Eşimin babası bütün malını eşimin üvey annesinin üzerine yapmiş

Şu an drama yapıyosunuz. Adam ölünce karısı yani üvey anne de mirasçı olucak. Mallar hooop diye evlatlara geçmiyor. Miras da onum da payı oluyor. Kimi kimin evinden atacaklar?

Drama mi yapiyorum? Hanimefendi bunlar gercekten yasanmis olaylar. Size göre ben drama yapiyorum, onu o kadinlar bire bir yasiyor. Bahsettigim yasli teyzeyi baski altina alan öz cocuklariydi, üvey bile degil. Mallar hoooop diye tabi ki evlatlarina gecmiyor, zaten onun icin kadini baski altina aliyorlar.

He tamam o zaman çocukların mirasçı olması olayını tamamen kaldıralım ne gerek var di mi? Sonra koca ölünce annelerini sokağa atarlar falan. Komple çocukların mirasçılıkları kaldırılsın her şey eşe kalsın.

Basina birsey gelince ararlar oğlunu artik

Simdi siz dramaya bagliyorsunuz. Her aile poncik güzel degil diyorum ben sadece

Zor zamaninda yabinda olacak sq niye tüm malini üzerine istesin

Babam böyle bir şey yapsa bana çok koyar ama sanırım bende bir şey diyemem sonuçta babadan oğula geçmiş benim paramla ya da emeğimle olan bir şey değil bana bırakmak zorunda da değil

Ayni mantıkla gidersek adam öldükten sonra, üvey anneye geçen mali da üvey anne yeğenine satabilir yani verebilir
Kimseye vermeseydi malını, çocukla üvey anne bolusecekti. En hakkaniyetlisi de buydu ama takdir babanın

Babanın yaptığını doğru bulamadım hangi açıdan bakarsam bakayım.
Oturdukları evi eşinin üzerine yapar, başka bir mülkü yapar ama ne var ne yok eşinin üzerine yapılması art niyetli geldi bana.
Eşiniz nasıl tepki vermiyor, bunun mal canlısı olmakla alakalı olduğunu düşünmüyorum açıkçası.

Ama eşiniz eşsiz kalırken sizlik bir durum kalmıyor ortada.

Ben eşimle kendi evimde oturuyoruz. Esimin ailesinden bir beklentim yok. Fakat ölüm hak miras helal diye laf vardır eşimin miras hakkini da gaspettiler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…