- 3 Eylül 2018
- 8.621
- 45.835
-
- Konu Sahibi bilinmeyen40
Bu tipler şey "işimin ıilisi ivlinirkin işyi ilmidi çiciğimi iltin tikmidi"Yardım etseniz elinize yapışır tabi, yaralı parmağa işemezsiniz.
Eve karşı cinsten kimseyi kabul edemiyoruz kusura bakmayın deyin.
O cümleyi düzenleyin yalnız, anlayana kadar beş kere okudum galibaBu tipler şey "işimin ıilisi ivlinirkin işyi ilmidi çiciğimi iltin tikmidi"
Yok yok o değil bu. Bu tamamen “işim kizinini yirir mi, kiziniyli bini ilditir mi” insanıBu tipler şey "işimin ıilisi ivlinirkin işyi ilmidi çiciğimi iltin tikmidi"
Kuzene, amcaya yabancı muamelesi yapan tipler var konuda. Çok acayipKuzen yahu kardeş sayılır , atanmış işi gücü olan biri. Ne olur bir kaç gün idare etseniz ?
Belli ki bir apart ya da ev ayarlayıp ayrılacak koca insan zaten sizinle neden yaşasın ?
Yorumları okurken şok oldum , hiç kuzeniniz sizde gelip kalmıyor mu ?
Kuzenin kardeş olduğuna inanmıyorum ama kuzeni ya da kuzenim gelse bizde kalabilir. Eşim aldatacaksa kırk yılda bir görüştüğümüz kuzenden çok sürekli görüştüğümüz arkdaşlarla aldatır. Bu tip insanların çevresinde hiç insan yok demekkiYok yok o değil bu. Bu tamamen “işim kizinini yirir mi, kiziniyli bini ilditir mi” insanı
Temelli kalma olsa valla temelli veya 3-5 sene kalmalı konulara yorumlarım belli, kabul etmeyin o da ne öyle derim ama kısa süreli kalmalarda şahsen kimseyi reddetmem, evimde çok yatılı misafir ağırladım, akraba olması da şart değil, eşimin sevdiği samimi olduğu insanlar oluyor bu tarafa geliyorlar ısrar kıyamet bize getiriyoruz adamlar biraz uyusun dinlensin sıcak bir ev yemeği yiyip kendilerine gelsinler diye, keza kadın arkadaşları var önce ben atlıyorum aaa yakınlar buraya da gelsinler diyorum:))Eşimin bütün kuZenleri, düğünümüze gelemeyen arkadaşları, bebek görmeye gelen arkadaşları , benim bazı arkadaşlarım hep evimizde yatılı kalmıştır. Hatta aile dostumuz bir amcayla eşi bu taraflara tatile gelmişlerdi sosyal medyadan görüp aradım. Geldiler sağolsunlar ağırladım. Eşim şehir dışından iki gün sonra gelecekti. “Yatır onları iki gün” dedi ama kabul etmediler kalmadılarne oldu yani incilerimiz mi döküldü
Yoktur muhtemelen. Kuzene potansiyel aldatma aracı olarak bakan insan çevresinde arkadaş barındırmaz.Kuzenin kardeş olduğuna inanmıyorum ama kuzeni ya da kuzenim gelse bizde kalabilir. Eşim aldatacaksa kırk yılda bir görüştüğümüz kuzenden çok sürekli görüştüğümüz arkdaşlarla aldatır. Bu tip insanların çevresinde hiç insan yok demekki
Gerçekten hayretle okudum insanın kuzeni gelip kalamayacaksa kim kalacak ?Kuzene, amcaya yabancı muamelesi yapan tipler var konuda. Çok acayip
Ne tuhaf aile ilişkileriniz var. Kuzen kardeştir. Biz birbirimize yalvarıyoruz gelin kalın ayarlayın diye, tatillerimizi denk getiriyoruz görüşebilmek için. Kuzeninin evinde de kalamayacaksa insan, ne bileyim...
Kuzenim atandım İzmir’e geliyorum dese sevinçten deliririm muhtemelen.Bu tepkiye aşırı şaşırma sebebim bu yüzden. Kuzenlerimi kardeşim ablam abim gibi görürüm, bir araya geldiğimizde sabahlarız cocuklar gibi mutlu oluruz. Herkesin aile bağları bu kadar iyi değil demek kiNe tuhaf aile ilişkileriniz var. Kuzen kardeştir. Biz birbirimize yalvarıyoruz gelin kalın ayarlayın diye, tatillerimizi denk getiriyoruz görüşebilmek için. Kuzeninin evinde de kalamayacaksa insan, ne bileyim...
Kuzenim atandım İzmir’e geliyorum dese sevinçten deliririm muhtemelen.
Hayat bazı insanlar için çok zor olmalıYoktur muhtemelen. Kuzene potansiyel aldatma aracı olarak bakan insan çevresinde arkadaş barındırmaz.
Benim ev yolgeçen hanı heralde. Arkadaşlarım gelir kalır, eşimin arkadaşları gelir kalır. Kuzenlerin zaten lafı bile edilmez. Kimseye kadın erkek gözüyle bakmayız. Bir arada olmaya, birlikte zaman geçirmeye gelirler, çok mutlu oluruz. Biz de gideriz. Özleriz çünkü.Gerçekten hayretle okudum insanın kuzeni gelip kalamayacaksa kim kalacak ?
Yedi kat elden bahsediliyor sanki
Sakin ol champ kadın bir şey istememiş niye gömdün şimdiNiye herkes sokakta kalmis, dag basinda ac acikta kalmis gibi davranıyor. Atanmis kocmaan insan, misafirhneler var oteller var. Millet cebinden cikacak 3 kuruş icin el aleme zahmet vermekten cekinmiyor butun olay bu. Gitsin napiyosa yapsin. O ile atanirken samimi olmadigi kuzene mi guvendi
Şimdi aynı şeyi yazıyordum Kudra.Benim ev yolgeçen hanı heralde. Arladaşlarım gelir kalır, eşimin arkadaşları gelir kalır. Kuzenlerin zaten lafı bile edilmez. Kimseye kadın erkek gözüyle bakmayız. Bir arada olmaya, birlikte zaman geçirmeye gelirler, çok mutlu oluruz. Biz de gideriz. Özleriz çünkü.
Kuzenim atansa ve size gelemem otelde kalacam ben dese bozulurum valla açıkçası. Bir hata mı yaptık derim. Evimde de öyle kalacak yer, ayrı misafir odası falan yok. Geleni salonda yatırıyoruz
Ben de kuzenim fln gelsin kalsın ben de çok seviyorum ya insanlar cidden yabani olmuş.Benim ev yolgeçen hanı heralde. Arkadaşlarım gelir kalır, eşimin arkadaşları gelir kalır. Kuzenlerin zaten lafı bile edilmez. Kimseye kadın erkek gözüyle bakmayız. Bir arada olmaya, birlikte zaman geçirmeye gelirler, çok mutlu oluruz. Biz de gideriz. Özleriz çünkü.
Kuzenim atansa ve size gelemem otelde kalacam ben dese bozulurum valla açıkçası. Bir hata mı yaptık derim. Evimde de öyle kalacak yer, ayrı misafir odası falan yok. Geleni salonda yatırıyoruz
Benim eşim de iş için istanbula giderdi sık sık pandemi öncesi. Takılırdım peşine ben de. Kuzen, arkadaş ne varsa gezer sabahlara kadar hasret giderirdik. Onlarda da aynı şekilde, yolu izmire düşen mutlaka bize uğrar.Şimdi aynı şeyi yazıyordum Kudra.
Eşimin kuzeni işi sebebiyle bulunduğumuz yere sık sık gelir , iş yeri otel ayarladığı halde göndermeyiz . Biz de kalır neredeyse sabaha gır gır şamata .
Ben evime gelinmesinden memnun olurum demek ki seviyorlar bizi geliyorlar derim.
Eşimi kıskanmak falan daha neler , kuzenden bile kıskanıyorlarsa adamı o kadar da itimatları yoksa hiç boşuna evli kalmasınlar bence.
Tam karşılayan tabir yabanilik bence de. Aileler böyle yetiştiriyor ama bence. Biz çocukluğumuzdan beri farklı illerde de olsak aile/kuzen ilişkileri çok sağlam yetiştirildik. Yaz tatilini iple çekerdik bir araya geleceğiz diye.Ben de kuzenim fln gelsin kalsın ben de çok seviyorum ya insanlar cidden yabani olmuş.
Bana arkadaş bulamıyorum konuları da bundan gibi geliyor. Mesela ben çocuğumun eski okulundaki velilerle kanka oldum. Okulları ayrıldı çocuklar görüşmüyor çoğu zaman biz görüşüyoruz.