Eşimin akrabasından nasıl kurtulabilirim?

Bir yorum baya beğeni alınca yorum sahibi kendini kartal hissediyor.. Lakin birilerinin haddini bildirmesi gerekiyor.. Ona veya buna.. 😌
Yolda gördüğü muhtaç birine "amaaan elin ayağın tutuyor git çalış" diyenler, burda gelip duyar kasıyor ya bayılıyorum..
valla sizi bilemem de benim kuzenlerim yolda ki herhangi birileri değil kardeşlerim gibilerdir.ayrıca yoldaki muhtaça git çalış demez kimse.muhtaç demek de zaten hasta yaşlı engelli demektir.elbette benden genç benden sağlıklı insanaa git çalış diyeceğimmm.

Kuzenim de gelip 2-3 gün evimde kalamayacaksa ben oturur evliliğimi sorgularım. Bu konuda neyse ki eşimle hiç çatışma yaşamadık bugüne kadar. Evde yatılı misafir istemeseydi sanırım yürütemezdik. Değil kuzen arkadaşlarımızın bile eşini dostunu şehrimize bir işleri düştüğünde ağırlıyoruz. Ha yok karı koca misafir ağırlamayı sevmiyorsa da zaten çevreleri de bunu biliyordur teklif dahi etmezler..

haldır haldır para biriktireceğim yaşlılığıma.baksanıza kuzene bile 3 gün gidemezmişim .ne kadar acıı. :KK53:
burada tonla konu var kaynım geldi görümcem geldi kuzenimle eşi geldi vs vs geldi aylardır bizdeler hala gitmediler 1 hafta diye geldiler 6 aydır bizde kayınvalidemler diye açılan birsürü konu var. 1-2 günlük gelebilme ihtimali var demiyor konu sahibi
ev bulana kadar (zaman sınırlaması yok ) eğer gelicem derse ne diyebilirim diyor ,eğer böyle bir talepleri olursa redetmek istiyorum nasıl yapabilirim diyor. kişiler her an arayabilir eşi arayabileceklerini söylemiş akıl danışıyor ,akıl danışan insana iyiki kocan var yabani kötü karaktersiz demek ne zamandan beri iyilik oldu onu merak ediyorum ben o zaman bu da kötücül bir yaklaşım.

herkes evinde süre sınırı olmaksızın insanları ağırlamak zorunda değil ceyceyim , bence asıl kötülük insanlara zorla sınırsız ve süresiz de olsa evinde kalsın ne var ki demektir , aile içlerini bilmediğimiz tanımadığımız ve ne kadar kalacağını bilmediği kişiyi redetmeyi düşündü diye suçlamakdır asıl kötülük.

seni alıntılayarak yazdım çünkü seninle her fikir rahat konuşulabilir :) benim asla kötü niyetli düşünmeyeceğimi bildiğini varsayıyorum

Kızzz atama yok ki şu sıralar. Alan değişikliğinden kaynaklı yer değiştirme var, tayin gibi. Öyle değilse konu fakedir. Son zamanlarda mebde olan bi ‘yeni atama’ yok yani. Konu sahibi de cevap vermediğine göre yine uydurma bir konu. Şu sıralar bdvde çok fazla “gelip bize yerleşecek” konuları var 🤣 tek tek alternatif deniyorlar gibi.
Sağlıkçı ataması yapıldı daha yeni.

burada tonla konu var kaynım geldi görümcem geldi kuzenimle eşi geldi vs vs geldi aylardır bizdeler hala gitmediler 1 hafta diye geldiler 6 aydır bizde kayınvalidemler diye açılan birsürü konu var. 1-2 günlük gelebilme ihtimali var demiyor konu sahibi
ev bulana kadar (zaman sınırlaması yok ) eğer gelicem derse ne diyebilirim diyor ,eğer böyle bir talepleri olursa redetmek istiyorum nasıl yapabilirim diyor. kişiler her an arayabilir eşi arayabileceklerini söylemiş akıl danışıyor ,akıl danışan insana iyiki kocan var yabani kötü karaktersiz demek ne zamandan beri iyilik oldu onu merak ediyorum ben o zaman bu da kötücül bir yaklaşım.

herkes evinde süre sınırı olmaksızın insanları ağırlamak zorunda değil ceyceyim , bence asıl kötülük insanlara zorla sınırsız ve süresiz de olsa evinde kalsın ne var ki demektir , aile içlerini bilmediğimiz tanımadığımız ve ne kadar kalacağını bilmediği kişiyi redetmeyi düşündü diye suçlamakdır asıl kötülük.

seni alıntılayarak yazdım çünkü seninle her fikir rahat konuşulabilir :) benim asla kötü niyetli düşünmeyeceğimi bildiğini varsayıyorum

Konunun bir basindan bir ortasindan bir sonundan girdim ama bazi yorumlarda misafirin gelecegi bile belli degil diyip devamli olarak "2-3 gün" misafirlikten bahsediliyor. Kadinin gelecegi belli degil de misafirligin 2-3 gun olacagi nerede yaziyor da hep bu sayi veriliyor onu anlamadim. 😬 Nneyse.

İstanbuldayim. Şimdi ev arayayim desem bütçem sinirsiz degilse 2-3 gunde mumkun degil ev bulmam hatta 1 haftada bile ev bulamayabilirim diye dusunuyorum. Çok şanslisindir olur da denk gelir pat diye istedigin gibi biyer o ayri ama ev bulmak 2-3 gunde olacak iş değil.

Konunun bir basindan bir ortasindan bir sonundan girdim ama bazi yorumlarda misafirin gelecegi bile belli degil diyip devamli olarak "2-3 gün" misafirlikten bahsediliyor. Kadinin gelecegi belli degil de misafirligin 2-3 gun olacagi nerede yaziyor da hep bu sayi veriliyor onu anlamadim. 😬 Nneyse.

İstanbuldayim. Şimdi ev arayayim desem bütçem sinirsiz degilse 2-3 gunde mumkun degil ev bulmam hatta 1 haftada bile ev bulamayabilirim diye dusunuyorum. Çok şanslisindir olur da denk gelir pat diye istedigin gibi biyer o ayri ama ev bulmak 2-3 gunde olacak iş değil.
ayyyneeen öyle kesinlikle özellikle şu zamanda ev fiyatları bu kadar artmış ve işe yakın ev bulmak zorken rahat en az 1 ay kalması gerekebilir.
birde açıkcası insanın eşiyle arasında sıkıntıları olabilir kafası kaldırmaz, evi müsait değildir bütçesi uygun değildir gelen kişiyi yakından tanısa samimiyeti olsa hani insan rahat ederde, tanımadığı biri eşininde samimiyeti yokmuş konu sahibini arayıp en fazla 1 haftalığına diyen de yok haliyle kadın gerilmiş, dünya kötüsü yaptılar resmen yazık resmen haksızlık.

Son düzenleme:
Her hala teyze kızları da kocalarınıza aşık kocalarınızda gözü var sadece siz değil, bu kafada çok kadın var.
Kuzenden kız kardeşinden bile kıskanmak nedir ya. Zihniyeti bozuk adamla güvenmediğiniz adamla evli kalmayın zaten.

Ben eşimin kuzenlerini ve kendi kuzenlerimi sevdiğim için misafir ederim tabi sonuçta mecburi bir durumu var. Ama bizde uzun süre birinin evinde kalınmaz ayıp karşılanır o yüzden onlarda 1 hafta sonrasını kalmak isteyeceklerini sanmıyorum.

kuzenden kıskanıyorum dedi konu sahibi ben mi görmedim ya ?
herkes öyle demiş kuzenden kıskanıyorsun demiş vallahi baktım göremedim ... atlıyor muyum acaba ?

Kocasini kiskandigi başka konulari varmiş o yuzden kuzeni de kiskaniyordur diye duşunuldu galiba ben de şey yapamadim. 😬
zamanında kocasını kıskandı diye her dişiden kıskanmıyordur heralde ya :KK70: eğer öyleysede kocası bu durumdan rahatsız değil hala evli olduklarına göre demek ki o zaman kimseyi ilgilendirmez :KK70:

konuları okuyunca benim aklıma öyle kuzenden kıskanıyor falan gibi düşünce gelmiyor nereden aklına geliyor insanların böyle şeyler... :süslü: ilginç

İyi akşamlar eşimin halasının kızı oturduğumuz şehire atandı. Eşim beni ararlar belki kalacak yer bulana kadar sizde kalalım diyebilirler dedi. Tabiki ben kızın bizde kalmasını istemiyorum. Kız eşimle de öyle samimi değil bildiğim kadarıyla. Şimdi ola ki böyle birşey olursa ailesi eşimi arayıp böyle birşey isterse, nasıl reddedebiliriz yani ne soylemeliyiz?
eşimin dayısının kızını ozellıkle cagırır kız gecesı yapardım cok eglenırdık falan. genc kafa :)) da sımdı dogru durust merhabalasmadıgım bırını ıstemem ama kapıdısarı da etmemm. gelıp kalmaları ev aramaları ıcın agırlarım ama mısafırlık kısa surerse guzel tabı.. obur turlu herkesın kendı ozelı.. yanı ıstememek reddetmeme sebep olmaz..olmuyor yapamıyor gelene de zor ki. annem geldı kaldı bebek dogacak dıye yardım ettı kendı rahatsız oldu nekadar kendı evı gıbı gormesını ıstesem de. ama belkı cok sevceksın kızı. rahatsız etmıycek varlıgı. sohbet edecek arkadas olmus olur. ama dersen kı esımden dolayı kıskanırım.. bılemem.. yanlıs bence..gelenı huzursuz edersın anca yazık olur..

kadın geleceğim dahi dememiş ki.konu sahibi hemen rahatsız olup konu açmış.belki hiç kalmayacak belki sadece 3 gün kalacak utana sıkıla.ben konu sahibini iyi niyetli bulmadım üzgünüm.aylarca kalanlar zaten arızalı akrabalar.onları kimse istemez ben dahil :KK53:

X