Eşimin babası bütün malını eşimin üvey annesinin üzerine yapmiş

:) E size cevap hakkı düşüyorsa bana da düşer o zaman?
Ben direkt yazmadım ki yorumlar şöyle olmalı, böyle olmalı vs diye..
Bir yorum yazdım ve konu akışı durumu buraya getirdi.
E madem hür ve özgürüz yorum yazarken bende rahatsızlıklarımı SAYGI çerçevesinde dile getirebilirim değil mi?
Neden sizinle hiç alakası olmadığı halde bu kadar rahatsız oldunuz anlamadım ben ama sanırım benimle çok ilgilisiniz ki düşüncelerim sizi bu kadar olumlu/olumsuz etkiliyor :)

Teşekkür ederim bana kendimi önemli hissettirdiniz.
Bişey değil. Önemli hissetmeye bu kadar ihtiyacınız olduğunu bilseydim, sıradan bir internet sitesinde dandirik bir yorum alınca önemli hissettiğiniz için bu kadar mutlu olacağınızı daha önce farketseydim daha önce yazardım size. Bundan sonra hep yazar, size önemli hissettiririm kendinizi. Üzülmeyin siz.

Aaa ama sorsan eşi çok iyi, naif, yaralı biri. O üzüldüğü için üzülüyormuş, onun hakkı yendiği için sinirleniyormuş.
Ay adama ben bile uzuldum kiz, 4 yasindan beri oksuz yetim, baba var ama baba yok gibi, ittirip kaktilar belki, hep baskiladilar karakterino, belki adam ondan hakkini bile savunmayi ogrenememis, vicdanla analik yapti mi o kadin 4 yasinda ki bebeye orasi bende soru isareti. O kadinda vicdan olsa hersey benim olsun demezdi gibime geliyo.

Bende hep diyorum ki.. insan yuku zaten agirdir.. ama eger kizi varsa kizi bakmali insanin.. cunku oglu bakiyor diyolar ya: aslinda geline bakitiyolar.. yemegini oglu mu yapiyor sanki isini oglu
Mu
Goruyor? Kizi varsa kizi baksin diyorum ben, hem kendi ailen daha severek yaparsin kv kp e ayni sekilde olamazsin bence.
Katılmıyorum
Neden birtek kıza kalsın
Ben tek kızım iki erkek kardeşim var
Ailemiz bakıma muhtaç olsa hepimiz ellimizi taşın altına koymalıyız. Neden birtek benim görevim olsun. Zaten hepimiz çalışıyoruz kimse 7/24 bakımı üstlenemez. Bakıcı tutulur en kötü ihtimalle, ama herkes ilgilenir.

Konu sahibi arıza bir tip ama bu konuda haklı
Bu konuda haklı falan değil.
Neresi haklı?
Hasta adam kendine baktırmak istemiyorsa neden bakıcıya verilsin? Verilsin de psikolojisi mi bozulsun adamın? Yahu benim babaannem 30 yıldır baktığı gelini ona bakmadı diye hastalığından çok terkedilmişliğine ağlaya ağlaya öldü, hasta insanlara bunları yaşatmaya ne hakkımız/hakkı var?
Kaldı ki konu tamamen yalan üzerine açılmış.
Yıllardır malları üzerine yapıyor diyor, o zaman konu neden şimdi açılmış? Neden bir anda malları üzerine almamış? Onu geçtim üzerine alınan malların evlilik içerisinde ortak olduğunu bilmiyor mu kadın? Bir evlat neden 2 hafta babasına bakmaz? İşten 2 hafta izin alsa ölmez herhalde? Siz 2 hafta babanıza bakmaz mısınız?

Katılmıyorum
Neden birtek kıza kalsın
Ben tek kızım iki erkek kardeşim var
Ailemiz bakıma muhtaç olsa hepimiz ellimizi taşın altına koymalıyız. Neden birtek benim görevim olsun. Zaten hepimiz çalışıyoruz kimse 7/24 bakımı üstlenemez. Bakıcı tutulur en kötü ihtimalle, ama herkes ilgilenir.
Durum yoksa vs gelinin yapmasi tuhaf. Sen saniyor musun oglu bakiyor denilenlerin gercekten ogullarinin baktigini? Gelinlere bakitiyolar. Senin durumunda evet adaletsizlik gibi ama.. kv kp inede sen bakmazsin bu durumda.. erkek kardeslerinin karilarida kendi ailelerine bakarlar. Senin durumunda tek
Kiz oldugun icin adaletsizlik gibi duruyor ama.. bana boylesi daha dogru geliyor

Ailenin yaptığı haksızlıklar koyarda insana bir şey diyemez. Yapmasa iyi olurdu ama bir şey diyemezsiniz.

Bişey değil. Önemli hissetmeye bu kadar ihtiyacınız olduğunu bilseydim, sıradan bir internet sitesinde dandirik bir yorum alınca önemli hissettiğiniz için bu kadar mutlu olacağınızı daha önce farketseydim daha önce yazardım size. Bundan sonra hep yazar, size önemli hissettiririm kendinizi. Üzülmeyin siz.
Ah yaa gerçekten siz süpersiniz, yaptığım ironiyi bile bu kadar dikkate alıp cevap yazmanız gerçekten hoş..

Ha baba neden herşeyi kadının üzerine yapmıştır?
Kadın muhtemelen ben bunaldım oğluna teklif ettim oğlun bakamam dedi demiştir. (Ki iyiki de demiştir.) Adamda haa öyle mi bana 2 hafta tahammül edemeyen malımı da almasın demiştir. (Ki iyi demiştir.) ve herşey annenin üzerine olmuştur. (Ki iyiki olmuştur.)

Ah yaa gerçekten siz süpersiniz, yaptığım ironiyi bile bu kadar dikkate alıp cevap yazmanız gerçekten hoş..
Evet sadece siz ironi yapabiliyorsunuz bu forumda 😂

Ben hep çok ciddiye alırım üye yorumlarını. Asla dalga falan geçmem. En önemlisi saygı ama, full+full saygı olmalı her yorumda 😂

Bu konuda haklı falan değil.
Neresi haklı?
Hasta adam kendine baktırmak istemiyorsa neden bakıcıya verilsin? Verilsin de psikolojisi mi bozulsun adamın? Yahu benim babaannem 30 yıldır baktığı gelini ona bakmadı diye hastalığından çok terkedilmişliğine ağlaya ağlaya öldü, hasta insanlara bunları yaşatmaya ne hakkımız/hakkı var?
Kaldı ki konu tamamen yalan üzerine açılmış.
Yıllardır malları üzerine yapıyor diyor, o zaman konu neden şimdi açılmış? Neden bir anda malları üzerine almamış? Onu geçtim üzerine alınan malların evlilik içerisinde ortak olduğunu bilmiyor mu kadın? Bir evlat neden 2 hafta babasına bakmaz? İşten 2 hafta izin alsa ölmez herhalde? Siz 2 hafta babanıza bakmaz mısınız?
Konunun yalan olduğu varsayımıyla konuşursak tüm konu sahipleri haksız çıkar zaten. Baba çocuğundan miras kaçırmış ve haksız. Hakkını korumak için mahkemeye gitseler kazanırlar. Olay bu kadar net. Üstelik 4 yaşında yetim kalmış adamın hakkına göz koyan üvey anneye de bir şeyler söylerdim de ban yemek istemem.

Ay adama ben bile uzuldum kiz, 4 yasindan beri oksuz yetim, baba var ama baba yok gibi, ittirip kaktilar belki, hep baskiladilar karakterino, belki adam ondan hakkini bile savunmayi ogrenememis, vicdanla analik yapti mi o kadin 4 yasinda ki bebeye orasi bende soru isareti. O kadinda vicdan olsa hersey benim olsun demezdi gibime geliyo.
Bak aşkım adam 40 ona merdiven dayamış, azcık sağına soluna baksın, yaşam kavgası nedir bilsin, kendine değer versin, kurduğu aileye sahip çıkmayı öğrensin. Benim eşimle görümceleri de itip kakmışlar, hiç kolay hayatları olmamış, bu konudaki adamı 10 a katlar çektikleri. Ama eşim pars gibi, büyük görümcem naif ama hele canına bi dokun, o gözünü oyuyor mu oymuyor mu? Konu sahibini anladığım bir nokta var, adamın karşısında kendini yırtıyorsun şunu şunu yap hakkını yedirme diye, bakıyor gözüne bön bön, napiiim diyo. Cinnet geçirmekte haklı kadın.

X