- 29 Mayıs 2021
- 13.138
- 85.191
- 36
-
- Konu Sahibi bilinmeyen40
Eşlerin bu konularda aynı düşünmesi çok önemli, burada açılan konulardan anladığım bu.Ne tuhaf aile ilişkileriniz var. Kuzen kardeştir. Biz birbirimize yalvarıyoruz gelin kalın ayarlayın diye, tatillerimizi denk getiriyoruz görüşebilmek için. Kuzeninin evinde de kalamayacaksa insan, ne bileyim...
Kuzenim atandım İzmir’e geliyorum dese sevinçten deliririm muhtemelen.
Korkunçlu şeylere kadar normal okuyordum.Eşlerin bu konularda aynı düşünmesi çok önemli, burada açılan konulardan anladığım bu.
Biz severiz karı koca olarak misafir.
Hele söz konusu kuzen,akraba olunca gelip birkaç gün kalmasının lafı olmaz.
2-3 ay önce, kayınvalidemin kuzeni ve kızını bir hafta ağırladım ve hayatımda ilk defa gördüm kendilerini.Kız evlenip buraya gelecek, yaşayacağı ev tadilattaydı, eşya seçimi ev dekorasyonu için uğraştılar, onlarla eşya bakmaya bile gittim. Çok korkunçlu şeyler.
Sizin ciddi probleminiz var. Aşırı güvensizlik. alakasız konularda tuhaf tepkilere yol açmış. Eşiniz Evinize 2 günlüğüne gelene yavşayacak adamsa, sizin evli kalmanız hataEşim olacak şahısa güvenmiyorum eski bazi yakaladigim şeylerden yakaladigim ufakta olsa yalanlardan vs güvenim yok ben yanında olmadığım zamanlar kesinlikle başka kadınlara baktığını düşünüyorum ve bunu aklımdan atamıyorum kendisi tabiki de inkar ediyor ama yok ona güvenmiyorum içimden kalbimden güvenim yok hissediyorum diyorum bağırıp çağırıyor diyorum ki ben hissediyorum davranışlarından hareketlerinden başkası var senin aklında diyorum yok diyor bana küfür edip hakaret ediyor beni sevmediğini düşünüyorum çünkü sevseydi hakaret ve küfür etmezdi diye düşünüyorum tatlı tatlı söylerdi yalvar yakar söylerdi bagirmazdi ağzından kötü bir söz çıkmazdı siz karşı taraf böyle olsa ne düşünürdunuz?
İnanmıyorooooom, nasıl evine aldın elin insanlarını hem de koskoca bir haftaaa... KorkonşşşşEşlerin bu konularda aynı düşünmesi çok önemli, burada açılan konulardan anladığım bu.
2-3 ay önce, kayınvalidemin kuzeni ve kızını bir hafta ağırladım ve hayatımda ilk defa gördüm kendilerini.Kız evlenip buraya gelecek, yaşayacağı ev tadilattaydı, eşya seçimi ev dekorasyonu için uğraştılar, onlarla eşya bakmaya bile gittim. Çok korkunçlu şeyler.
Ama olmadı ki, kocanızı çalmadı mıEşlerin bu konularda aynı düşünmesi çok önemli, burada açılan konulardan anladığım bu.
Konu sahibini tanısa başına dert almamak için istemez zaten büyük ihtimal.,Belki kuzen istemeyecek? Çok meraklı değildir herhalde.
Aa çok şaşırdımBen bunu hiç insanlık görevi gibi düşünmüyorum açıkçası kuzenimin evine gidip kalmam kalmak isteyeni de düşüncesiz buluyorum tek cevap müsait değiliz olacak . Atanan insan evini barkini ayarlasin gelsin bı zahmet . Ben amcamın evinde bir kaç hafta kalmam yahu bu ne rahatlık . Kimseyi bir kaç hafta kabul de edemem . Sizin de zorunluluğunuz yok açık açık müsait değiliz deyin
Umarım kendini belli etmiştir konu sahibiKonu sahibini tanısa başına dert almamak için istemez zaten büyük ihtimal.,
Benim kuzenlerimle değil ailemin hiç bir bireyiyle böyle bir iliskim yok ve bu ilişki beni rahatsız ediyor açıkçası . Ben şehir dışında olan amcamlarin evine gidip kalmam mesela oraya gitsem de otelde kalırım . Yurt dışına staj için gitmeyi dusunuyordum onun içinde kalacak yer ayarlacaktim akrabalarım neredeyse yarısı orda ben evin içinde yabancı insan sevmiyorum . Küçüklüğüm boyunca evimizde o kadar çok yatılı misafir oldu ki nefret ettim artık gerçek manada nefret yani. İnsanlar bir ay kalirdi hafta içi misafir eksik olmazdı bir evde sürekli çay çorba servisi mi olur hiç mi bitmez. Açıkçası Mune abla büyüdükçe çok şükür uzaklaştım diyorum . Bu yaşadıklarımdan gördüğüm tek şeyde misafir iyi birşey değildir oldu . Ne rahatça ders çalışabilirsin ne oturabilirsin kalkabilirsin 20 yaşımdan beri ailemle yaşamıyorum çok mutluyum kafam rahat huzurluyum .Sizin kuzen ilişkileriniz resmi olabilir ona bir şey diyemem de ben kuzenlerimle samimiyim, gelip bende kalabilirler kaldılar da, eşimin alt tarafı 2 sefer gördüğüm kuzenini bile yatılı ağırladım, hastalık veya bir mağduriyet durumu dışında keyfi olarak temelli kalma isteği olsa yorumum başka olur ama yaşadığım şehire gezmeye gelseler birkaç gün de bende kalmak isteseler reddetmem şahsen ya da yaşadığım şehire atanma, ev alma vb işleri olsa yine ağırlarım doğrusu, ki annemin benimle yaşıt kuzeni bile bir sene bu tarafa gelmiş eşiyle görümceleriyle, çok sonra duydum neden bir alo demedin hem görüşmüş olurduk hem ağırlardım sizi dedim, kalabalıklar diye rahatsız etmek istememiş.
Kaldı ki konu sahibesini henüz arayan yok, böyle bir talep de bulunan da yok niye telaş etti onu da anlamadım ama kuzen atandığı şehri bilmiyorsa yardımcı olmak gerekir bence, balık bilmese halik bilir.
İşte ben amcam da bile kalmam baba yarısi falan ya o yüzden kuzeni hiç anlamıyorumBu konuda amca yok. O başka bir konuydu
Kocasının halasının kızı yani kuzeni bahsedilen kişi.
Aile ilişkisiyle alakası yok ki ben dediğim gibi amcamda da kalmak istemem teyzemde de ben misafir sevmiyorum misafir olmayı da sevmiyorumNe tuhaf aile ilişkileriniz var. Kuzen kardeştir. Biz birbirimize yalvarıyoruz gelin kalın ayarlayın diye, tatillerimizi denk getiriyoruz görüşebilmek için. Kuzeninin evinde de kalamayacaksa insan, ne bileyim...
Kuzenim atandım İzmir’e geliyorum dese sevinçten deliririm muhtemelen.
Ah kızda pek güzeldi ya masallah.Ama olmadı ki, kocanızı çalmadı mıhiçbir heyecanı kalmadı
Yani bizim aile ilişkileri çok vıcık vıcık çok samimi yurt dışından akraba gelir bir ay kalir amcalar gelir her vakit evde sürekli misafir olurdu ben misafirden çok sıkıldım açıkçası sevmiyorum . Bizde misafir olma kavramı herkes herkeste ya sürekli iç içe ben belki bu ülkeye ait değilim ben uzaktan insan seviyorumAa çok şaşırdım
Kuzenim bu şehre gelip bizde kalmasa tefe koyarım
O şehre gidip amcamda kalmasam amcam döver heralde
Kuzenime yurt çıkmadığında 5 ay bizle yaşadı annem ben vs ben bekarken
Danırım bu akrabalık ilişkileri ile alakalı