- 21 Eylül 2021
- 3.624
- 10.577
- 29
-
- Konu Sahibi bilinmeyen40
Ne belli 2 gun oldugu. Ev bulmadim der, isim uzadi der . Neler okuyoruz su sitede. Ayrica birinin yatak odasina izinsjz dalmak ayip degil de kilitlemek mi ayip Saka gibi ahahhaahEşinin ailesi geldiğinde, yatak odasını kilitleyen biri için birkaç gün misafir ağırlamak olağanüstü korkunç gelebilir tâbi, haklısınız.
Ya bu insanlar neden bu kadar yüzsüz. Samimi bile olmadigin akraba seni gunlerce yatirip beslemek zorunda mi atandin diye? İnanamiyorum boyle seylere ya
İstemiyorum diyebilirsiniz. Ay bir de kız kardeşte değil misafir olsa kuzen yani ne işi varİyi akşamlar eşimin halasının kızı oturduğumuz şehire atandı. Eşim beni ararlar belki kalacak yer bulana kadar sizde kalalım diyebilirler dedi. Tabiki ben kızın bizde kalmasını istemiyorum. Kız eşimle de öyle samimi değil bildiğim kadarıyla. Şimdi ola ki böyle birşey olursa ailesi eşimi arayıp böyle birşey isterse, nasıl reddedebiliriz yani ne soylemeliyiz?
Bu gelen akraba henüz maaş alamayacak olan bir memur adayı, maaşı yatana kadar ailesinin eline bakmak durumunda. Bir. Otel ya da misafirhanede 15 gün kalmak maaşın yarısını almadan gömmek demek. Herkesin babası bunu karşılayabilecek yüksek gelirde değil, ki daha depozito eşya emlakçı parası ödeyecek, bunlar kaç maaş eder sizce. Bu ladar iyilik bir akrabaya çok görülmemeli benceNiye herkes sokakta kalmis, dag basinda ac acikta kalmis gibi davranıyor. Atanmis kocmaan insan, misafirhneler var oteller var. Millet cebinden cikacak 3 kuruş icin el aleme zahmet vermekten cekinmiyor butun olay bu. Gitsin napiyosa yapsin. O ile atanirken samimi olmadigi kuzene mi guvendi
Eşim olacak şahısa güvenmiyorum eski bazi yakaladigim şeylerden yakaladigim ufakta olsa yalanlardan vs güvenim yok ben yanında olmadığım zamanlar kesinlikle başka kadınlara baktığını düşünüyorum ve bunu aklımdan atamıyorum kendisi tabiki de inkar ediyor ama yok ona güvenmiyorum içimden kalbimden güvenim yok hissediyorum diyorum bağırıp çağırıyor diyorum ki ben hissediyorum davranışlarından hareketlerinden başkası var senin aklında diyorum yok diyor bana küfür edip hakaret ediyor beni sevmediğini düşünüyorum çünkü sevseydi hakaret ve küfür etmezdi diye düşünüyorum tatlı tatlı söylerdi yalvar yakar söylerdi bagirmazdi ağzından kötü bir söz çıkmazdı siz karşı taraf böyle olsa ne düşünürdunuz
Bunlar eski konularınız. Sizin genel bir güven probleminiz var. Bence kızıda bu yüzden istemiyorsunuz.İyi akşamlar eşimin çalıştığı iş arkadaşları var bazılarıyla daha samimi onlarla watsap grubu kurdular ordan sürekli yazisiyorlar. Eve geldiğinde okuyorum mesajlasmalarini. Grupta eşim dışında 3 erkek var. İkisi bekar biri evli. Bekar olanlar sürekli karı kız muhabbeti yapıyor ne bileyim yolda giderken bir kız görsünler yok şöyle güzel yok böyle güzel offff afet off şöyle of böyle bir yere gitsinler bir kız görsünler yok şöyle yok böyle kısacası gördükleri güzel kıza kadına içleri gidiyor tamam bekarlar evet olabilir ama watsapta bile böyle konuşan iş yerinde kimbilir neler konuşuluyor ben bıktım nefret ediyorum onlardan eşime de söyledim. Ben bu durumdan çok rahatsızım ister istemez eşimle sürekli iş yerinde yanyanalar 12 saat. Eşimi etkilediklerini düşünüyorum hangi erkek olsa etkilenir. Düşünsenize eşinizin yanında offf şu kız offf bu kız diye sizlanan şeyi başına vurmuş dümbükler var. Yaşlar da genç. Yani eşimde dahil 30 civarı. İşleri de heryere gidilen bir iş gitmedikleri yer yok diyebilirim doğal olarak görmedikleri kız da kalmıyor. Eşim de zaten meyilli dışarıya. Yakınındaki kişiler de böyle olunca hergun yipraniyorum ne yapmalıyım her dakikam neredeler acaba hangi kıza bakıyorlar diye düşünerek geçiyor kafayı yemek üzereyim
Çok mu komik geldi aman ne hoş.Ne belli 2 gun oldugu. Ev bulmadim der, isim uzadi der . Neler okuyoruz su sitede. Ayrica birinin yatak odasina izinsjz dalmak ayip degil de kilitlemek mi ayip Saka gibi ahahhaah
Ekleme yapabilir miyim izninizle… atandığı yeri bilmiyor olabilir. Neresi nezihtir, güvenlidir ,ev arkadaşı bulabilir miyim acaba soruları zihnindedir muhtemelen… yukarıda beslemek kelimesi kullanılmış mesela. Alışveriş yapıp gelir belki ilk maaşıyla. Meyve kahvaltılık alır. Ben olsam yapardım yani. Herkes de yayılmaya gelmiyor, az insancıl olmaktan zarar gelmezBu gelen akraba henüz maaş alamayacak olan bir memur adayı, maaşı yatana kadar ailesinin eline bakmak durumunda. Bir. Otel ya da misafirhanede 15 gün kalmak maaşın yarısını almadan gömmek demek. Herkesin babası bunu karşılayabilecek yüksek gelirde değil, ki daha depozito eşya emlakçı parası ödeyecek, bunlar kaç maaş eder sizce. Bu ladar iyilik bir akrabaya çok görülmemeli bence
Eşinizden mi çekiniyorsunuz size kızar diye? Öyle hissettim. Madem istemiyorsunuz eşinize söylesenize, “ seninle de samimi değil bence zaten, kalmasın istemiyorum “ diye?İyi akşamlar eşimin halasının kızı oturduğumuz şehire atandı. Eşim beni ararlar belki kalacak yer bulana kadar sizde kalalım diyebilirler dedi. Tabiki ben kızın bizde kalmasını istemiyorum. Kız eşimle de öyle samimi değil bildiğim kadarıyla. Şimdi ola ki böyle birşey olursa ailesi eşimi arayıp böyle birşey isterse, nasıl reddedebiliriz yani ne soylemeliyiz?