Eşimin babası bütün malını eşimin üvey annesinin üzerine yapmiş

aa doğru tüm istanbul bu fiyatlara oturuyor kirada.8000 den aşağı da ev yok haklısınızzz

Tüm İstanbul diyen mi oldu ?!

Konuda 7 daireden 50 bin kira getirisi olduğuna inanılmayan yorum yapılmış .

Dairenin semt ve konumuna göre değil 50 bin , çok daha fazlası bile olabilir demek istedim . Ki öyle de zaten . Tek evden bile o kadar kira kazanma ihtimali var .

Siz neden benim yorumuma cevap yazma zorunluluğu hissediyorsunuz ki hem de bilip bilmeden konuyu anlamadan !!
Neyse daha yazmayacağım .
Siz istediğiniz kadar uzatın konuyu !

Bence siz burda boşu boşuna kendinizi yipratiyorsunuz . Eşinize de söyleyin bencil bir şekilde davranmasin artık. Siz eşinizin tuhaf ailesiyle olan problemleriyle uğraşmak için mi evlendiniz düğününüze bile gelmemiş aileye iyi tahahmmul etmişsiniz bundan sonrası için artık sorunlarını size yansıtmasın zaten çocuk için uğraşıyormuşsunuz kendi sorunlariniz varken orayla uğraşmayin . Bu konuyu evde actirmayin

kayınpederin akıl sağlığı yerinde mi? Avukata danış her şeyin çözümü vardır.

Sizin, kocanızın, kv nizin mal sahibinden sonra öleceğinize dair garantiniz var herhalde
10 cümle varsa 10 uda adamın öldükten sonraki fantezileriniz
Gidip kusacam

Eşiniz hakkı olarak babadan kalan malı isteyebilir.Avukat ile görüşebilirsiniz.

Bosanmayi düşünmüyoruz tatlım. Hastaneye ben taşıyorum. Deden kalan mal. Esime kalmalıydı eşimden de esimin çocuklarına.onlardan onların çocuklarına falan. Bizim kültürümüzde böyledir
Eşiniz tek çocuk mu?2.hanimdan da üvey kardeş var mi

Herkes de sanki kutugu stockholm veya brukselmis gibi konu sahibine medeniyet dersi vermks sagolsun, size ne adamin parasi vs diye de kendi basina gelse bu sekilde yazanlarin hepsi alinir ve gucenir. Tamam adamin kendi parasi diyebilirsiniz ama kanunlar bile evlatlari aile mal mulkunde hak sahibi goruyor. O adamin annesi zamaninda babasina yardimci oldu calisti etti ona bi evlat verdi hic bisey degilse bile onun yuzu suyu hatrina oglunun hakki yenmesinin acisini duyar herkes.
Bu erkeklerin de ilk karilarina koklayip ikinciye yagdirmalarina zaten ayri hastayim. Benim babam da boyle yapsa ben o evi yikardim kayinpederim yapsa da yikardim. Cunku benim cocugumun da hakki var o ailenin parasinda kim ne derse desin. Esi uzuluyormus kendi icinde adam belki caresiz o yuzden kimseye bisey diyemiyor? Bu kabullendigini mi gosteriyor? ayrica kim gozgore gore haksizligi kabul eder ve sindirir ki? Ben esimin babasi bize ev icin para verdiginde kizina da verecek parasi var mi diye sormustum. Cunku bize verip ona vermemesi arada sogukluk ve huzursuzluk dogurur. Allahtan onlara da verdiler hemen hemen ayni miktar.kimsenin hakkina gecmek istemem bize bile isteye verilmis olsa bile. O kadinin da iki cocugu var. ama kalkip baska bi kadin alip ona para yedirmeye kalksa cok bozulurdum. Yasliliginda bakmak ise sorun konu sahibi biz bakardik diyor iste otesi mi var? Ayrica oyle hasta adama gule oynaya bakacak uvey anne cok zor bulunuyo maalesef. Yine cocuklarina kalacak belki adam.

Eşiniz tek çocuk mu?2.hanimdan da üvey kardeş var mi
Kayınpeder eşinize düşman mı neden böyle birşey yaptı ki..yani ne bileyim eşinize önceden çok para vermiştir,en iyi imkanları sunmuştur,hakkını ona teslim etmiştir, bu ev de bu kadının olsun ölursem zora düşmesin,üstümde çok emeği var demiştir,ama ne var ne yok eşe yapmışsa (üstelik ortak çocuk da yok)bu kabul edilecek şey değil..bir de dedelerden kalanları da vermiş diyorsunuz..acaba yanlış duyum mu aldınız, belki doğru değildir..mesela Ibrahim tatlıses çıktı dedi herşeyimi sevgilime yapacam dedi,cocukları hemen herseye tedbir koydurdu ..

Arkadaşım yorumun için sağol ama konum eski. Artık böyle bir sorunum yok hayatımda. Teşekkür ederim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…