Eşimin babası bütün malını eşimin üvey annesinin üzerine yapmiş

Konu sahibini neden ilgilendirmesin dış kapının dış mandalı mı? O ailenin gelini sonuçta. Eşiniz niye bu kadar tepkisiz? Amca da yürek yemiş acaba elden ayaktan düşse hanımı bakacak mı kendisine?
Adam elden ayaktan düşmüş zaten hanımı bakıyor kendisine.

Amin
Hayır bide deseki birlik olalım yardım edelim bir ev alsınlar gene anlarımda
Sen kredi çek arabanı sat benim kızıma ev al ne ya. Hangi hakla hangi yüzle arıyorsun sen bu insanlarıda ev alın diye emir veriyorsun
Oda kızının psikolojisi iyi değilse tedavi ettir demiş
Çok çirkin olaylar

Benim sizinle kişisel bir problemim tabi ki yok baktığınız kişi babannenizmiş 2 hahta hangi özel şirket bir insana izin verir? Mecbur evde gelin bakacak evet annem yatalak olsa yanıma muhakak yardımcı alırdım bunun ne kadar ağır bir sorumluluk olduğunu biliyorum çünkü kayınbabam veya kendi babam yatalakolsa tek başıma bakamazdım çünkü bir erkeği kaldırıp indiremem temizleyemem altını insanlar vicdansız kötü vs vs demek kolay geliyor ama durumun varsa mecbur tutacaksın yardımcı ben istemiyorum banane diye birşey yok evde yanında biri varken bakıcını kötü davranacak hali de yok

Valla ben sabahin korune kadar kadının kocasini savundum, onunda hakki var diye, 2 saatlik uykuyla duruyorum, o mirasta benim de hakkim var artik
Haha çok güldüm buna aynı durumdayım. Dün çoook işim vardı gece 12 oldu yorgunluktan göz kapaklarım kapanıyodu. Bu konuyu gördüm sabaha kadar durmadan yazdım. Milletin mirasının derdi de bana düştü derdimi seveyim ya

Miras kaçırmaya dünyanın en normal şeyi gibi ne var kendi malını istediğine devreder laflarını okuyunca benim şartel atmış

Bir de hanımlar üvey annenin çocuğu var dendi geride şimdi yok denmiş hangisi doğru?

Konu sahibini neden ilgilendirmesin dış kapının dış mandalı mı? O ailenin gelini sonuçta. Eşiniz niye bu kadar tepkisiz? Amca da yürek yemiş acaba elden ayaktan düşse hanımı bakacak mı kendisine?
Miras para konularında tamda öyle hatta sokaktaki yabancının ne yorum hakkı varsa konu sahibide o kadar olur ha yabancı ha gelin bu tür konularda mandal. Mirasçısı olan hesap sorar. Hem kayınpeder ailevi veya parasal konularda yorum yapsa pek ala o kim aıle ekonomımıze karışıyor dış kapının dış mandalı oluyor dimi. Burada hukuki olarak dış kapının dış mandalı gerçekler

Hayır ama yorum yapan herkes bir diğerine saygılı olmak zorunda..
Kimse birbirine saygisizlik yapmadi valla, herkeslei itiştim butun gece ama kimseyle kötü de olmaddim, ama konu sahibi herkese bi guzel saydirdi. Asil istenilen yorum gelmeyince konu sahiplerinin cirkeflesmesine ayar oluyoruum ben

Üvey anne tek başına bakabiliyorsa adama, koskoca errrrkek oğlu niye bakamıyor 1 hafta?

Saygılı olmayanlar banlanıyor zaten. Size daha önce de söyledim siz kendi yorumlarınızdan sorumlusunuz onlarla ilgilenin. Başkasının yorumları sizi alakadar etmesin. Yorumlardan sorumlu devlet bakanı değilsiniz.
Madem yorumlarımızda özgürüz siz neden benim yorumlarıma dertlendiniz ki bu kadar?
Ben konuya yorum yaptım ve bayan bana cevap verdi ve öyle konuştuk.
Kimsenin şahsına bir şey söylemedim ki?
Bence bayan haklı diye konuya başladım ve devam ettim..
Ayrıca hepimiz çok iyi biliyoruz ki burada saygısız olanlar banlanmıyor, sadece küfür vs. eden ve şikayet edilen banlanıyor.
Zira saygı etiğini biliyor olmalıyız ve eleştirdiğim durumdaki saygısızlığı da hepimiz ciğerimize kadar iyi biliyoruz.
Kendi yorumlarımdan sorumluyum ama siz benimkinden de sorumlu gibi davranıyorsunuz sanki.
Öyle olsun bakalım, yorumumu yazabilirim değil mi?

Müsaade / izin var mı?

Siz ortaya yorumlar şöyle olmalı böyle olmalı diye yazdığınız için bize söz hakkı düşüyor olabilir mi? Her konuda aynı şeyi yazdığınız için cevap verme gereği duyuyor olabilir miyiz? Bir düşünün bakalım, bence sonuca ulaşırsınız.

Durumlarından bağımsız hasta kp in altını almak neden gelin olarak benim vazifem olsun. Asla ellemem. Oğlu var yapsın
Bende hep diyorum ki.. insan yuku zaten agirdir.. ama eger kizi varsa kizi bakmali insanin.. cunku oglu bakiyor diyolar ya: aslinda geline bakitiyolar.. yemegini oglu mu yapiyor sanki isini oglu
Mu
Goruyor? Kizi varsa kizi baksin diyorum ben, hem kendi ailen daha severek yaparsin kv kp e ayni sekilde olamazsin bence.

Ya bunun mecburiyeti tam olarak nerede yazıyor bir gösterir misiniz?
Hasta adam baktırmak istemiyor illa zorla bakıcıya vermek nasıl psikolojisini bozar biliyor musunuz? 2 hafta özel şirketin izin verip vermemesi ne alaka?
Adam istemiyor istemiyor istemiyor bakıcının bakmasını istemiyor. Eşi yıllardır bakıyormuş bir problem yokmuş. E kadın haliyle bunalmış çok değil bir süre siz bakın ben dinleneyim rahatlayayım demiş kabul etmemişler. Bundan sonra siz bakın dememiş. Vicdansızlık değil mi bu? E yardım etmediğin adamın parasını sen kimsin istiyorsun? Üstelik evlat bu kadar istemiyorken. Aç gözlüklü değil midir bu? Şaka gibisiniz ya. Ayrıca konu sahibinin canı sıkıldığı için açtığını düşünüyorum yıllardır malları kaçıran bir insan neden baksın ki yatalak adama. Ayrıca evlilik içi edinilen malların ortak olduğunu bilmiyor mu üzerine yapıyor??? Umarım böyle bir gelininiz olur da fikirleriniz yine aynı olur.

Üvey anne tek başına bakabiliyorsa adama, koskoca errrrkek oğlu niye bakamıyor 1 hafta?
Üvey annenin yıllardır baktığını da ekleyelim.
Konu git için açılmış bir konu bana göre,
1-yıllardır herşeyi üzerine yaptıran kadın neden hala hasta adama baksın?
2-bu kadar sinsi bir kadın evlilik içi edinilen malların ortak olduğunu bilmeyecek kadar saf mı?

Git icin derken? Konu bence kavga ciksin herkes birbirine girsin diye acilmis bi konu

Saygılı olmayanlar banlanıyor zaten. Size daha önce de söyledim siz kendi yorumlarınızdan sorumlusunuz onlarla ilgilenin. Başkasının yorumları sizi alakadar etmesin. Yorumlardan sorumlu devlet bakanı değilsiniz.
Ay inan bundan yıldım. Saçma sapan cevaplar veriyorlar. Konu sahibi bir şey demezken bir kaç üye var hayır o düşünce yanlış diye çıkışıyor size ne , kendi yorumunuza bakın diyince de sen kendini çok önemli sanma diyorlar. Gece gündüz peşimde , perişan olanlar var kızlar üzgünüm popi yapan sizsiniz

:) E size cevap hakkı düşüyorsa bana da düşer o zaman?
Ben direkt yazmadım ki yorumlar şöyle olmalı, böyle olmalı vs diye..
Bir yorum yazdım ve konu akışı durumu buraya getirdi.
E madem hür ve özgürüz yorum yazarken bende rahatsızlıklarımı SAYGI çerçevesinde dile getirebilirim değil mi?
Neden sizinle hiç alakası olmadığı halde bu kadar rahatsız oldunuz anlamadım ben ama sanırım benimle çok ilgilisiniz ki düşüncelerim sizi bu kadar olumlu/olumsuz etkiliyor :)

Teşekkür ederim bana kendimi önemli hissettirdiniz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…