Eşimin anal iliski istegi

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Anüs/rektum ve vajen arasında vajen arka duvarı ve barsak önduvarı vardır. Anal ilişkide penisi vajeninizdeymis gibi hissedebilirsiniz. Anal git-gelde vajendrki G noktası uyarılır. Ayrıca kadın anüs cevresi vajen altıyla birlikte (perine) zevksel duyuyu taşıyan sinirler açısından yoğundur. Kadınların anüs cevresi uyarısı elle veya oral ciddi zevk verir. Anal ilişkide zevk alabilirsiniz, tabi üstte yazdıklarıma dikkat ederseniz. Erkeklerle aynı duyusal sinirlere sahibiz. Anal ilişkide bulunun demiyorum ama doğru bilgi bu.
G noktası diye birşey yokmuş. En son bilgi bu şekilde.

G noktası diye birşey yokmuş. En son bilgi bu şekilde.
Bal gibi var. Artık anatomi kitaplarında bahsediliyor. Bazı kadınlarda farkedilmeyecek derecede gelişmemiş olabilir. Yerini öğrenmek ve uyarı almak bir ögrenme süreci gerektiriyor. Vajinal orgazmda G noktası önemli. Konuyla da ilgilenen ve derslerini anlatan bir sağlık çalışanıyım.

Bal gibi var. Artık anatomi kitaplarında bahsediliyor. Bazı kadınlarda farkedilmeyecek derecede gelişmemiş olabilir. Yerini öğrenmek ve uyarı almak bir ögrenme süreci gerektiriyor. Vajinal orgazmda G noktası önemli. Konuyla da ilgilenen ve derslerini anlatan bir sağlık çalışanıyım.
Güncel bilgi o yönde değil. Bahsettiğiniz eski bilgi. Ünlü bir Dr seksolog son bilginin G noktası olmadığına dair bilgi veriyor. Videosunu bulabilir kitabını okuyabilirsiniz.

Son düzenleme:
Ben sen kadar cesur değilim bebeğim erkek arkadaşımın anasını ağlattım ben bu konu yüzünden 😅 çoğunluğun yaptığını görünce çok şaşırdım 😂 zavallı erkek arkadaşım libidosu düşük ve snob bir kızla beraber
Bende çok cesur sayilmam😄

Güncel bilgi o yönde değil. Bahsettiğiniz eski bilgi. Ünlü bir Dr seksolog son bilginin G noktası olmadığına dair bilgi veriyor. Videosunu bulabilir kitabını okuyabilirsiniz.
Cerrahi ve jinekolojik onkoloji uzmanıyım. G noktası hem kadınlarda hem erkeklerde var. Lütfen yerini öğrenin, vücudunuzu tanıyın ve keyfini çıkarın. Daha fazla da yazmayalım.

Cerrahi ve jinekolojik onkoloji uzmanıyım. G noktası hem kadınlarda hem erkeklerde var. Lütfen yerini öğrenin, vücudunuzu tanıyın ve keyfini çıkarın. Daha fazla da yazmayalım.
Bu konunun uzmanı bunu söylüyor. Ben ona inanırım. Hem kadın doğum uzmanı hem seksolog bunu söyleyen. Eski bilgiyi düzeltmek için söyledim. İnanırsınız inanamazsınız kendiniz bilirsiniz.

Kızlar erkeklerin zevk noktaları,cinsel organ ve onun aşağısına doğrudur
Bizimki cinsel organ ve onun yukarısına doğrudur
Erkek gaylerin o tür ilişkiden aldığı zevkin aynısını,kadınlar alamaz.
Erkek gaylerle kıyaslamak yanlış
Evet çok doğru, kadınların anusteki sinir uçları erkeklere göre daha kapalıymis,hatta bununla ilgili bir yazı da bulmuştum ama nedense dünden beri görüntü ekleyemiyorum dosya ekle yok artık bende

Evet çok doğru, kadınların anusteki sinir uçları erkeklere göre daha kapalıymis,hatta bununla ilgili bir yazı da bulmuştum ama nedense dünden beri görüntü ekleyemiyorum dosya ekle yok artık bende
Sibel 1923 doktor muş sinir oldugunu söylüyo

Anal sex yeterince kayganlaştırıcı olmazsa ve bir ve iki parmak anal masajla biraz genişletilmezse ciddi çatlağa ve kanamaya neden olabilir. Hatta anüste ve etraftaki doku altında kan toplanıp (hematom) morarır. Sık anal ilişkide anüs gevşer ve ileriki yıllarda büyük abdest tutamamayla sonuçlanabilir.

Yılda birkaç defadan bir şey olmaz.🤣🤣 Lavman ile temizlik, bol kayganlaştırıcı ile parmak masajı, kesinlikle prezervatifle ilişki ile riskler azaltılabilir. Anüs etrafı çok sayıda, yoğun zevk verici duyu sinirleri ile kaplıdır. Bir şey hissedilmiyor diyenler anatomi ve fizyolojisine baksınlar. Eş cinsel erkekler zevk aldığı gibi kadınlar da zevk alabilir.
Orada genişleme olurlar canınız yanmıyor mu ?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
X