Eşimin akrabasından nasıl kurtulabilirim?

Bu arada yazdiklariniz bir ihtimalmis olmamis bile, belki de aramazlar

Gel de saman kafalıya anlat işte. Abilerimden biri kuzeniyle evlendi. hem de onunla evlenene kadar yaşına uygun diger kuzenleri de yokladı, evlenirler mi benimle diye.
Ayy kuzen evliliği kadar iğrenç birşey aileler resmen birbirine giriyor huzur kardeşlik falan da kalmıyor .bugün bir doktor izledim hala üniversite mezunu kuzen evliliği var fetal test sonuçları bekliyoruz diyorlar. Yahu işte akraba evliliginde çocuklarda da risk var millet genetik çeşitlilige de karşı . İgranc bir durum

Cocuklarinda bir sey var mi bilmiyorum ama aileler birbirinden nefret ediyor evet

Size " yazık "
Sıfır karakter sahibisiniz

17 sayfa şey yazılmış. Tek 1 cümle dahi cevap yazmamak neden? Bu çok saygısızca bir şey. Madem muhatap alıp insanlara bir şey yazmayacaktınız ya da eleştiriye tahammulunuz yoktu konu niye açtınız?
Bu şekilde konu açıp sonra kayıplara karışan konu sahiplerinin bir daha konu açmalarına izin verilmemeli aslında.
Saygısızlıktan başka şey değil.

Siz olmasaydiniz ne yapacak idiyse onu yapacak. Kimseye guvenip is yapilmaz. El esegine guvenip, yola cikilmaz diye bir laf uydurdum tam suan. Velhasil istemiyorsaniz istemiyorum diyin gecin. Az kalacaksa yardim edebilirsiniz ev bulana kadar. Bu da size kalmis.

Kabul etmeli miyim diye sormamış. Onun kararı kabul etmemek ve nasıl söylemesi gerektiğini sormuş.. Kabul etmek zorunda mı ?
Yok zorunda değil, insanlığın cenazesini kaldırdık zaten bu konuyla.

Ne söyleyeceğini ben söyledim zaten. Sizin ne faydanız oldu konu sahibine onun bunun mesajlarına sataşmak dışında?

atanmasını kıskanmış bile olabilir valla
Kızzz atama yok ki şu sıralar. Alan değişikliğinden kaynaklı yer değiştirme var, tayin gibi. Öyle değilse konu fakedir. Son zamanlarda mebde olan bi ‘yeni atama’ yok yani. Konu sahibi de cevap vermediğine göre yine uydurma bir konu. Şu sıralar bdvde çok fazla “gelip bize yerleşecek” konuları var tek tek alternatif deniyorlar gibi.

Meb dememiş ki.

Yok zorunda değil, insanlığın cenazesini kaldırdık zaten bu konuyla.

Ne söyleyeceğini ben söyledim zaten. Sizin ne faydanız oldu konu sahibine onun bunun mesajlarına sataşmak dışında?
İnsanlığın cenazesini kaldırma konusu çok derin bir konu. Ben de örnek veririm uzar gider.. Ayrıca siz o veya bu değilsiniz :)
Cevabınızdan önce fikrini eleştirdiğiniz için öyle bir yorum yaptım.. Herkes aynı görüşte olmak zorunda değil..

Hala boş yapıyorsunuz. Beni bırakın konuyla ilgilenin lütfen. Hirkis iyni girişti ilmik zirindi diyil sonuç olarak.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…