- 15 Aralık 2019
- 13.897
- 51.412
- 26
Konunuz varBak canım, hakkımda olur olmsz yalan yanlış uydurma ithamlarda bulunma sana dava açarım uğraşırım seninle yeter fazla oluyorsun
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Konunuz varBak canım, hakkımda olur olmsz yalan yanlış uydurma ithamlarda bulunma sana dava açarım uğraşırım seninle yeter fazla oluyorsun
Sırf birilerinin işine gelmiyor diye konu dışına çıkamazlar,gelsin konuma yazsın, yazmadan önce de konumu iyice beyni idrak etsin öyle yazsın, bilerek ve isteyerek beni abartarak farklı şekilde yansıtıp bir de hakaret ediyor.Ex e sinirimi davalarda bu kadından çıkaracagim öyle görünüyorKonunuz var
Konun ve ne olduğun ortada, evli herifle mesajlaşmışsın, aç dava, hüğğğğ çok korktum. Beni mi korkutacaksın? Ben ekonomik kaygıları olan bir kadın değilim, zaten şahsi avukatım var. Kimseden de korkmam.Bak canım, hakkımda olur olmsz yalan yanlış uydurma ithamlarda bulunma sana dava açarım uğraşırım seninle yeter fazla oluyorsun
Evli biriylemi yazışmış ne yapmış vallahi umrumda değil isteyen istediğiyle yiyişsin ama gelip kimse ahlakcılık yapmasınKonun ve ne olduğun ortada, evli herifle mesajlaşmışsın, aç dava, hüğğğğ çok korktum. Beni mi korkutacaksın? Ben ekonomik kaygıları olan bir kadın değilim, zaten şahsi avukatım var. Kimseden de korkmam.
Celp kapında olur bir aya kalmaz bekle sen.Konun ve ne olduğun ortada, evli herifle mesajlaşmışsın, aç dava, hüğğğğ çok korktum. Beni mi korkutacaksın? Ben ekonomik kaygıları olan bir kadın değilim, zaten şahsi avukatım var. Kimseden de korkmam.
Yani oyle ayda yilda bir yaparsan acilmaz jsgsjsgeh kalitesiz don lastigi degil sonuctaPeki hemsire hanim anal iliski yapinca öyle şemsiye gibi açilma oluyo mu
Duygusal boşluga düşmüs olabilir,sonuçta insaniz diye düşünüyorumKonun ve ne olduğun ortada, evli herifle mesajlaşmışsın, aç dava, hüğğğğ çok korktum. Beni mi korkutacaksın? Ben ekonomik kaygıları olan bir kadın değilim, zaten şahsi avukatım var. Kimseden de korkmam.
Evet sağlam bir avukata çok ihtiyacın olacak benimki sağlam çünkü .Konun ve ne olduğun ortada, evli herifle mesajlaşmışsın, aç dava, hüğğğğ çok korktum. Beni mi korkutacaksın? Ben ekonomik kaygıları olan bir kadın değilim, zaten şahsi avukatım var. Kimseden de korkmam.
Kimse birsey demiyor hele ben olabilir insaniz ama gelip ahkam kesmeyecek o zamanDuygusal boşluga düşmüs olabilir,sonuçta insaniz diye düşünüyorum
O zaman gönül rahatligi ile yapabilirimYani oyle ayda yilda bir yaparsan acilmaz jsgsjsgeh kalitesiz don lastigi degil sonucta
Tamam evli heriflerle yazışarak gönül eğlendiren teyze, bekliyorum :)Celp kapında olur bir aya kalmaz bekle sen.
Rica etsem konumu kapatabilir misiniz, kimse benim konum yüzünden ban cezasi almasinOffffff ooooofffff desem karşı ki dağlar yıkılır mı yıkılırrrrrr mııı?
Hanımlar göz ardı et butonu var, konudan üye yasaklama özelliği var, kendinizi tutup cevap vermeme hakkı var, sekmeyi kapatma seçeneği var, neden konuyu uzatıp banlanacak hale gelene kadar yazarsınız anlamıyorum.
Ne güzel eğleniyordukRica etsem konumu kapatabilir misiniz, kimse benim konum yüzünden ban cezasi almasin
Yönetici uyari yapmis ban cezasi gelecek diyeNe güzel eğleniyorduk
Sizin konunuzun suçu yok ki, ben dan dan yazarım gerçekleri, bazen kızarlar sinir olurlar ama hakikatler acıdır.Rica etsem konumu kapatabilir misiniz, kimse benim konum yüzünden ban cezasi almasin
Başka konu açip onda eğlenirizNe güzel eğleniyorduk
Bencede güzel cevap susmakSizin konunuzun suçu yok ki, ben dan dan yazarım gerçekleri, bazen kızarlar sinir olurlar ama hakikatler acıdır.
Durmayı bilmiyorlar, illa laf yarıştıracaklar, susup cevap vermemeyi haksızlıktan susmak sanıyorlar, o yüzden yorumlar çirkinleşene banlanana kadar yazıyorlar, oysa susmak da cevaptır bilene.
Teşekkür ederim Ablacığım, haklısın. Bu son dedikten sonra devam ettirmemem gerekirdi; korktuğumdan değil konu dağıldığı için :)Bu arada bdv dışındaki konuları çoook ekstrem bir durum olmadıkça konu sahibesi talep etse de kapatmıyoruz.
Kapatma işlemi yerine uyarı dikkate alınmazsa gerekeni yaparım bu böyle biline.
Ben bildiğiniz halde tekrar edeyim de üstümde kalmasın :)))
Üsluplarınıza dikkat edin, polemiğe girmeyin, dini içerikli mesajlar yazmayın.