçbir durum yok her türlü
Yorum yapmak zorunlulugun yok cidden
Bundan çocuğuna iğne kalmadı mesela. Kadına verdi kadinin kardeşlerine kalacak. Evlat varken hak mı buCocuklarina ve torunlarina birakti her cocuga ayri verdi
Konusahibi cocuklari icin dertleniyodur bence, diyelim senin cocuguna kalacak yüklü bi miras var esinden ötürü, birileri buna mani olsa uzulmez misin evlatlarin icin, belki gelecekleri icin. Ben üzülürüm. Esim hic umursamazsa da sasiririm.İyide eşi istede mahkemeye verir hakkını alır, sonra isterse satar isterse çocuklarına bırakır. Konusahibinin dertlenecek birşeyi yokki
Zincire falanda vurun, dinlemez minlemez mazallahEsimin ailesiyle görüşmesini yasakladim
Isteyen yorum yapar. Ben açarım bikan yorum yapmaz. Ben konu açmaktan bikmadimBakin burayi da yönetemiyorsunuz iste. Konu acma zorunlugu da yok
Eşinin lafıyla ailesiyle görüşmemeyi kabul eden bir insansa eğer eşi, ortada mirastan daha önemli sorunlar var bence.. yazık. Allah herkese hayırlı evlat nasip etsin ..Ne hakla acaba?
Sizin tepkileriniz asiri yalniz.Cocuk mu sizin esiniz, yasaklamak nedir?Esimin ailesiyle görüşmesini yasakladim
Her ailenin dinamigi farkli tabi ama bizde boyle baba oglunu dede torununu dusunmek ve elinde ne varsa cocuklarina birakmak zorunda hep boyle olduO zaman kendi calisarak mal edinsin. Sizce kpnu sahibinde o kadina sahip cikacak göz var mi esi ölse?
Oda mantıklıZincire falanda vurun, dinlemez minlemez mazallah
Onu hiçe saydılar evlat olarak 10 evden 1 ev hakkı dahi yokmuş. Kadinin kardeşlerine kalacak madem. Esim degil onlar koşsun bisey olunca. NoktaNe hakla acaba?
Zincire de vurdunuz mu?Esimin ailesiyle görüşmesini yasakladim
ÜzülmemKonusahibi cocuklari icin dertleniyodur bence, diyelim senin cocuguna kalacak yüklü bi miras var esinden ötürü, birileri buna mani olsa uzulmez misin evlatlarin icin, belki gelecekleri icin. Ben üzülürüm. Esim hic umursamazsa da sasiririm.
Ay ne alaka ya benim malım varsa satar yerim keyfim bırakmak istemeyebilir taaa torunumu düşünücem yemeyip Benim malım varsa evladımın bunda hakkı yok ben yaşarken istersem satarım çatır çatır yerim ister vakıflara bağışlarım herkes bırakacak torunu düşünecek diye bir kaide yok. Buradaki saçma olay adam zaten ne var ne yok kendini dolandıran kadınla evli ve üstüne yapmış ama adamın evladı gıkını çıkarmıyor. Gelinin kayınpederinin malında yorum yapma hakkı yok anca eşi düşünür bu konularıAma bide su var kadina seni ne ilgilendirir diyorsunuz ama mallar cocuklarina kalacak onun icin cabaliyor galiba
Eşim annesiz büyümüş benim ezilerek eziyet çekerek ağlayarak yalnız. Evet hala çocuk gibi hala haksızlığa uğruyorSizin tepkileriniz asiri yalniz.Cocuk mu sizin esiniz, yasaklamak nedir?