Eşimin anal iliski istegi

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Sırf birilerinin işine gelmiyor diye konu dışına çıkamazlar,gelsin konuma yazsın, yazmadan önce de konumu iyice beyni idrak etsin öyle yazsın, bilerek ve isteyerek beni abartarak farklı şekilde yansıtıp bir de hakaret ediyor.Ex e sinirimi davalarda bu kadından çıkaracagim öyle görünüyor

Bak canım, hakkımda olur olmsz yalan yanlış uydurma ithamlarda bulunma sana dava açarım uğraşırım seninle yeter fazla oluyorsun
Konun ve ne olduğun ortada, evli herifle mesajlaşmışsın, aç dava, hüğğğğ çok korktum. Beni mi korkutacaksın? Ben ekonomik kaygıları olan bir kadın değilim, zaten şahsi avukatım var. Kimseden de korkmam.

Konun ve ne olduğun ortada, evli herifle mesajlaşmışsın, aç dava, hüğğğğ çok korktum. Beni mi korkutacaksın? Ben ekonomik kaygıları olan bir kadın değilim, zaten şahsi avukatım var. Kimseden de korkmam.
Evli biriylemi yazışmış ne yapmış vallahi umrumda değil isteyen istediğiyle yiyişsin ama gelip kimse ahlakcılık yapmasın :KK66:

Celp kapında olur bir aya kalmaz bekle sen.

Duygusal boşluga düşmüs olabilir,sonuçta insaniz diye düşünüyorum

Evet sağlam bir avukata çok ihtiyacın olacak benimki sağlam çünkü .

Offffff ooooofffff desem karşı ki dağlar yıkılır mı yıkılırrrrrr mııı?
Hanımlar göz ardı et butonu var, konudan üye yasaklama özelliği var, kendinizi tutup cevap vermeme hakkı var, sekmeyi kapatma seçeneği var, neden konuyu uzatıp banlanacak hale gelene kadar yazarsınız anlamıyorum.

Offffff ooooofffff desem karşı ki dağlar yıkılır mı yıkılırrrrrr mııı?
Hanımlar göz ardı et butonu var, konudan üye yasaklama özelliği var, kendinizi tutup cevap vermeme hakkı var, sekmeyi kapatma seçeneği var, neden konuyu uzatıp banlanacak hale gelene kadar yazarsınız anlamıyorum.
Rica etsem konumu kapatabilir misiniz, kimse benim konum yüzünden ban cezasi almasin

Rica etsem konumu kapatabilir misiniz, kimse benim konum yüzünden ban cezasi almasin
Sizin konunuzun suçu yok ki, ben dan dan yazarım gerçekleri, bazen kızarlar sinir olurlar ama hakikatler acıdır.
Durmayı bilmiyorlar, illa laf yarıştıracaklar, susup cevap vermemeyi haksızlıktan susmak sanıyorlar, o yüzden yorumlar çirkinleşene banlanana kadar yazıyorlar, oysa susmak da cevaptır bilene.

Bu arada bdv dışındaki konuları çoook ekstrem bir durum olmadıkça konu sahibesi talep etse de kapatmıyoruz.
Kapatma işlemi yerine uyarı dikkate alınmazsa gerekeni yaparım bu böyle biline.

Ben bildiğiniz halde tekrar edeyim de üstümde kalmasın :)))
Üsluplarınıza dikkat edin, polemiğe girmeyin, dini içerikli mesajlar yazmayın.

Sizin konunuzun suçu yok ki, ben dan dan yazarım gerçekleri, bazen kızarlar sinir olurlar ama hakikatler acıdır.
Durmayı bilmiyorlar, illa laf yarıştıracaklar, susup cevap vermemeyi haksızlıktan susmak sanıyorlar, o yüzden yorumlar çirkinleşene banlanana kadar yazıyorlar, oysa susmak da cevaptır bilene.
Bencede güzel cevap susmak

Bu arada bdv dışındaki konuları çoook ekstrem bir durum olmadıkça konu sahibesi talep etse de kapatmıyoruz.
Kapatma işlemi yerine uyarı dikkate alınmazsa gerekeni yaparım bu böyle biline.

Ben bildiğiniz halde tekrar edeyim de üstümde kalmasın :)))
Üsluplarınıza dikkat edin, polemiğe girmeyin, dini içerikli mesajlar yazmayın.
Teşekkür ederim Ablacığım, haklısın. Bu son dedikten sonra devam ettirmemem gerekirdi; korktuğumdan değil konu dağıldığı için :)

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
X