Eşimin babası bütün malını eşimin üvey annesinin üzerine yapmiş

Ama mesela şu an 1 evim var
2 çocuğum olursa bi ev daha mı almak gerek?
Bacim paran varsa al, yoksa alma, ne kadar ekmek o kadar köfte gibi, ay bu konuda cok yanlis anlasildim ben, niye boyle oldu, kendimi tavukcunun camina ekmek banin,ama o ev illa alinacak demis gibi hissediyorum

Kayınpederinizin yaptığı da yanlış, dostlar alışverişte görsün, çevreye el aleme annesinden ayrıyım ama çocuğuma şaşalı bir hayat yaşatıyorum diyebilmek ve caka satmak için düğün yapmak, evladını işyerine sözde ortak yapacağına yalnızca sevseydi belki eşiniz bu kadar yıkılmazdı.

Kimse kimsenin hakkını yemesin elbette ama ne anne baba ne evlat dalga geçer gibi de hareket etmemeli.

Dilerim mutlu, huzurlu bir evliliğiniz, maddi manevi refah içinde geçen hayırlı bir geleceğiniz olur.

Annem sattı 3 yıl önce. Kimse akli kontrol falan istemedi 69 yaşındaydı
Yok satışta istemezler zaten. Annenden vekalet almaya kalk asla vermiyorlar rapor olmadan. Daha bugün gittim. Geçen hafta bir aylık rapor alıp vekalet çakardık, noter o raporu aldı. Bugün başka bişey için gittik, bir aylık rapor sizde zaten diye. Yok vermedi manyak adam vekaleti. Pazartesi tekrar rapor alıp tekrar gidecez.

Bacim paran varsa al, yoksa alma, ne kadar ekmek o kadar köfte gibi, ay bu konuda cok yanlis anlasildim ben, niye boyle oldu, kendimi tavukcunun camina ekmek banin,ama o ev illa alinacak demis gibi hissediyorum
E çünkü ev almak kolay değil deyip çocuklarınıza ev bırakın dedin. Onlara kolay değil de bize çok kolay sanki

Kemerleri sık. Ev alman lazımm
20 yıl ev kredisi mi ödeyeceğim ben ya
Bi de teknik ni sıkıntı daha var
2 çocuğa 2 ev olacak tamam hadi
Ama bu evlerin birinde de yaşamam gerek mantıken
O zaman da ni çocuğum evden direkt faydalanabilecekken biri ölmemi beklemek zorunda kalacak
Kiraya çık çocukları otur demeyin bana
3. Evi al dersen hiç mümkün değil
30 yıl kredi yapar
O kadar yaşar mıyım bilmiyorum

Lütfen ama alacaksa evleri aynı muhitten, aynı dizayn ve metrekarede alsın sonra çocuklar bana verilen ev kötü bir semtte, küçük diye şikayet ediyor.

Tövbe estağfurullah bizim bir komşumuz adamcağız öldü, daha cenazesi evden çıktı, 3 kardeş ev 2 kat 2 daire, 3. bir ev yok diye bir kavgaya tutuştular, kim kimin saçını yolarsa, komşular zor ayırmıştı, o yüzden her şeyin hayırlısı.

E çünkü ev almak kolay değil deyip çocuklarınıza ev bırakın dedin. Onlara kolay değil de bize çok kolay sanki
Ben nüfus planlamasi yapin diyorum ayrica, her eve 1 cocuk, bakamiyosan yok cocuk, 1 cocuk olursa al bi ev, sen de kurtul ben de kurtulayim Allah askina Beni mutlaka dinleyip takip edicekseniz haber verin, surda secimlere ne kaldi, ona gore aksiyon alayim

Bi de aynı kattan olması lazım
Geçen başka bi konuda da onu öğrendim
Birine 3. birine 1. Kat olunca yine sıkıntı çıkıyormuş

Cumhurbaşkanı adayı ol

Ben kedime bırakacam mal varlığımı, dünyanın en zengin kedisi olacak

İmar barışı kapsamında çatıyı daireye çevirdiler, işlemler için babam geçen sene mimara vs vekalet verdi. İstemediler rapor. Satış vekaleti için mi istiyorlar?
Yoo bütün vekaletler için istiyorlar. Noterin gözünden kaçmıştır ya da çok ciddi bişey değil nasıl olsa diye umursamamıştır. Ben bugün doğalgaz aboneliği açtırma için alacaktım vermedi. İstese verirdi tabi, uyuzluk yaptı.

Biri bi doğur daa….. ikinciyi isticen mi bakalım
Geliyor gelmekte olan

Bi daha doğurmazsam yalnız gelinlerden gelin beğenirim
Yaşadığım yerde en cazip çocuk olur
Tek çocuk tek erkek
Tüm mal ona kalacak filan ohoo
Bildiğin kapış kapış gider
Kız erkek karışık çocuğu olanların içinde bile tek erkek çocuklar kapışılıyor
Hem tek çocuk hem erkek oldu mu düşünemiyorum

Bir de senin gibi kaynanası var bütün olumlu özellikler bi anda bitti cjnsjzjdjd

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…