- 11 Aralık 2018
- 39.529
- 244.776
Benim oğlum o zaten. Tipi bire bir aynıKedi lazim mi abla? avatara bak 2 kere.dusun
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Benim oğlum o zaten. Tipi bire bir aynıKedi lazim mi abla? avatara bak 2 kere.dusun
Valla o kadar mal kılçıksız olmuyorBir de senin gibi kaynanası var bütün olumlu özellikler bi anda bitti cjnsjzjdjd
Çok teşekkür ederim iyi dilekleriniz için. Şu an kendimize yeten bir hayatımız var. İyi bir yerde iyi bir konumda çalışıyorum. Kimseye muhtaç değiliz çok şükür. Umarım hayatta size hep bonkör davranır.Kayınpederinizin yaptığı da yanlış, dostlar alışverişte görsün, çevreye el aleme annesinden ayrıyım ama çocuğuma şaşalı bir hayat yaşatıyorum diyebilmek ve caka satmak için düğün yapmak, evladını işyerine sözde ortak yapacağına yalnızca sevseydi belki eşiniz bu kadar yıkılmazdı.
Kimse kimsenin hakkını yemesin elbette ama ne anne baba ne evlat dalga geçer gibi de hareket etmemeli.
Dilerim mutlu, huzurlu bir evliliğiniz, maddi manevi refah içinde geçen hayırlı bir geleceğiniz olur.
40. Haftadasın Bana bak doktora gidiyorsun dimi sürekli ?Valla o kadar mal kılçıksız olmuyor
Kılçık da ben
Pazartesi geliyör veliahtım40. Haftadasın Bana bak doktora gidiyorsun dimi sürekli ?
Valla çıkıyor, ya bende o kadar çok kötü örnek var ki anlat anlat bitmiyor, böyle peşpeşe anlatınca da ne biçim bir akraba profilim varmış diyorum Onların arasında piştiğimden olsa gerek para pul mal mülk hesapları bana tiksindirici geliyor yeminle, o kadar sıtkım sıyrılmış, her gittiğimde de fenalık geçiririm otururlar para hesabı kalkarlar mal mülk hesabı, bir kerede normal bir konuda sıradan bir sohbetleri olmaz, kim kime ne bırakacak, kimin ne parası varBi de aynı kattan olması lazım
Geçen başka bi konuda da onu öğrendim
Birine 3. birine 1. Kat olunca yine sıkıntı çıkıyormuş
Esinin babasinin malindan sanane ki? Adam dert etmemis sen niye dert ediyosun?Üvey annenin mal kaçırdığını falan biliyorduk ama bu kadar da degildi. Ne var ne yoksa üzerine yaptırmış yeni öğrendik. Eşim bu duruma herhangi bir tepki vermiyor. Babasina tek kelime etmedi normal mi sizce bu tepkisizligi. Sanki umrunda bile değil
Çalışarak yapilmis bir mal varlığı değil onada babadan kalmış. Babadan oğula bırakılan bir mal varlığı
Yerim onun patisini burnunuBenim oğlum o zaten. Tipi bire bir aynı
3 ev alacaksın şekerim. Diğer çocuk senin ölmeni mi beklesin ev için?Ama mesela şu an 1 evim var
2 çocuğum olursa bi ev daha mı almak gerek?
Gigiş emzik ver hemen bak emzik verdim şimdi uyuyor. Emzik olmasa seni emzik yaparPazartesi geliyör veliahtım
Paşammm, oğluşummm, her şeyim
Mal mülk bi yana da sen gerçekten o akrabalardan bi uzaklaş benceValla çıkıyor, ya bende o kadar çok kötü örnek var ki anlat anlat bitmiyor, böyle peşpeşe anlatınca da ne biçim bir akraba profilim varmış diyorum
Sen baya acikmissinBacim paran varsa al, yoksa alma, ne kadar ekmek o kadar köfte gibi, ay bu konuda cok yanlis anlasildim ben, niye boyle oldu, kendimi tavukcunun camina ekmek banin,ama o ev illa alinacak demis gibi hissediyorum
Su kisma sesli güldüm o yuzden cok cocuklu sorularda beyin resetliyo benim, konsept zor çünküValla çıkıyor, ya bende o kadar çok kötü örnek var ki anlat anlat bitmiyor, böyle peşpeşe anlatınca da ne biçim bir akraba profilim varmış diyorum
Yeminle aynı konu kk da vardı birkaç gün önceŞimdi bizim bir akraba kökten ev yapmıştı üst kata kendisi, bir alt katına büyük çocuğunu, alt katına da küçük çocuğunu oturtmuştu, bakınca gayet adil bir yaklaşım bence ama bu sıralamada bile kavga çıkmıştı, küçük evlat ben üste oturacağım diye babasının üzerine yürümüştü, baba çocuklarına hiç para harcatmamış, adam ev vergilerini dahi kendi ödemiş, ikisini de düğünlü dernekli evlendirmiş ama yaranamamıştı.
Ben elendim arkadaşlar3 ev alacaksın şekerim. Diğer çocuk senin ölmeni mi beklesin ev için?
O iş aklımdaGigiş emzik ver hemen bak emzik verdim şimdi uyuyor. Emzik olmasa seni emzik yapar
Sen ne diyosun be, sabah 5 e kadar girtlagimi paraladim burdaSen baya acikmissin
Hahahhaha offf valla doğru diyorsun, çoğunu sildim defterden uzun hikaye de, babamın vefatı sonrası çok canımı yaktılar ben de köprüleri yıktım, akrabaymış falan umurumda değil bana maneviyatı olan insan lazım akbaba değil.Mal mülk bi yana da sen gerçekten o akrabalardan bi uzaklaş bence
Geldik gidiyoruz bi tane de hayırlı akraba hikayesi okumadım henüz
Çok çocuklu ailelere saygılar hürmetler Favorim tek çocukSu kisma sesli güldüm o yuzden cok cocuklu sorularda beyin resetliyo benim, konsept zor çünkü
Valla mı? Benim akraba olmasın mazallahYeminle aynı konu kk da vardı birkaç gün önce
Bir gün bir köpeği delice kıskanacaktım ha. Ne hallere düştük yahuuAbd’de biri köpeğine mirasını bırakmıştı. 5 milyon dolar
Benim babayla dayı sitede meşhur oldu sayemde. Bunları değiştirmek istiyorum ayol defolu mal diyeHahahhaha offf valla doğru diyorsun, çoğunu sildim defterden uzun hikaye de, babamın vefatı sonrası çok canımı yaktılar ben de köprüleri yıktım, akrabaymış falan umurumda değil bana maneviyatı olan insan lazım akbaba değil.
Çok çocuklu ailelere saygılar hürmetler Favorim tek çocuk
Valla mı? Benim akraba olmasın mazallah
Kardeşi ile zoru vardı biraz, ona 3.kat kendine 1.kat verildi diye içerlemiş.Valla mı? Benim akraba olmasın mazallah