- 21 Temmuz 2021
- 276
- 260
- 38
-
- Konu Sahibi bilinmeyen40
Bu arada yazdiklariniz bir ihtimalmis olmamis bile, belki de aramazlarİyi akşamlar eşimin halasının kızı oturduğumuz şehire atandı. Eşim beni ararlar belki kalacak yer bulana kadar sizde kalalım diyebilirler dedi. Tabiki ben kızın bizde kalmasını istemiyorum. Kız eşimle de öyle samimi değil bildiğim kadarıyla. Şimdi ola ki böyle birşey olursa ailesi eşimi arayıp böyle birşey isterse, nasıl reddedebiliriz yani ne soylemeliyiz?
Ayy kuzen evliliği kadar iğrenç birşey aileler resmen birbirine giriyor huzur kardeşlik falan da kalmıyor .bugün bir doktor izledim hala üniversite mezunu kuzen evliliği var fetal test sonuçları bekliyoruz diyorlar. Yahu işte akraba evliliginde çocuklarda da risk var millet genetik çeşitlilige de karşı . İgranc bir durumGel de saman kafalıya anlat işte. Abilerimden biri kuzeniyle evlendi.hem de onunla evlenene kadar yaşına uygun diger kuzenleri de yokladı, evlenirler mi benimle diye.
Cocuklarinda bir sey var mi bilmiyorum ama aileler birbirinden nefret ediyor evetAyy kuzen evliliği kadar iğrenç birşey aileler resmen birbirine giriyor huzur kardeşlik falan da kalmıyor .bugün bir doktor izledim hala üniversite mezunu kuzen evliliği var fetal test sonuçları bekliyoruz diyorlar. Yahu işte akraba evliliginde çocuklarda da risk var millet genetik çeşitlilige de karşı . İgranc bir durum
Çok şükür bizde evlenenlerde teyze çocukları bişey olmadı ama teyze olunca bile kayınvalide olmaktan vazgeçmiyorlar hiç kimsede huzur kalmıyorCocuklarinda bir sey var mi bilmiyorum ama aileler birbirinden nefret ediyor evet
Size " yazık "İyi akşamlar eşimin halasının kızı oturduğumuz şehire atandı. Eşim beni ararlar belki kalacak yer bulana kadar sizde kalalım diyebilirler dedi. Tabiki ben kızın bizde kalmasını istemiyorum. Kız eşimle de öyle samimi değil bildiğim kadarıyla. Şimdi ola ki böyle birşey olursa ailesi eşimi arayıp böyle birşey isterse, nasıl reddedebiliriz yani ne soylemeliyiz?
atanmasını kıskanmış bile olabilir vallaB bilinmeyen40 konunuza cevap verin
insanlık öldü mü yahu.. ben olsam o telaşede bikaç gün kalmasına göz yumardım
Bu şekilde konu açıp sonra kayıplara karışan konu sahiplerinin bir daha konu açmalarına izin verilmemeli aslında.17 sayfa şey yazılmış. Tek 1 cümle dahi cevap yazmamak neden? Bu çok saygısızca bir şey. Madem muhatap alıp insanlara bir şey yazmayacaktınız ya da eleştiriye tahammulunuz yoktu konu niye açtınız?
Kabul etmeli miyim diye sormamış. Onun kararı kabul etmemek ve nasıl söylemesi gerektiğini sormuş.. Kabul etmek zorunda mı ?Yardım etseniz elinize yapışır tabi, yaralı parmağa işemezsiniz.
Eve karşı cinsten kimseyi kabul edemiyoruz kusura bakmayın deyin.
Yok zorunda değil, insanlığın cenazesini kaldırdık zaten bu konuyla.Kabul etmeli miyim diye sormamış. Onun kararı kabul etmemek ve nasıl söylemesi gerektiğini sormuş.. Kabul etmek zorunda mı ?
Umarım öyle olur. Böyle insanlar yalnız kalmalı bence. Yaşlandıklarında falan kapılarını çalan olmamalı.Sonra gelir yalnızım, çevremde kimse kalmadı, ölsek kalsak sesimizi duyan olmayacak diye dert yanar bu türler.
Kızzz atama yok ki şu sıralar. Alan değişikliğinden kaynaklı yer değiştirme var, tayin gibi. Öyle değilse konu fakedir. Son zamanlarda mebde olan bi ‘yeni atama’ yok yani. Konu sahibi de cevap vermediğine göre yine uydurma bir konu. Şu sıralar bdvde çok fazla “gelip bize yerleşecek” konuları varatanmasını kıskanmış bile olabilir valla
Meb dememiş ki.Kızzz atama yok ki şu sıralar. Alan değişikliğinden kaynaklı yer değiştirme var, tayin gibi. Öyle değilse konu fakedir. Son zamanlarda mebde olan bi ‘yeni atama’ yok yani. Konu sahibi de cevap vermediğine göre yine uydurma bir konu. Şu sıralar bdvde çok fazla “gelip bize yerleşecek” konuları vartek tek alternatif deniyorlar gibi.
İnsanlığın cenazesini kaldırma konusu çok derin bir konu. Ben de örnek veririm uzar gider.. Ayrıca siz o veya bu değilsiniz :)Yok zorunda değil, insanlığın cenazesini kaldırdık zaten bu konuyla.
Ne söyleyeceğini ben söyledim zaten. Sizin ne faydanız oldu konu sahibine onun bunun mesajlarına sataşmak dışında?
Hala boş yapıyorsunuz. Beni bırakın konuyla ilgilenin lütfen. Hirkis iyni girişti ilmik zirindi diyil sonuç olarak.İnsanlığın cenazesini kaldırma konusu çok derin bir konu. Ben de örnek veririm uzar gider.. Ayrıca siz o veya bu değilsiniz :)
Cevabınızdan önce fikrini eleştirdiğiniz için öyle bir yorum yaptım.. Herkes aynı görüşte olmak zorunda değil..
Onun bunun mesajına cevap verme kısmını şimdi onaylıyorumHala boş yapıyorsunuz. Beni bırakın konuyla ilgilenin lütfen. Hirkis iyni girişti ilmik zirindi diyil sonuç olarak.