Eşimin babası bütün malını eşimin üvey annesinin üzerine yapmiş

Sizin neden umurunuzda hatta bu kadar tepki gösterdiniz anlayamadım. Mal babanın malı ister karısının üzerine yapar ister Kızılaya bağışlar
Bu abla bayağı sorunlu.
O üvey anneye düğününde ona istediği kadar takı takmadı diye takık.
He tabi üvey annenin yıllardır yatan babaya baktığını unutmadan söyleyeyim.
Ayrıca üvey anne ‘’benim biraz dinlenmem lazım, babanıza bir süre siz bakın bende rahatlayayım’’ dediği halde kadını umursamayan babayı takmayan insanlar. Bu kadın bunlara ne yapsa müstahak.

Aa bunları bilmiyordum. Hiç şaşırmadım ama beklerim. Kim kendine bakıyorsa adam da malı mülkü ona vermiş haliyle

Neden yorumları kaldıramayacak kadar fevriyse konu açmasın?
Neden yorumlar kaldırılamayacak kadar ağır ki?
Yorumlar daha makul ve mantıklı olsa insanlar açtığı konularda hatalıysa güzelce/düzgünce uyarılsa, illa birileri üstten üsten bakıp insanlara sen tüh-kakasın demese daha hoş bir ortam olamaz mı?
Yani buraya konu açan insanlar herkese konu beğendirmek zorunda mı?
Değişen bir şey olur olmaz..
Zaten eminim ki konu sahibi buradan biri çıkarda mevzuyu lehime sonuçlandırır , değiştirir diye konu açmamış sadece derdini paylaşmış.
Benim anlamadığım durum şu; benim nezdimde bayanın derdi haklı, başkasının nezdinde de haksız olabilir ve bu gayet doğal bir durum.
Herkes aynı fikirde olmak zorunda değil zira..
Ama konuyu haksız bulan kişiye hakaret ve yargılama hakkı vermez ki bu durum?
İnsanları ifrit edecek, duygu durumunu daha kötüye götürecek şekilde yorum yapmak kimseye bir şey kazandırmıyor.
Netice ortada..
Neden burada anlaşamıyoruz?
Bakış açılarımız farklı ve bu konuda bir orta yol bulamayacağız o yüzden daha fazla zaman ziyan etmeyelim.

O yüzden güzel bir gül diliyorum ve bu konuya yazmayı bırakıyorum..

Oğlunun sitem etmemesi garip geldi bana.
Sonuçta ölüm hak miras helal.
Adamın yaşarken tüm mali eşine yapmasi da değişik geldi.
Nasıl güvendi ki?
Kadın bırakır giderim seni felan mi dedi?
Ne baba ne ogul ikisi de fiyasko.
Konu sahibi sizin yapacağınız bir şey yok.

Evet buda doğru azıcık bakın demişti umurlarında olmamıştı ama konu sahibi miras söz konusu olunca baya triplerde

Aa bunları bilmiyordum. Hiç şaşırmadım ama beklerim. Kim kendine bakıyorsa adam da malı mülkü ona vermiş haliyle
Kendisiyle uzun bir süre tartıştığım için biliyorum. Bencil, kadını üzmek isteyen bir yapısı var.
O mallara eşinden daha çok değer veriyor.
Eşi bu kadar umursamıyor.
Kendisine birkaç hafta dahi bakmayan oğluna malını vermemesini çok mantıklı buldum. Neticede üvey anne üvey ama baba öz.

Geçende buna benzer birşey duydum
Annemin bir arkasaşının gelini peşpeşe yeni doğum yapmış. Pskilojisi bozukmuş, gelinin annesi kv deyi arıyor diyorki bu kızın durumu hiç iyi değil kafa gidik, siz ona bahçeli bir ev alında psikolojosi düzelsin hem çocuklar bahçede oynasınlar büyünce
Oda demiş pardonda benim parammı var nasıl alıcam, çalışsın karı-koca alsınlar evlerini her sene doğurana kadar. Anne hanfendide demiş kredi çek, arabanı sat benim kızıma ev al

Durumları iyi olduğu halde kesinlikleri yatılı bir bakıcı almasalar siz kayın babanızın altını alır mıydınız* Tüm gününüzü ona hizmet ederek geçirir miydiniz? Hiç hasta bir insanın altını temizlediniz mi?

Şu dünya malına bu kadar anlam yüklemeyin o asırlık ev hep kalmaz. Bi sarsıntıya bakar tuzla buz olur eski bir ev belli ki.
Şu hayatta neyin garantisi var Allah aşkına her gece yatarken sabaha uyanabileceğimizin bile garantisi yokken nasıl bu kadar saplantı haline getirebildiniz? Bir de insanlara fikir danışıp Allah başınıza versin diye beddua ediyorsun saçma bir güç gösterisi eşine geçiremediğin gücü burada insanlara geçirmeye çalışma valla buradakiler yutar seni Hem versin nolcak altı üstü para kaybederiz Allah sağlığımızdan, vicdanımızdan etmesin..

Allahım sen muhattap etme nolur böyle insanlarla
Çok amin

Ya işte bu evlilik muhabbeti o kadar tuhaf hale gelmiş zamanında ki dünür arayıp ev isteme hakkı görebiliyor
Ay bana sinir geldi önlohusa olarak şimdi
Altın isterken, eşya isterken, miras isterken ana baba oluyoruz sonra bakım zamanı bize gelmesin, gelirse çok kalmasın filan oluyor

Hayır ama yorum yapan herkes bir diğerine saygılı olmak zorunda..
Saygılı olmayanlar banlanıyor zaten. Size daha önce de söyledim siz kendi yorumlarınızdan sorumlusunuz onlarla ilgilenin. Başkasının yorumları sizi alakadar etmesin. Yorumlardan sorumlu devlet bakanı değilsiniz.

Evet temizledim, probleminiz var mı?
Bizim bakıcı tutacak durumumuz vardı ama babaannemizi, akrabalarım annesini bakıcıya emanet etmek istemedi. Kaldı ki babaannemde istemiyordu, anneniz yatalak olsa bakacak zamanınız olsa bakıcıya mı verirsiniz en güzel kendiniz mi bakarsınız?
Konudaki adamda istememişti diye hatırlıyorum.
Peki bir evlat babasına 2 hafta baksa üvey annesi de bir tatil yapsa dinlense ne olurdu? Evlat ölür müydü? Yoo.

Bu resmen kızını para karşılığı satmak ya..

Durumlarından bağımsız hasta kp in altını almak neden gelin olarak benim vazifem olsun. Asla ellemem. Oğlu var yapsın

Konu sahibini neden ilgilendirmesin dış kapının dış mandalı mı? O ailenin gelini sonuçta. Eşiniz niye bu kadar tepkisiz? Amca da yürek yemiş acaba elden ayaktan düşse hanımı bakacak mı kendisine?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…