- 15 Şubat 2013
- 24.273
- 90.849
Valla ben sabahin korune kadar kadının kocasini savundum, onunda hakki var diye, 2 saatlik uykuyla duruyorum, o mirasta benim de hakkim var artikAhahaha ay size bayılıyorum ya yemin ederim içimden geçeni söylemişsiniz herkes kanatsız melek ...
Ben zehirlemem ama yüzüne bakmam
Biyolojik anne babaysada banane derimbanene dersinniz ama sonra birde anne ve baba oldukları için sorun çıkarıyorlar hem sana birşey yok hem biyolojik bağımız var bizi çekmek zorundasın. madem biyolojik bağ varsa babayla insan düşünmez mi bu çocuk annesiz büyüyerek mağdur oldu birde üstüne ben mağdur etmeyeyim diye şunu anladım ki para nelere kadirmiş insanlar onun için herkesi yok sayıyormuş
Kadin kocasiyla abisine pide, lahmacun yaptirip gondermisti arsenikli, hapse attilar kadini, karda yürü izini belli etmehdjdnzBen ilk önce iyi davranırım. Kağıt imzalatıp zehirlerim jxjdjdj öyle kuru kuru zehirlemem ahaha ay ölücemmm
O kadın beni bulsun !!! AcilKadin kocasiyla abisine pide, lahmacun yaptirip gondermisti arsenikli, hapse attilar kadini, karda yürü izini belli etmehdjdnz
Konu sahibinin eşine de bir şey bırakılmasının daha uygun olacağına katılıyorumbanene dersinniz ama sonra birde anne ve baba oldukları için sorun çıkarıyorlar hem sana birşey yok hem biyolojik bağımız var bizi çekmek zorundasın. madem biyolojik bağ varsa babayla insan düşünmez mi bu çocuk annesiz büyüyerek mağdur oldu birde üstüne ben mağdur etmeyeyim diye şunu anladım ki para nelere kadirmiş insanlar onun için herkesi yok sayıyormuş
4 yaşında beni bakan kadın en az 20 yıl kayınpederle geçirmiştirKendi annesi vefat etmiş. 4 yaşından beri bu kadin bakmış ve tek cocuk(Bu arada ailesinin durumu cok iyi)
Konu sahibi aileye girdiğinden beri kadına takmış kafayı oradan devam ediyorBen kimseden birsey istemedim beklemedim benimde yaptırmak istediklerim vardı ama esimi zora sokmamak için istemedim. Cocuk istiyorduk önceliğe cocuk yapmayi koydum. Bu kadin beni kıskandırmaya mi calisiyor ne yapmaya çalışıyor sinirleniyorum.
Kiz ben dün seni etiketledim kaynanamin pastasina , gel beni sev diye hani nerdesin, cevap bilr yazmamisinaccessdenied Katibin Ruhu C Calcifer KudrAlobar C ceycey0406 giggles ulan bir gün olsun size bayılıyorum demediniz bakın K KIR PAPATYASII beni nasıl sevgiye boğdu.
Belki sevseniz bende değişik biri olabilirdim…. HadiKudrAlobar tam bi odun ya diğerleri ????
Ahahaha en doğrusu bu arada .Ben ilk önce iyi davranırım. Kağıt imzalatıp zehirlerim jxjdjdj öyle kuru kuru zehirlemem ahaha ay ölücemmm
Ayıptır söylemesi biraz popi bi kızımKiz ben dün seni etiketledim kaynanamin pastasina , gel beni sev diye hani nerdesin, cevap bilr yazmamisin
Ahahaah ya cidden bu devirde mal mülk edinmek o kadar zor ki insan evladına biraz destek olabilirse hayatında birşey elde edebiliyorValla ben sabahin korune kadar kadının kocasini savundum, onunda hakki var diye, 2 saatlik uykuyla duruyorum, o mirasta benim de hakkim var artik
Ahahahah nispet yapti bağaAyıptır söylemesi biraz popi bi kızım70 bildirim geliyor. Görmemişimdir xjnsjdjdjdj (nası attım ama havamı )
Benim babamdan Allah bin razı olsun hepimize aylık bir gelir bağladı. Hepimize eşit miktarda para yatıyor. Her gün dua ediyorum. İstese yapmaz o parayla da çok başka şeyler yapabilirdi. Bu arada ölümüne qanqamsın artıkAhahaha en doğrusu bu arada .
Ya bana tuhaf geliyo mesela bizim babalarında durumu iyi kötü var ben harcayın yiyin gezin diyorum çocuğum için de tüm hayatımı feda etmem ama insan evladının da rahatını düşünmeli bir yerde şu zamanda artık bi şey elde etmek çok zor zaten koca insan oldunuz evi dizin babadan para beklemeyin ama bunun içinde maddi olarak iyi para kazanmak lazım herkesin öyle imkanı yok işte
Cok soyledim bacim, su an gozlerim yaniyo uykusuzluktan, mağdurumAhahaah ya cidden bu devirde mal mülk edinmek o kadar zor ki insan evladına biraz destek olabilirse hayatında birşey elde edebiliyor
dur canım seni kullanıcam kusura bakma :FAhahahah nispet yapti bağa
Bittin gizim sen hshhshsBenim babamdan Allah bin razı olsun hepimize aylık bir gelir bağladı. Hepimize eşit miktarda para yatıyor. Her gün dua ediyorum. İstese yapmaz o parayla da çok başka şeyler yapabilirdi. Bu arada ölümüne qanqamsın artık
Evet birde yüzlü yüzlü hayatlarına burunlarını sokmasınlar tamam karıa veriyorsan bu demektir ki ölünce sadece seinin rahat olmanı daha iyi koşullarda yaşamanı istiyorum e öyleyse evlatlık beklemeyeceksinBiyolojik anne babaysada banane derim
Benimkiler değiller nasılsa eşim düşünsün.
Adam vermemiş, düşünmemiş çocuğunu. Gitmiş eşine vermiş hepsini. Napmak lazım, yakasınamı yapışmalı?
Oğluda pısırık olmasın çıksın babasının karşısına hesap sorsun. Benim olanı bana vereceksin desin. Yada babası öldükten sonra dava açacak alacak hakkını. Tabii üvey anne ozamana kadar hepsini satıp yemezse.
Kır papatyası artık kara ak dese ak derimBittin gizim sen hshhshs
Alin bunu burdan bxjxnzKır papatyası artık kara ak dese ak derimhshdjdjdj
Görümcelerle pek aram olmasa da sevdiğim görümcelerdensinizaccessdenied Katibin Ruhu C Calcifer KudrAlobar C ceycey0406 giggles bebeklinick ulan bir gün olsun size bayılıyorum demediniz bakın K KIR PAPATYASII beni nasıl sevgiye boğdu.
Belki sevseniz bende değişik biri olabilirdim…. HadiKudrAlobar tam bi odun ya diğerleri ????