Bu abla bayağı sorunlu.Sizin neden umurunuzda hatta bu kadar tepki gösterdiniz anlayamadım. Mal babanın malı ister karısının üzerine yapar ister Kızılaya bağışlar
Bu abla bayağı sorunlu.
O üvey anneye düğününde ona istediği kadar takı takmadı diye takık.
He tabi üvey annenin yıllardır yatan babaya baktığını unutmadan söyleyeyim.
Ayrıca üvey anne ‘’benim biraz dinlenmem lazım, babanıza bir süre siz bakın bende rahatlayayım’’ dediği halde kadını umursamayan babayı takmayan insanlar. Bu kadın bunlara ne yapsa müstahak.
Neden yorumları kaldıramayacak kadar fevriyse konu açmasın?Yaw dertlensin tabii
İstediği kadar dertlensin, saçları ak olana kadar dertlensin
Yinede değişen birşey olmaz
Giden gitmiş olan olmuş
Otursunda niye böyle pasif, pısırık adamla evliyim diye de dertlensin, hata en çok ona
Adamın umru olmamış yada hallederiz yaaa diyede düşünüyor olabilir.
Konu sahibinin çeyreği kadar üzülse hakkını arardı
Babası öldükten sonra mahkeme hakkı var, tabii ozamana kadar kadın herşeyi satıp yemezse.
Konu sahibi burdaki yorumları kaldıramayacak kadar fevriysede açmasaymış konuyu. Duymak istemediğini yazılınca sinirlenip hakaret, beddua etmeye gerek yok. Burda kimsenin suçu değil miras ona kalmadıysa. Eşinin yakasına yapışsın bize ne cırlıyor.
En az benim kadarTöbest ben niye odun oldum? Halbuki gayet ince minnoş ponçik bir gadınım.
Evet buda doğru azıcık bakın demişti umurlarında olmamıştı ama konu sahibi miras söz konusu olunca baya triplerdeBu abla bayağı sorunlu.
Ayrıca üvey anne ‘’benim biraz dinlenmem lazım, babanıza bir süre siz bakın bende rahatlayayım’’ dediği halde kadını umursamayan babayı takmayan insanlar. Bu kadın bunlara ne yapsa müstahak.
Kendisiyle uzun bir süre tartıştığım için biliyorum. Bencil, kadını üzmek isteyen bir yapısı var.Aa bunları bilmiyordum. Hiç şaşırmadım ama beklerim. Kim kendine bakıyorsa adam da malı mülkü ona vermiş haliyle
Geçende buna benzer birşey duydumİlerde gelinimin açacağı konu ektedir:
Kayınvalidem bize ev almak yerine kendine vakko çanta aldı
Bizi kıskandırmak mı istiyor?
Sinirim bozuldu valla
Not: Donumun markası hakkında fikir sahibi olmaz inşallah
Miras hak kayınpeder bakımı noEvet buda doğru azıcık bakın demişti umurlarında olmamıştı ama konu sahibi miras söz konusu olunca baya triplerde
Yani buraya yorum yapan insanlar herkese yorum beğendirmek zorunda mı?Yani buraya konu açan insanlar herkese konu beğendirmek zorunda mı?
Durumları iyi olduğu halde kesinlikleri yatılı bir bakıcı almasalar siz kayın babanızın altını alır mıydınız* Tüm gününüzü ona hizmet ederek geçirir miydiniz? Hiç hasta bir insanın altını temizlediniz mi?Bu abla bayağı sorunlu.
2 hafta bakmaya tahammül edemediğin adamın parasını da yiyemezsin. Bencil, vicdansızın teki konu sahibi.Evet buda doğru azıcık bakın demişti umurlarında olmamıştı ama konu sahibi miras söz konusu olunca baya triplerde
Hayır ama yorum yapan herkes bir diğerine saygılı olmak zorunda..Yani buraya yorum yapan insanlar herkese yorum beğendirmek zorunda mı?
Ben anneannemin babasından kalan evde oturuyorum. Ananem sahip çıkmış annem sahip çıkmış ben çıkıyorum benden de cocuguma kalacak. Sebepsiz çarçur edilmez bizde. Yerli yurtlu mallı mülkün insanlarız biz. Soyadi gibidir mal aktarılır
Allahım sen muhattap etme nolur böyle insanlarlaGeçende buna benzer birşey duydum
Annemin bir arkasaşının gelini peşpeşe yeni doğum yapmış. Pskilojisi bozukmuş, gelinin annesi kv deyi arıyor diyorki bu kızın durumu hiç iyi değil kafa gidik, siz ona bahçeli bir ev alında psikolojosi düzelsin hem çocuklar bahçede oynasınlar büyünce
Oda demiş pardonda benim parammı var nasıl alıcam, çalışsın karı-koca alsınlar evlerini her sene doğurana kadar. Anne hanfendide demiş kredi çek, arabanı sat benim kızıma ev al
Saygılı olmayanlar banlanıyor zaten. Size daha önce de söyledim siz kendi yorumlarınızdan sorumlusunuz onlarla ilgilenin. Başkasının yorumları sizi alakadar etmesin. Yorumlardan sorumlu devlet bakanı değilsiniz.Hayır ama yorum yapan herkes bir diğerine saygılı olmak zorunda..
Evet temizledim, probleminiz var mı?Durumları iyi olduğu halde kesinlikleri yatılı bir bakıcı almasalar siz kayın babanızın altını alır mıydınız* Tüm gününüzü ona hizmet ederek geçirir miydiniz? Hiç hasta bir insanın altını temizlediniz mi?
Bu resmen kızını para karşılığı satmak ya..Geçende buna benzer birşey duydum
Annemin bir arkasaşının gelini peşpeşe yeni doğum yapmış. Pskilojisi bozukmuş, gelinin annesi kv deyi arıyor diyorki bu kızın durumu hiç iyi değil kafa gidik, siz ona bahçeli bir ev alında psikolojosi düzelsin hem çocuklar bahçede oynasınlar büyünce
Oda demiş pardonda benim parammı var nasıl alıcam, çalışsın karı-koca alsınlar evlerini her sene doğurana kadar. Anne hanfendide demiş kredi çek, arabanı sat benim kızıma ev al
Durumlarından bağımsız hasta kp in altını almak neden gelin olarak benim vazifem olsun. Asla ellemem. Oğlu var yapsınDurumları iyi olduğu halde kesinlikleri yatılı bir bakıcı almasalar siz kayın babanızın altını alır mıydınız* Tüm gününüzü ona hizmet ederek geçirir miydiniz? Hiç hasta bir insanın altını temizlediniz mi?