- 19 Mayıs 2020
- 46.091
- 205.821
Aaa ama sorsan eşi çok iyi, naif, yaralı biri. O üzüldüğü için üzülüyormuş, onun hakkı yendiği için sinirleniyormuş.2 hafta bakmaya tahammül edemediğin adamın parasını da yiyemezsin. Bencil, vicdansızın teki konu sahibi.
Kıyamaaaam.Aaa ama sorsan eşi çok iyi, naif, yaralı biri. O üzüldüğü için üzülüyormuş, onun hakkı yendiği için sinirleniyormuş.
Konu sahibi arıza bir tip ama bu konuda haklı. İstemediği yorum yapılınca Allah başına versin diyen konu sahipleri gibi yorum olmuş.Allah konu sahibini haklı bulan herkese konu sahibi gibi bir gelin versin. (Beddua değil dua:)
Bişey değil. Önemli hissetmeye bu kadar ihtiyacınız olduğunu bilseydim, sıradan bir internet sitesinde dandirik bir yorum alınca önemli hissettiğiniz için bu kadar mutlu olacağınızı daha önce farketseydim daha önce yazardım size. Bundan sonra hep yazar, size önemli hissettiririm kendinizi. Üzülmeyin siz.:) E size cevap hakkı düşüyorsa bana da düşer o zaman?
Ben direkt yazmadım ki yorumlar şöyle olmalı, böyle olmalı vs diye..
Bir yorum yazdım ve konu akışı durumu buraya getirdi.
E madem hür ve özgürüz yorum yazarken bende rahatsızlıklarımı SAYGI çerçevesinde dile getirebilirim değil mi?
Neden sizinle hiç alakası olmadığı halde bu kadar rahatsız oldunuz anlamadım ben ama sanırım benimle çok ilgilisiniz ki düşüncelerim sizi bu kadar olumlu/olumsuz etkiliyor :)
Teşekkür ederim bana kendimi önemli hissettirdiniz.
Ay adama ben bile uzuldum kiz, 4 yasindan beri oksuz yetim, baba var ama baba yok gibi, ittirip kaktilar belki, hep baskiladilar karakterino, belki adam ondan hakkini bile savunmayi ogrenememis, vicdanla analik yapti mi o kadin 4 yasinda ki bebeye orasi bende soru isareti. O kadinda vicdan olsa hersey benim olsun demezdi gibime geliyo.Aaa ama sorsan eşi çok iyi, naif, yaralı biri. O üzüldüğü için üzülüyormuş, onun hakkı yendiği için sinirleniyormuş.
KatılmıyorumBende hep diyorum ki.. insan yuku zaten agirdir.. ama eger kizi varsa kizi bakmali insanin.. cunku oglu bakiyor diyolar ya: aslinda geline bakitiyolar.. yemegini oglu mu yapiyor sanki isini oglu
Mu
Goruyor? Kizi varsa kizi baksin diyorum ben, hem kendi ailen daha severek yaparsin kv kp e ayni sekilde olamazsin bence.
Bu konuda haklı falan değil.Konu sahibi arıza bir tip ama bu konuda haklı
Durum yoksa vs gelinin yapmasi tuhaf. Sen saniyor musun oglu bakiyor denilenlerin gercekten ogullarinin baktigini? Gelinlere bakitiyolar. Senin durumunda evet adaletsizlik gibi ama.. kv kp inede sen bakmazsin bu durumda.. erkek kardeslerinin karilarida kendi ailelerine bakarlar. Senin durumunda tekKatılmıyorum
Neden birtek kıza kalsın
Ben tek kızım iki erkek kardeşim var
Ailemiz bakıma muhtaç olsa hepimiz ellimizi taşın altına koymalıyız. Neden birtek benim görevim olsun. Zaten hepimiz çalışıyoruz kimse 7/24 bakımı üstlenemez. Bakıcı tutulur en kötü ihtimalle, ama herkes ilgilenir.
Adamin hayatini kararttilar be fiçdansizAaa ama sorsan eşi çok iyi, naif, yaralı biri. O üzüldüğü için üzülüyormuş, onun hakkı yendiği için sinirleniyormuş.
Ateistler, deistler, agnostikler ne etsin?Yine birilerinin malı mülkü için savaş çıktı çıkacak lennn tartışcağımıza bugün cuma gitsin duasını yapsın başka dine mensup olan varsa Tanrıyı ansın duasını etsin
Ah yaa gerçekten siz süpersiniz, yaptığım ironiyi bile bu kadar dikkate alıp cevap yazmanız gerçekten hoş..Bişey değil. Önemli hissetmeye bu kadar ihtiyacınız olduğunu bilseydim, sıradan bir internet sitesinde dandirik bir yorum alınca önemli hissettiğiniz için bu kadar mutlu olacağınızı daha önce farketseydim daha önce yazardım size. Bundan sonra hep yazar, size önemli hissettiririm kendinizi. Üzülmeyin siz.
Evet sadece siz ironi yapabiliyorsunuz bu forumdaAh yaa gerçekten siz süpersiniz, yaptığım ironiyi bile bu kadar dikkate alıp cevap yazmanız gerçekten hoş..
Konunun yalan olduğu varsayımıyla konuşursak tüm konu sahipleri haksız çıkar zaten. Baba çocuğundan miras kaçırmış ve haksız. Hakkını korumak için mahkemeye gitseler kazanırlar. Olay bu kadar net. Üstelik 4 yaşında yetim kalmış adamın hakkına göz koyan üvey anneye de bir şeyler söylerdim de ban yemek istemem.Bu konuda haklı falan değil.
Neresi haklı?
Hasta adam kendine baktırmak istemiyorsa neden bakıcıya verilsin? Verilsin de psikolojisi mi bozulsun adamın? Yahu benim babaannem 30 yıldır baktığı gelini ona bakmadı diye hastalığından çok terkedilmişliğine ağlaya ağlaya öldü, hasta insanlara bunları yaşatmaya ne hakkımız/hakkı var?
Kaldı ki konu tamamen yalan üzerine açılmış.
Yıllardır malları üzerine yapıyor diyor, o zaman konu neden şimdi açılmış? Neden bir anda malları üzerine almamış? Onu geçtim üzerine alınan malların evlilik içerisinde ortak olduğunu bilmiyor mu kadın? Bir evlat neden 2 hafta babasına bakmaz? İşten 2 hafta izin alsa ölmez herhalde? Siz 2 hafta babanıza bakmaz mısınız?
Bak aşkım adam 40 ona merdiven dayamış, azcık sağına soluna baksın, yaşam kavgası nedir bilsin, kendine değer versin, kurduğu aileye sahip çıkmayı öğrensin. Benim eşimle görümceleri de itip kakmışlar, hiç kolay hayatları olmamış, bu konudaki adamı 10 a katlar çektikleri. Ama eşim pars gibi, büyük görümcem naif ama hele canına bi dokun, o gözünü oyuyor mu oymuyor mu? Konu sahibini anladığım bir nokta var, adamın karşısında kendini yırtıyorsun şunu şunu yap hakkını yedirme diye, bakıyor gözüne bön bön, napiiim diyo. Cinnet geçirmekte haklı kadın.Ay adama ben bile uzuldum kiz, 4 yasindan beri oksuz yetim, baba var ama baba yok gibi, ittirip kaktilar belki, hep baskiladilar karakterino, belki adam ondan hakkini bile savunmayi ogrenememis, vicdanla analik yapti mi o kadin 4 yasinda ki bebeye orasi bende soru isareti. O kadinda vicdan olsa hersey benim olsun demezdi gibime geliyo.
Bulmaca çözsün yoga yapsın çakraları açsınlar ne diyim reis yavAteistler, deistler, agnostikler ne etsin?
Ben parayı haklı buldum . İnşallah bana da para versin Rabbim hdbshshAllah konu sahibini haklı bulan herkese konu sahibi gibi bir gelin versin. (Beddua değil dua:)