- 1 Aralık 2020
- 4.857
- 53.900
- 458
- Konu Sahibi Seren Kalender
Kayınpederinize oğlun manken memesi muhabbeti yapıyor mu dediniz?İşte , babası manken memesi muhabbetine bunlar küçük şeyler evliliğini yıkmaya değmez demişti

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kayınpederinize oğlun manken memesi muhabbeti yapıyor mu dediniz?İşte , babası manken memesi muhabbetine bunlar küçük şeyler evliliğini yıkmaya değmez demişti
Karı kız muhabbeti yapıyor mesajları zaten bu öpücük meselesi felan da biliyorlar kulaklarına gitti bir şekilde . Durmadan oğlumla konuştum yapmayacak şöyle böyleKayınpederinize oğlun manken memesi muhabbeti yapıyor mu dediniz?![]()
Ben bu hale nasıl düştüm diye düşünüyorum. Saglam manipülasyon , sevgi yetersizliği vs birçok şey birikmiiş . Hayır asıl sorun ona senden boşanacağım diyorum ve benimle boşanmaya yanaşmıyor . Sinirlenince tamam bitti vs hatta gözleri doluyor ama sonra bırakmıyorBu durum tamamen karakter meselesi. Eşin çok gevşek biri. Üzgünüm senin için. Bundan sonra değişmez, neyse o. Böyle erkekler var, düşmanımın başına vermesin. Kadınlar için ömür törpüsü bunlar.
Ona göre bu muhabbetler normal. Böyle bir çevrede yetişmiş, bunu görmüş arkadaşlarından, belki ailesinden. Ona göre sen sorun çıkarıyorsun çünkü aldatmıyor, sadece lafta kalıyor. Fiziksel olarak eyleme geçmediği için senin bu durumda üzülmeni anlamayacak. Karar senin.Ben bu hale nasıl düştüm diye düşünüyorum. Saglam manipülasyon , sevgi yetersizliği vs birçok şey birikmiiş . Hayır asıl sorun ona senden boşanacağım diyorum ve benimle boşanmaya yanaşmıyor . Sinirlenince tamam bitti vs hatta gözleri doluyor ama sonra bırakmıyor
Bu kadar çok şey yaşamak zorunda kalmasaydım keşke . Bu kadar eğitim hayat mücadelesi hepsi bir hata ile yerle bir olduOna göre bu muhabbetler normal. Böyle bir çevrede yetişmiş, bunu görmüş arkadaşlarından, belki ailesinden. Ona göre sen sorun çıkarıyorsun çünkü aldatmıyor, sadece lafta kalıyor. Fiziksel olarak eyleme geçmediği için senin bu durumda üzülmeni anlamayacak. Karar senin.
Hiçbir şey yerle bir olmadı emin ol. Bak 31 yaşında evlendim, 41 yaşında boşandım, avukatım, aldığım eğitimler, mesleki tecrübeler cabası. Asla hayat bitmiyor. Çok çok güzel kapılar açılabiliyor, çok mutlu olacağın birliktelikler olabiliyor. Millet defalarca evlenip boşanıyor, kimseyi takmıyorlar. Asla böyle düşünme, hataya düşersin emin ol. Bir ablan, teyzen olarak sana gönül rahatlığıyla bunu söyleyebilirim ki, hayatın önüne çıkaracağı fırsatları bilemezsin. Her kapanan kapı arkasında onlarca olasılık var.Bu kadar çok şey yaşamak zorunda kalmasaydım keşke . Bu kadar eğitim hayat mücadelesi hepsi bir hata ile yerle bir oldu
Desteğiniz için çok teşekkür ederim . Peki bir şey sormak istiyorum. Böyle vakalarla karşılaşıyor musınuz ? Sanırım benim gibi olup eşi onu aldatan çok insan var . Benim bir sonraki adımım bu gibi gözüküyorHiçbir şey yerle bir olmadı emin ol. Bak 31 yaşında evlendim, 41 yaşında boşandım, avukatım, aldığım eğitimler, mesleki tecrübeler cabası. Asla hayat bitmiyor. Çok çok güzel kapılar açılabiliyor, çok mutlu olacağın birliktelikler olabiliyor. Millet defalarca evlenip boşanıyor, kimseyi takmıyorlar. Asla böyle düşünme, hataya düşersin emin ol. Bir ablan, teyzen olarak sana gönül rahatlığıyla bunu söyleyebilirim ki, hayatın önüne çıkaracağı fırsatları bilemezsin. Her kapanan kapı arkasında onlarca olasılık var.
Çok fazla karşılaştım. Neler gördüm neler. Profesöründen tut, hakimine kadar ne boşanma davaları gördüm. Çoğu aldatıldığını bilmiyordu hatta. Akıllı erkekler, ben evlilikten sıkıldım, senle mutlu değilim diyerek kadını manipüle ediyorlar. Hepsine aldatılıyorsun dedim, inanmadılar, dava sürecinde ortaya çıktı. Ne acılar gördüm, 70 yaşında boşanan çiftlerin davalarına baktım, öz çocuğuna nafaka vermemek için benden değil diyenleri gördüm. Bana göre çok olağan şeyler bunlar. Hayat devam ediyor bunu unutma.Desteğiniz için çok teşekkür ederim . Peki bir şey sormak istiyorum. Böyle vakalarla karşılaşıyor musınuz ? Sanırım benim gibi olup eşi onu aldatan çok insan var . Benim bir sonraki adımım bu gibi gözüküyor
Bizimki beni bırakmıyor ilginçtirÇok fazla karşılaştım. Neler gördüm neler. Profesöründen tut, hakimine kadar ne boşanma davaları gördüm. Çoğu aldatıldığını bilmiyordu hatta. Akıllı erkekler, ben evlilikten sıkıldım, senle mutlu değilim diyerek kadını manipüle ediyorlar. Hepsine aldatılıyorsun dedim, inanmadılar, dava sürecinde ortaya çıktı. Ne acılar gördüm, 70 yaşında boşanan çiftlerin davalarına baktım, öz çocuğuna nafaka vermemek için benden değil diyenleri gördüm. Bana göre çok olağan şeyler bunlar. Hayat devam ediyor bunu unutma.
Şundan sonrasını okumaya gerek yok bunun yerine yalvarıp beni aldatma bırakma deseydiniz daha az rezil olurdunuz en azından sevmiş bir şekilde yutmaya çalışmış derdik ama aileye söylemek şu bu benim boşanmaya gücüm yok boşanamam ama yalandan da gözdağı vermek zorundayım demekle aynı şey bu adamı sevgiliyken nişanlıyken bırakmamışsınız evliyken hiç bırakamazsınız bari boşuna kurcalamayın bulmayın adamı iyice yüzsüzleştirmeyin gözünüzün önünde yapmasınbiraz aileyi işin içine kattım bu ne demek vs ve tek yanlışın olursa gözünün yaşına bakmam dedim
Allah eşiniz gibilerin olduğu yerde çalışmaktan, yanlışlıkla ahbaplık kurmaktan sakınsın tüm kadınları. Bunları yapan kendi eşim olsa yine aynısını düşünürdüm.Ben yeni evliyim 2 yıllık . . Ben eşimle ilk konuştuğumda kendisi iş arkadaşıyla bir fotoğraf paylaşıp bunu Instagramda benden gizlemiş ben bu 3-4 kere oluyor farkında değilim tabi . Sonra bana açmış ben bu fotoğrafı görünce kötü bir şey yaptığımı düşünmüyorum diyip açtım dedi. ve bende tepkimi koydum sonra paylaşmadı zannederken yeniden gizleyip paylaşmış her neyse ben sonrasında bundan ayrıldım ama sonra biz sevgililige devam ettik . Nişanlanmasan 1 yıl önce iş arkadaşı ile konuşmalarını -ben evlendikten sonra gördüm- aktarıyorum . Ofisse yebi bir kız gelmiş onun fanı mıyız bir etek gitmiş bir oturdu göğüsleri gitti geldi fena oldum demiş eşim çocukta işte kızla ilgili bilgiler veriyor kulak kabarttığı şeyleri söylüyor . Sonra benim 1.02 espirime güldü diyor arkadaşı bu da beğeniyor mesajı sonrasında da başka bir kızdan bahsediyor diyor ki işte Almina gitmiş benim kızı olması ona yürürdüm Instagram‘dan çakardım özür dilerim bunu kullandığım için ama böyle bir ifade vardı yani onlar konuşurken utanmamış ben söylerken mi utanacağım modundayım. Öyle söylemiş ben olmasam neler yapacakmış yani neyse sonra biz evlendik tabi benim haberim yok ben bunları evlendikten sonra görüyorum.evlendik ve başka bir iş arkadaşından -kadın - parasını isterken öpücük atıp aşko va demiş bu kadın ondan 3-4 yaş büyük ve o zaman yeni evliydi . Ben biraz aileyi işin içine kattım bu ne demek vs ve tek yanlışın olursa gözünün yaşına bakmam dedim . Birkaç ay sonra çocukluk arkadaşıyla mesajlarını gördüm . Çocuk çekim Yaptığı iç öamaşırı mankenini atıyor bu da çok tatlı kız yazıyor sonra çocuk mankenin me..e lerinden ne kadar orijinal olduğundan bahsediyor ve başka fotoğraflar atıyor eşimde beğendiğine dair -Allah Allah yazıyor - mesajlar atıyor ve ben bunu gördüm , boşanacagımı söyledim . Sizce siz dışarıdan nasıl değerlendiriyorsunuz ?
süreçte annem ağır hasta . Ben bu durumu baya ayyuka çıkardım aileme söyledim fakat babama stres yasak olduğu için biraz daha sabret dedim ama bu adam iş arkadaşları ile wp konuşmalarını siliyor . Sonra iş yerindeki yeni girmişti iş yerine iki kadını girdikten birkaç ay sonra farklı zamanlarda aratıyor bunu soruyorum ya bayağı kavgalar çıkardım yani beni uyumsuz olmakla falan suçluyor ve gerçekten çok sinirli agresif bir insan oldum artık ve istemiyorum en son annemi hastaneye yatırdık ve refakatçi kaldım yanında tamam dedim gelmeyeceğim istemiyorum artık seni Yani artık yani annem de strese Girecekse de yapacak bir şey yok diye düşündüm çünkü onun da strese girmesini istemiyorum çok sıkıştım arada yalvardı yakardı yok böyle olmayacak şöyle olmayacak ama yani zaten bu adam benimle ya felaket kavgalar ettiğim bir insan arada saygı kalmadı hatta yani şiddete doğru gidiyor olay iki taraflı da
Dünyanın en mantıklı şeyi falan yani sizi bırakmamak hejdhd :) ben olsam asla bırakmam yani şu vasatın hali sapık halimle bana kadınlık yapacak boşanmamak için ailemi ayaklandıracak kaç kadın bulurum ki ? Başkası olsa hem boşar hem rezil rüsva eder üstüne de paramdan olurum beni böyle kabul etmiş birini bulmuşum hatta ben sırf sen bırakma diye yalandan pişmanım diye ağlar yemin bile ederim jdjdjdj :)Bizimki beni bırakmıyor ilginçtir
Erkekler kolay kolay düzenini bozmak istemezler. Kendinizi kandırmayın. O kadar sevse, ağzından salyalar akarak nefes alan her kadında gözü kalmazdı. Aç bu adamın gözü. Elden ayaktan düşünce iflah olur böylesi.Bizimki beni bırakmıyor ilginçtir
Siz her şeyi bilemezsiniz . Kanser hastası beyin met. Hiç başınıza geldi mi bu hastalık ama beynin belirli bölümleri vardır. Beyninde nereye baskı yaptığını ve davranışları kendi davranışları mı tümörü varlığından mı şüpheli ? Ayrıca sizinde aklınızda bulunsun -ağır hastalığını sonradan öğrendim olaylar patlayıp boşanacakken- stres kanser hastalarında özellikle ileri evrelerde sağ kalını azaltan bir olgudur . Başınıza gelmiştir belki . Bu tutumda bir şey yapamadım ama çok da arada kaldım. İnsan bir durumun içinde haddinden fazla kaldığında kendi gerçekliğini unutuyorNe zaman sapık pislik karaktersiz beş kuruş etmeyen koca konuları açılsa beraberinde hasta anne baba veya babasına çok düşkün çocuk geliyor. Genelde babalar kalp hastası annelerin de tansiyon vs oluyor. Evdeki kocadan olmamak için üretilen elverişli bahaneler bunlar. Adamın ailesine koşup anlatıp kendi ailenize mık dememenizin nedeni de bu. Onlar oğullarına boşan demezler ama sizinkiler der değil mi? Benim kızım boşandığı için değil böyle biriyle evli kaldığı için üzülürüm mahvolurum.
Buradaki üyelerin büyük çoğunluğu çalışan kadınlar. Sizinki gibi pislikler bu kadınlara bu gözle bakıyor, açığını frikiğini yakalıyor. Ahlaksız adamların toplumdan tecrit edilmesi gerekirken üstüne kadınlar peşlerinden koşup evleniyorlar. Sevgiliyken yaptığı pisliği affettiğiniz için bu adam bunları yapabiliyor ki zaten söylemiş de. Umarım ters bir kadının ters bir kocasına denk gelir de bir köşede ağzını burnunu kırarlar iğrenç kocanızın.
Son zamanların yeni modası, boşanırsam peşimi bırakmaz. Ölürüm de bırakmam kocamı diyemiyorlar da beni bulur yaşatmaz diyorlar. Yok bir şey yapmazlar korkmayın, size gram değer vermiyorlar, bu adamlar için bir şey ifade etmiyorsunuz. Toplumda kabul görebilmek için kullanacakları kişilersiniz.
Nişandn önce ve evlendikten sonra olaylar var nişanlılık dönemi bir şeye şahit olmadımŞundan sonrasını okumaya gerek yok bunun yerine yalvarıp beni aldatma bırakma deseydiniz daha az rezil olurdunuz en azından sevmiş bir şekilde yutmaya çalışmış derdik ama aileye söylemek şu bu benim boşanmaya gücüm yok boşanamam ama yalandan da gözdağı vermek zorundayım demekle aynı şey bu adamı sevgiliyken nişanlıyken bırakmamışsınız evliyken hiç bırakamazsınız bari boşuna kurcalamayın bulmayın adamı iyice yüzsüzleştirmeyin gözünüzün önünde yapmasın
Bulduğu ilk fırsatta aldatır belki de aldattı bilemiyorum. Adam sapık gibi içim kalktı.Ben yeni evliyim 2 yıllık . . Ben eşimle ilk konuştuğumda kendisi iş arkadaşıyla bir fotoğraf paylaşıp bunu Instagramda benden gizlemiş ben bu 3-4 kere oluyor farkında değilim tabi . Sonra bana açmış ben bu fotoğrafı görünce kötü bir şey yaptığımı düşünmüyorum diyip açtım dedi. ve bende tepkimi koydum sonra paylaşmadı zannederken yeniden gizleyip paylaşmış her neyse ben sonrasında bundan ayrıldım ama sonra biz sevgililige devam ettik . Nişanlanmasan 1 yıl önce iş arkadaşı ile konuşmalarını -ben evlendikten sonra gördüm- aktarıyorum . Ofisse yebi bir kız gelmiş onun fanı mıyız bir etek gitmiş bir oturdu göğüsleri gitti geldi fena oldum demiş eşim çocukta işte kızla ilgili bilgiler veriyor kulak kabarttığı şeyleri söylüyor . Sonra benim 1.02 espirime güldü diyor arkadaşı bu da beğeniyor mesajı sonrasında da başka bir kızdan bahsediyor diyor ki işte Almina gitmiş benim kızı olması ona yürürdüm Instagram‘dan çakardım özür dilerim bunu kullandığım için ama böyle bir ifade vardı yani onlar konuşurken utanmamış ben söylerken mi utanacağım modundayım. Öyle söylemiş ben olmasam neler yapacakmış yani neyse sonra biz evlendik tabi benim haberim yok ben bunları evlendikten sonra görüyorum.evlendik ve başka bir iş arkadaşından -kadın - parasını isterken öpücük atıp aşko va demiş bu kadın ondan 3-4 yaş büyük ve o zaman yeni evliydi . Ben biraz aileyi işin içine kattım bu ne demek vs ve tek yanlışın olursa gözünün yaşına bakmam dedim . Birkaç ay sonra çocukluk arkadaşıyla mesajlarını gördüm . Çocuk çekim Yaptığı iç öamaşırı mankenini atıyor bu da çok tatlı kız yazıyor sonra çocuk mankenin me..e lerinden ne kadar orijinal olduğundan bahsediyor ve başka fotoğraflar atıyor eşimde beğendiğine dair -Allah Allah yazıyor - mesajlar atıyor ve ben bunu gördüm , boşanacagımı söyledim . Sizce siz dışarıdan nasıl değerlendiriyorsunuz ?
süreçte annem ağır hasta . Ben bu durumu baya ayyuka çıkardım aileme söyledim fakat babama stres yasak olduğu için biraz daha sabret dedim ama bu adam iş arkadaşları ile wp konuşmalarını siliyor . Sonra iş yerindeki yeni girmişti iş yerine iki kadını girdikten birkaç ay sonra farklı zamanlarda aratıyor bunu soruyorum ya bayağı kavgalar çıkardım yani beni uyumsuz olmakla falan suçluyor ve gerçekten çok sinirli agresif bir insan oldum artık ve istemiyorum en son annemi hastaneye yatırdık ve refakatçi kaldım yanında tamam dedim gelmeyeceğim istemiyorum artık seni Yani artık yani annem de strese Girecekse de yapacak bir şey yok diye düşündüm çünkü onun da strese girmesini istemiyorum çok sıkıştım arada yalvardı yakardı yok böyle olmayacak şöyle olmayacak ama yani zaten bu adam benimle ya felaket kavgalar ettiğim bir insan arada saygı kalmadı hatta yani şiddete doğru gidiyor olay iki taraflı da