Evet ya çok sahiplendin sen bu konuyu, her sayfada varsın galibaSen ne diyosun be, sabah 5 e kadar girtlagimi paraladim burda
Steve Jobs’ın karısı mirasla zenginliğe inanmıyoruz diyor. Kızı mankenlik yapıyor. Elon Musk’ın anneside 70 yaşında modellik yapıyor.Bill Gates in çocuğu olduğunuzu düşünsenize. Adam dünyanın en zenginlerden biri ama size miras bırakmıyo
Konu sahibi ya Bill Gates in gelini olsaydı?
Heryeri buruşmamışmıdır?Steve Jobs’ın karısı mirasla zenginliğe inanmıyoruz diyor. Kızı mankenlik yapıyor. Elon Mask’ın anneside 70 yaşında modellik yapıyor.
Yoo buruşuk belki estetiği bile yoktur.Heryeri buruşmamışmıdır?
Bence konu sahibinin konularına en güzel yorumu Phirne hanım yapmış;
Offf mükemmel yorum ya jajdjajsja.
Konu sahibi o kadar kötü niyetli ki kocasının biz geziyoruz demesini istiyor kadının yükünü almadıkları halde.
Burada izin alamaz diye muhalefet olan arkadaşlara soruyorum, izin alamıyorsa 2 hafta izin yapmasın o 2 günde babasına baksın, ölmez herhalde izinsizlikten.
Konu sahibi de uctu gitti, kendimi adadim ben bu kpnuya bdbsb sanki adam mirasi alicak beraber yiycez amcaylaEvet ya çok sahiplendin sen bu konuyu, her sayfada varsın galiba
Maalesef bazı akrabalar, aileler böyle yapacak bir şey yok, rahmetli babam ne kadar mütevazi, güngörmüş biriyse akrabaları o kadar görgüsüz, insanın garibine gidiyor ne biçim aileler denebiliyor, ne kadar tuhafıma da gitse akrabalarımın kültürü bu, onlar için tuhaf veya ayıplanacak bir şey değil çünkü daha kundaktayken başlıyor mal edinme, anne babadan dedelerden amcalardan bağ bahçe istemeleri, kızlar çok rahatlıkla falancanın kızına evlenirken 40 bilezik istediler ben ondan daha güzelim 50 bilezik isterim diyebiliyor veya erkek çocuğu sünnet olurken dede erkek oluyom bana ne bağışlaycaaan demeye çekinmiyor, o yüzden sürekli ağızlarında para bağ bahçe ev lafları var, severler malvarlığı yarışınıBenim babayla dayı sitede meşhur oldu sayemde. Bunları değiştirmek istiyorum ayol defolu mal diye
O Steve Jobs un poh yemesi bacim afedersinSteve Jobs’ın karısı mirasla zenginliğe inanmıyoruz diyor. Kızı mankenlik yapıyor. Elon Musk’ın anneside 70 yaşında modellik yapıyor.
AhahahaKonu sahibi de uctu gitti, kendimi adadim ben bu kpnuya bdbsb sanki adam mirasi alicak beraber yiycez amcayla
Ben sizin akraba olsaydım demek ki rahatça ilan ederdim kendimi beğenmişliğimikızlar çok rahatlıkla falancanın kızına evlenirken 40 bilezik istediler ben ondan daha güzelim 50 bilezik isterim diyebiliyor
Konunun nasi etkisindeysem sen baya acik yazmişsin okudum, yedim simdi beynime kan gitmeye basladiSen baya acikmissin
Biz olsak 7 sülalemizi beslerizO Steve Jobs un poh yemesi bacim afedersin
KesinBiz olsak 7 sülalemizi besleriz
"elime düşerse bakmam" de, gec.
Kocan düşünmüyor babasının mirasıni,sen neden bileniyorsun ki? Senden önce kazandığı para sonuçta. Ne senin,ne kocanın katkısı var. İster yeni eşine bırakır,ister pavyonda beş günde yer. Karışmaya hakkınız yok.
Yasal olarak hakkınız var ama sanırım..bizim bir komsu da tüm evi,mali mulku genc eşinin ustune geçirmiş. Çocukları (çocuk dediysem büyüğü ellilerini bitiriyor) almasın diye.
Sonuç olarak o kadın adama çok kötü bakmış,daha doğrusu bakmamış,aç bırakmış falan. Adam elden ayaktan düşünce bu malını esirgedigi (salak) çocukları aldı adamı, nasılsa ölür,son nefesini sıcak evde versin diye. Çok da iyi baktılar,adam iyilestihiç ölecek gibi de durmuyor kolay kolay. Mal da yok ortada, mülk de yok. Çocukluktan kalma evlerinde elin kadını oturuyor,bunlar da kendilerinden mal kaçıran yaşlı babaya bakıyor ...
Ama bir mahkeme devam ediyor şu an...kazanırlar mi kazanmazlar mi meçhul, iki yıldır avukat parası ödeyip duruyorlar
Annemin komşusu da yeni eşinin üzerine bütün mal varlığını yapmış.
Az da değil mal varlığının maşallahı var
Çocukları asla görüşmüyor babalarıyla
Yeni hanım da gününu gün ediyor.
Yazık birde adama doktorlar en fazla 1 yıl yaşar demişler
Ama bu durumda çocukların diyecek neyi var ki.
Sonuçta mal babanın.istedigine verir.
Ne diyeyim ya acaba çocuklarının annesi olsaydı hepsini üzerine yaparmiydi sanmam.
Ama bu durumlar çok oluyor.
Tam hakim değilim konuya. Ama evlilik akdinde eşe devredilen maldan mirasçıların da yararlandığı davalar varmış ( mal kacirmalarin önüne geçmek için) . Kaç yıl oldu bir gelisme yok ama, uğraşıp duruyorlar işte...Adam bile isteye verdiği mal için ne davası açtı
Saf mıyız melek mi bilmiyorumBiz olsak 7 sülalemizi besleriz
Benim esimin de butun mal varligi benim üzerimde kayitli.
Bir oglu var. Birbirimizi cok severiz ve asla aklima bile gelmez onu mağdur etmek.
Eski konulardan biliyorum ki eşinin üvey annesiyle sıkı bir iliskisi var, öz anne oğul gibiler. Ben kadinin magdur edecegini de dusunmuyorum.
Şaka bir yana öyle durumlarda hakkaniyetli olmalı. Benim eş ailesinin iki dairesi var, babaları uzun zaman önce öldü, bizimkiler iki erkek bir kız, üç kardeş bir de anneleri var, dört mirasçılar. Tapular ortaktı, malı hâlâ bölmemişlerdi.3 ev alacaksın şekerim. Diğer çocuk senin ölmeni mi beklesin ev için?