Eşimin anal iliski istegi

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
G noktası diye birşey yokmuş. En son bilgi bu şekilde.

G noktası diye birşey yokmuş. En son bilgi bu şekilde.
Bal gibi var. Artık anatomi kitaplarında bahsediliyor. Bazı kadınlarda farkedilmeyecek derecede gelişmemiş olabilir. Yerini öğrenmek ve uyarı almak bir ögrenme süreci gerektiriyor. Vajinal orgazmda G noktası önemli. Konuyla da ilgilenen ve derslerini anlatan bir sağlık çalışanıyım.

Güncel bilgi o yönde değil. Bahsettiğiniz eski bilgi. Ünlü bir Dr seksolog son bilginin G noktası olmadığına dair bilgi veriyor. Videosunu bulabilir kitabını okuyabilirsiniz.

Son düzenleme:
Bende çok cesur sayilmam

Güncel bilgi o yönde değil. Bahsettiğiniz eski bilgi. Ünlü bir Dr seksolog son bilginin G noktası olmadığına dair bilgi veriyor. Videosunu bulabilir kitabını okuyabilirsiniz.
Cerrahi ve jinekolojik onkoloji uzmanıyım. G noktası hem kadınlarda hem erkeklerde var. Lütfen yerini öğrenin, vücudunuzu tanıyın ve keyfini çıkarın. Daha fazla da yazmayalım.

Cerrahi ve jinekolojik onkoloji uzmanıyım. G noktası hem kadınlarda hem erkeklerde var. Lütfen yerini öğrenin, vücudunuzu tanıyın ve keyfini çıkarın. Daha fazla da yazmayalım.
Bu konunun uzmanı bunu söylüyor. Ben ona inanırım. Hem kadın doğum uzmanı hem seksolog bunu söyleyen. Eski bilgiyi düzeltmek için söyledim. İnanırsınız inanamazsınız kendiniz bilirsiniz.

Evet çok doğru, kadınların anusteki sinir uçları erkeklere göre daha kapalıymis,hatta bununla ilgili bir yazı da bulmuştum ama nedense dünden beri görüntü ekleyemiyorum dosya ekle yok artık bende

Evet çok doğru, kadınların anusteki sinir uçları erkeklere göre daha kapalıymis,hatta bununla ilgili bir yazı da bulmuştum ama nedense dünden beri görüntü ekleyemiyorum dosya ekle yok artık bende
Sibel 1923 doktor muş sinir oldugunu söylüyo

Orada genişleme olurlar canınız yanmıyor mu ?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…