- 11 Aralık 2018
- 39.529
- 244.778
Adam elden ayaktan düşmüş zaten hanımı bakıyor kendisine.Konu sahibini neden ilgilendirmesin dış kapının dış mandalı mı? O ailenin gelini sonuçta. Eşiniz niye bu kadar tepkisiz? Amca da yürek yemiş acaba elden ayaktan düşse hanımı bakacak mı kendisine?
AminAllahım sen muhattap etme nolur böyle insanlarla
Çok amin
Ya işte bu evlilik muhabbeti o kadar tuhaf hale gelmiş zamanında ki dünür arayıp ev isteme hakkı görebiliyor
Ay bana sinir geldi önlohusa olarak şimdi
Altın isterken, eşya isterken, miras isterken ana baba oluyoruz sonra bakım zamanı bize gelmesin, gelirse çok kalmasın filan oluyor
Benim sizinle kişisel bir problemim tabi ki yok baktığınız kişi babannenizmiş 2 hahta hangi özel şirket bir insana izin verir? Mecbur evde gelin bakacak evet annem yatalak olsa yanıma muhakak yardımcı alırdım bunun ne kadar ağır bir sorumluluk olduğunu biliyorum çünkü kayınbabam veya kendi babam yatalakolsa tek başıma bakamazdım çünkü bir erkeği kaldırıp indiremem temizleyemem altını insanlar vicdansız kötü vs vs demek kolay geliyor ama durumun varsa mecbur tutacaksın yardımcı ben istemiyorum banane diye birşey yok evde yanında biri varken bakıcını kötü davranacak hali de yokEvet temizledim, probleminiz var mı?
Bizim bakıcı tutacak durumumuz vardı ama babaannemizi, akrabalarım annesini bakıcıya emanet etmek istemedi. Kaldı ki babaannemde istemiyordu, anneniz yatalak olsa bakacak zamanınız olsa bakıcıya mı verirsiniz en güzel kendiniz mi bakarsınız?
Konudaki adamda istememişti diye hatırlıyorum.
Peki bir evlat babasına 2 hafta baksa üvey annesi de bir tatil yapsa dinlense ne olurdu? Evlat ölür müydü? Yoo.
Haha çok güldüm buna aynı durumdayım. Dün çoook işim vardı gece 12 oldu yorgunluktan göz kapaklarım kapanıyodu. Bu konuyu gördüm sabaha kadar durmadan yazdım. Milletin mirasının derdi de bana düştü derdimi seveyim yaValla ben sabahin korune kadar kadının kocasini savundum, onunda hakki var diye, 2 saatlik uykuyla duruyorum, o mirasta benim de hakkim var artik
Miras para konularında tamda öyle hatta sokaktaki yabancının ne yorum hakkı varsa konu sahibide o kadar olur ha yabancı ha gelin bu tür konularda mandal. Mirasçısı olan hesap sorar. Hem kayınpeder ailevi veya parasal konularda yorum yapsa pek ala o kim aıle ekonomımıze karışıyor dış kapının dış mandalı oluyor dimi. Burada hukuki olarak dış kapının dış mandalı gerçeklerKonu sahibini neden ilgilendirmesin dış kapının dış mandalı mı? O ailenin gelini sonuçta. Eşiniz niye bu kadar tepkisiz? Amca da yürek yemiş acaba elden ayaktan düşse hanımı bakacak mı kendisine?
Kimse birbirine saygisizlik yapmadi valla, herkeslei itiştim butun gece ama kimseyle kötü de olmaddim, ama konu sahibi herkese bi guzel saydirdi. Asil istenilen yorum gelmeyince konu sahiplerinin cirkeflesmesine ayar oluyoruum benHayır ama yorum yapan herkes bir diğerine saygılı olmak zorunda..
Ya kesinlikle zaten kocaman adamı bi kadın kaldırıp indiremez ki mecbur yardımcı lazım ona da yok diyorlarDurumlarından bağımsız hasta kp in altını almak neden gelin olarak benim vazifem olsun. Asla ellemem. Oğlu var yapsın
Üvey anne tek başına bakabiliyorsa adama, koskoca errrrkek oğlu niye bakamıyor 1 hafta?Benim sizinle kişisel bir problemim tabi ki yok baktığınız kişi babannenizmiş 2 hahta hangi özel şirket bir insana izin verir? Mecbur evde gelin bakacak evet annem yatalak olsa yanıma muhakak yardımcı alırdım bunun ne kadar ağır bir sorumluluk olduğunu biliyorum çünkü kayınbabam veya kendi babam yatalakolsa tek başıma bakamazdım çünkü bir erkeği kaldırıp indiremem temizleyemem altını insanlar vicdansız kötü vs vs demek kolay geliyor ama durumun varsa mecbur tutacaksın yardımcı ben istemiyorum banane diye birşey yok evde yanında biri varken bakıcını kötü davranacak hali de yok
Madem yorumlarımızda özgürüz siz neden benim yorumlarıma dertlendiniz ki bu kadar?Saygılı olmayanlar banlanıyor zaten. Size daha önce de söyledim siz kendi yorumlarınızdan sorumlusunuz onlarla ilgilenin. Başkasının yorumları sizi alakadar etmesin. Yorumlardan sorumlu devlet bakanı değilsiniz.
Ben de odunum. Kudrayı haliyle boşuna sevmiyorum.accessdenied Katibin Ruhu @Calcifer KudrAlobar @ceycey0406 @giggles @kedilinick ulan bir gün olsun size bayılıyorum demediniz bakın K KIR PAPATYASII beni nasıl sevgiye boğdu.
Belki sevseniz bende değişik biri olabilirdim…. HadiKudrAlobar tam bi odun ya diğerleri ????
Siz ortaya yorumlar şöyle olmalı böyle olmalı diye yazdığınız için bize söz hakkı düşüyor olabilir mi? Her konuda aynı şeyi yazdığınız için cevap verme gereği duyuyor olabilir miyiz? Bir düşünün bakalım, bence sonuca ulaşırsınız.Madem yorumlarımızda özgürüz siz neden benim yorumlarıma dertlendiniz ki bu kadar?
Ben konuya yorum yaptım ve bayan bana cevap verdi ve öyle konuştuk.
Kimsenin şahsına bir şey söylemedim ki?
Bence bayan haklı diye konuya başladım ve devam ettim..
Ayrıca hepimiz çok iyi biliyoruz ki burada saygısız olanlar banlanmıyor, sadece küfür vs. eden ve şikayet edilen banlanıyor.
Zira saygı etiğini biliyor olmalıyız ve eleştirdiğim durumdaki saygısızlığı da hepimiz ciğerimize kadar iyi biliyoruz.
Kendi yorumlarımdan sorumluyum ama siz benimkinden de sorumlu gibi davranıyorsunuz sanki.
Öyle olsun bakalım, yorumumu yazabilirim değil mi?
Müsaade / izin var mı?
Varsa gördüğünüz saygısızlık şikayet edin, yönetim baksın duruma.Hayır ama yorum yapan herkes bir diğerine saygılı olmak zorunda..
Hayir sen tosunsunBen de odunum. Kudrayı haliyle boşuna sevmiyorum.
Bende hep diyorum ki.. insan yuku zaten agirdir.. ama eger kizi varsa kizi bakmali insanin.. cunku oglu bakiyor diyolar ya: aslinda geline bakitiyolar.. yemegini oglu mu yapiyor sanki isini ogluDurumlarından bağımsız hasta kp in altını almak neden gelin olarak benim vazifem olsun. Asla ellemem. Oğlu var yapsın
Ya bunun mecburiyeti tam olarak nerede yazıyor bir gösterir misiniz?Benim sizinle kişisel bir problemim tabi ki yok baktığınız kişi babannenizmiş 2 hahta hangi özel şirket bir insana izin verir? Mecbur evde gelin bakacak evet annem yatalak olsa yanıma muhakak yardımcı alırdım bunun ne kadar ağır bir sorumluluk olduğunu biliyorum çünkü kayınbabam veya kendi babam yatalakolsa tek başıma bakamazdım çünkü bir erkeği kaldırıp indiremem temizleyemem altını insanlar vicdansız kötü vs vs demek kolay geliyor ama durumun varsa mecbur tutacaksın yardımcı ben istemiyorum banane diye birşey yok evde yanında biri varken bakıcını kötü davranacak hali de yok
Üvey annenin yıllardır baktığını da ekleyelim.Üvey anne tek başına bakabiliyorsa adama, koskoca errrrkek oğlu niye bakamıyor 1 hafta?
Git icin derken? Konu bence kavga ciksin herkes birbirine girsin diye acilmis bi konuÜvey annenin yıllardır baktığını da ekleyelim.
Konu git için açılmış bir konu bana göre,
1-yıllardır herşeyi üzerine yaptıran kadın neden hala hasta adama baksın?
2-bu kadar sinsi bir kadın evlilik içi edinilen malların ortak olduğunu bilmeyecek kadar saf mı?
Ay inan bundan yıldım. Saçma sapan cevaplar veriyorlar. Konu sahibi bir şey demezken bir kaç üye var hayır o düşünce yanlış diye çıkışıyorSaygılı olmayanlar banlanıyor zaten. Size daha önce de söyledim siz kendi yorumlarınızdan sorumlusunuz onlarla ilgilenin. Başkasının yorumları sizi alakadar etmesin. Yorumlardan sorumlu devlet bakanı değilsiniz.
Hit için işte kajdjsjdjd. Klavye azizliğiGit icin derken? Konu bence kavga ciksin herkes birbirine girsin diye acilmis bi konu
:) E size cevap hakkı düşüyorsa bana da düşer o zaman?Siz ortaya yorumlar şöyle olmalı böyle olmalı diye yazdığınız için bize söz hakkı düşüyor olabilir mi? Her konuda aynı şeyi yazdığınız için cevap verme gereği duyuyor olabilir miyiz? Bir düşünün bakalım, bence sonuca ulaşırsınız.