Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ben eski konularınızi bilmiyorum o konuda yorum yapmadım zaten,genel olarak bu konuda birkaç kişiye cevap niteliğinde sizin mesaja yazdım siz de gelen mesajları eleştiren biri olarak yoksa sizin konularınız ilgi alanım değilkonu benim değil. bana eski konularımdan müdahale edemezsiniz. başkasının konusunda benim konumu açamazsınız eğer beni eleştirmek istiyorsanız açtığım konulardan birine gidip eleştirebilirsiniz o zaman eleştiriye açık olurum
Tamamda burası cinsellik bölümü evet ahlak bekçilerinin yeri mi?Farkındaysanız konu sahibi analli bir konu bulunca hemen denemek istemiş,zararlı olan önerilerde insanlar müdahale edebilir tabiki de,konu sahipleri dikkate alır ya da almaz.Burasi anonim bir yer her türlü eleştiriye açık olacaksınız yorumu beğenmedigibizde beğenmedim linki var onu kullanırsınız ama bu konuya o kişiler girmesin ahlak bekçisi olmasın vs diyemezsiniz
çaktırmaGene biri gelip engin bilgilerini konuşturmuş bu kadar detaylıda bilmekte ne bileyim
Yazık başına ne geldiyseçaktırma
Alkış emojisi olsa keşke ama boşver kim neresinden yaptırmak istiyorsa yaptırsın yorumu yapıp kacmak lazım yoksa dünyayı değiştirebileceğini umanlar pusu da bekliyorHemoroid Olcan
Sonra ömür boyu artık bokunu da tutqmazsin
Hemoroidim diye rahatta kaka yapamazsın
Hemoroid den sonra anal sekste yok
Domalarak vajinal seks bile yok hatta çünkü dotunde karnabahar açmış gibi görünecek öyle görünmek istemezsin, ozguvensiz bı ilişki olacak artık ömür boyu
Seni o hale getiren de o değilmiş gibi artık seni beğenmez olur soylim
Millet arkasını deldiriyor diye siz neden bu kadar dertlendiniz ki?Alkış emojisi olsa keşke ama boşver kim neresinden yaptırmak istiyorsa yaptırsın yorumu yapıp kacmak lazım yoksa dünyayı değiştirebileceğini umanlar pusu da bekliyor
Dinden bahsetmedim,bazı arkadaşlar ahlâk, günah terimlerini kullanmışlar o kadarı da yasak değildir zaten namaz ogretmiyo kimse buradakonu benim değil. bana eski konularımdan müdahale edemezsiniz. başkasının konusunda benim konumu açamazsınız eğer beni eleştirmek istiyorsanız açtığım konulardan birine gidip eleştirebilirsiniz o zaman eleştiriye açık olurum.
ek olarak burada din konuşmak yasak lütfen kurallara uyarsanız sevinirim. insanları dinle yargılamak bir eleştiri türü değildir
Yav sanki her ilişki anal olacak, vajeni unutucaz. Anal sex ile hemoroid oluşmaz. Erkek eş cinsellerde bile saydıklarınız nadiren olur. Onlar da kontrollüler ve dikkatliler. Yazdıklarınız realiteyi yansıtmıyor. Mesleğimden dolayı biliyorum, arada bir kuralına uygun anal yapan hiçbir kadında ve erkekte sorun olmaz.Hemoroid Olcan
Domalarak vajinal seks bile yok hatta çünkü dotunde karnabahar açmış gibi görünecek öyle görünmek istemezsin, ozguvensiz bı ilişki olacak artık ömür boyu
Metres konusu açılınca ahlaktan söz edilebiliyor ise cinsel sıradışı tercihler de ahlak kelimesini cagristirabilir.Ayrica kimse anal yapana ahlaksız demedi ki nerede o yorum ?Tamamda burası cinsellik bölümü evet ahlak bekçilerinin yeri mi?
Aman ne dertlenicem,yazar geçer işime bakarımMillet arkasını deldiriyor diye siz neden bu kadar dertlendiniz ki?
Sizde akşam bilgilerinizle faydali oldunuzGene biri gelip engin bilgilerini konuşturmuş bu kadar detaylıda bilmekte ne bileyim
Bilmiyorum baya dert etmişsiniz gibi duruyorda o yüzden dedimAman ne dertlenicem,yazar geçer işime bakarım
Nickoooooo beni en sevdiğim sebzeden soğuttunHemoroid Olcan
Bize ne? Herkes sizin dininize göre mi yaşıyor, cinsellik bölümünde dâhi gelip yargı dağıtıyorsunuz? Yaşasa da size ne? Anal konusuna gelip de bezirganlık yapmayın. Kimse size sevabını günahını sormadı. Komik duruma düşmeyin. Aklınız varsa kendi hayatınıza harcayın, sizin kadar herkesin aklı var. Evli sevgilisi olan tipler gelip de, ahlâktan, günahtan gem vurmasın zaten.Dinden bahsetmedim,bazı arkadaşlar ahlâk, günah terimlerini kullanmışlar o kadarı da yasak değildir zaten namaz ogretmiyo kimse burada
Günahsa da kisisel bir günah çünkü. Metres konusu çoğu kisinin hayatını karartan bir şey, aynı tutmanız üzücü. Ben de Müslümanim bana göre de günah, ama yapandan da bana ne yani, kadın bunu sormamış ve herkes de Müslüman değil.Metres konusu açılınca ahlaktan söz edilebiliyor ise cinsel sıradışı tercihler de ahlak kelimesini cagristirabilir.Ayrica kimse anal yapana ahlaksız demedi ki nerede o yorum ?
Tavsiyeniz dus hortumuyla bagirsaga su vermek birinin basina bu tavsiyeniz yuzunden bir sey gelirse ne yapacaksiniz?aynen konu benim olsaydı birçok kişiyi engellerdim bir tavsiye veriyorum adam geçmiş konularıma bakıp eee sende şöylesin sanane kardeşim sanane ben tavsiyemi vermişim sende ver değilmi? yok harammışta hak yolu varmışta konu sahibi dinimi sormuş. ahlak bekçisiyseniz bu konuda işiniz ne. hiçbir konuda tavsiye veremez oldum tavsiye verirsem hemen linç
Bende dün yedim meğer ne gaz yapıyormuşNickoooooo beni en sevdiğim sebzeden soğuttun
Ben yapiyorum siz yapmayin diye belirtmisdi bi yorumundaTavsiyeniz dus hortumuyla bagirsaga su vermek birinin basina bu tavsiyeniz yuzunden bir sey gelirse ne yapacaksiniz?