Eşimin anal iliski istegi

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Anal sex yeterince kayganlaştırıcı olmazsa ve bir ve iki parmak anal masajla biraz genişletilmezse ciddi çatlağa ve kanamaya neden olabilir. Hatta anüste ve etraftaki doku altında kan toplanıp (hematom) morarır. Sık anal ilişkide anüs gevşer ve ileriki yıllarda büyük abdest tutamamayla sonuçlanabilir.

Yılda birkaç defadan bir şey olmaz. Lavman ile temizlik, bol kayganlaştırıcı ile parmak masajı, kesinlikle prezervatifle ilişki ile riskler azaltılabilir. Anüs etrafı çok sayıda, yoğun zevk verici duyu sinirleri ile kaplıdır. Bir şey hissedilmiyor diyenler anatomi ve fizyolojisine baksınlar. Eş cinsel erkekler zevk aldığı gibi kadınlar da zevk alabilir.

Zevk aldiklarini söyleyen bi cok kadinda var, dediginizde haklisiniz

Tiksinmiyorlar birde oradan

Geylerle ne alaka bi konu açtim geylere bağladiniz
Kötü bir şey dememiş ki, sonuçta gayler sadece bu yolla ilişkiye giriyor, bu işin piri onlar.
Ben kendimi yakın bulmuyorum bu olaya ama çok zararlı olduğuna,tuvaletini tutamayacak hale geldiğine falan da inanmıyorum. Öyle olsa gayler ileri yaşında bezli dolaşıyor olurdu
Ayrıca çocuk doğurmak da kadınlarda idrar tutamama problemi yapıyor. Tanıdığım çoğu ortayas üstü kadın gülerken falan kaçırıyor altına, ya da hapsurunca vs
O zaman yaşlanınca sidigini tutamazsın,çocuk da doğurma diyelim insanlara

Kötu bisey dememis gaylara bağlamasi hoş olmamis, öyle altini tutamayacak hale gelmesi icin hergün yapilmasi gerekir, biz ayda yilda bir yapiyoruz

Kızlar erkeklerin zevk noktaları,cinsel organ ve onun aşağısına doğrudur
Bizimki cinsel organ ve onun yukarısına doğrudur
Erkek gaylerin o tür ilişkiden aldığı zevkin aynısını,kadınlar alamaz.
Erkek gaylerle kıyaslamak yanlış

Zevk alan kadinlar da varmis burda bi konuda anlattilar

O idrar tutamama olayını menopoz zamanı yaşıyor kadınlar
Normal doğum yapmayanlar bile yaşayabiliyor yani.
Hormonal düşüşün etkisi

Herkesin kendi tercihi ve yaşamı elbette ama bazı şeylerin böyle normalleştirilmesi yanlış. Konuda yazdıgı üzere başka konudan aldıgı güçle denemiş biri böyle çok insan olabilir açıkcası. Oyüzden böyle şeylerin çok basit normal şeylermiş gibi söylenmesi yanlış bana göre. Gaylik konusunda verilen tepkide komik söyleyen arkadaş haklı bu işin piri gaylerdir mantıken

Anüs/rektum ve vajen arasında vajen arka duvarı ve barsak önduvarı vardır. Anal ilişkide penisi vajeninizdeymis gibi hissedebilirsiniz. Anal git-gelde vajendrki G noktası uyarılır. Ayrıca kadın anüs cevresi vajen altıyla birlikte (perine) zevksel duyuyu taşıyan sinirler açısından yoğundur. Kadınların anüs cevresi uyarısı elle veya oral ciddi zevk verir. Anal ilişkide zevk alabilirsiniz, tabi üstte yazdıklarıma dikkat ederseniz. Erkeklerle aynı duyusal sinirlere sahibiz. Anal ilişkide bulunun demiyorum ama doğru bilgi bu.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…