Eşimin ailesiyle yaşadığım son durum

Gelmediler. Eşimle kardeşi arasında mesajlaşma oldu sadece. Bundan sonra kardeşinin böyle bir adım atacağını sanmam.
Süreçten ötürü adım atılır yine. Tanışmayı vir şekilde bahanelerle idare etseler bile söz, nişan, düğüm hepsinde sizin olmamanız kayınvalidenizi rahatsız eder. Denerler yine şanslarını.

Psikoloğunuzla telefonda konuşmayı deneyebilirsiniz. Destek olacaktır.

Kardeşi hiç rahatsız etmez. Kendini haklı çıkaracak şekilde anlatmıştır karşı tarafa. Bizi kötülemiştir falan ama asla umrumda değil. Evet kayınvalidemi aşırı rahatsız eder bu durum. Artık orası onları ilgilendirir. Benim gerçekten kaybedecek hiçbir şeyim yok.

Eşiniz arkanızda kapı gibi duruyor, burada birçok kişinin eşinin yapamadığını yapıyor. Sinirinizi ve hırsınızı ondan çıkarmayın. Evliliğinize zarar verirsiniz. Ne güzel mesafeniz var bunu dilerseniz hiçbir zaman bozmayın. Herkesin kapısı kendine. Görüşmek istemiyorsanız da tavrınız net. Herkes anlamıştır. Hayatınıza bakın bence.

Son düzenleme:
Bu organizmanın düğününe bile gitmeyin. Hatta K KIR PAPATYASII nın bahsettiği yüzleşmede o kız da olsun, olsun ki nasıl bir aileye girdiğini anlasın. Hep siz mi ketempereye geleceksiniz?
Kızı getirmezler asla bilmiyorlar mı oğullarının dolandırıcı olduğunu

Gelmemesi iyi olmuş ki kızın yanında söyleseniz bir der söylemeseniz bie dert. Bu kadar olayın sizin üzerinizden dönmesi felaket. Kocanız hiç yönetememiş. Kayınvalidenizle kötü olmayın bence bu onların işine gelir. Sadece sorarsa konuşmak istemeyin. Eşinizin kardeşi gelmek isteseydi çoktan gelirdi, kv göndermiştir. Git arayı düzelt rezil olmayalım diye.

Konunuzu okurken hep hak -haklilik-haksizlik- haklıyım kelimeleri donuyor. Size ilk ve en unutamadiginiz haksizligi kim yaptı? Kayınbiraderi bu kişi ile ozlesdestirdiginiz için bu kadar takmış olma ihtimaliniz var. Bunu bulup bunun üzerine çalışmanız gerektiğini düşünüyorum. Zira olay bana klasik abi kardeş kazığı gibi geldi ben bu kadar yükselecek tetiklenip cildiracak birşey göremedim. Klasik Türk ailesi sendromları. Ayağınızı keser gitmezsiniz olur biter . Eşiniz iş bitirici ve hakkını alabilen birisi değil bence bunu da kabullenin artık .

Kızı getirmezler asla bilmiyorlar mı oğullarının dolandırıcı olduğunu

Oğullarının dolandırıcı olduğunu düşünmüyorlar. Çünkü onlara başka şekilde anlatmış. Kayınvalidemle konuşurken bana abisi çok zor bir zamanda para istemiş dedi. Kardeşi çok zor durumda kalmış, birilerinden borç alarak abisine para vermek zorunda kalmış. Herkese böyle anlatmış. Ama kimse abisi ne durumda o parayı istemiş diye sorgulamıyor. Zamanında burada detaylı anlatmıştım durumları. Eşim işten çıkarıldı. Aylık 8 bin kredimiz var. Küçük bebeğimiz var. Ve eşim gidip borç istemedi hakkımız olanı istedi.

dükkandan benim kredime destek ol dedi yani koskoca market aylık 4 bin çıkaramaz mıydı ki eminim çıkarıyordu ama bunlar bizim açımızdan ispatlanamaz şeyler. Çünkü eşim gidip hiç sorgulamadı gelire gidere bakmadı bu da eşimin en büyük hatası. Ki bu hatalar yüzünden biz boşanma noktasına geldik. Neticede kardeş diyor ki dükkan kazanmıyordu abim de parasını istedi zor durumda bıraktı beni.

Ben de kayınvalideme sence hangimiz daha zor durumdaydık dedim. Ama çoğu zaman kurduğum cümlelerin yarısının boşa gittiğini hissediyorum. İnsanları manipüle ederek, salağa yatarak ya da övüp pohpohlayarak istediğini yaptırmaya çalışıyor. Nitekim herkesin gözünde hatalı olan biziz ama işte “elalem ne der” kaygısıyla aklı sıra bizi alttan alıyor kayınvalidem. Oğlunu da dün o göndermiştir.

Yooo gayet de neyin ne olduğunun farkındalar. Aynısını elalem iki ağızdan dinlese yine size hak verilecek çünkü yaşadığınız şey yoruma kapalı bir şekilde dolandırılmak, aldatılmak, kandırılmak. O yüzden elalemden öcü gibi korkuyorlar, o yüzden aile içinde kalsın duyulmasın diye g.tleri ata ata ocağınıza düştüler. Bu aile ne güzel salağa yatıyo bunu görmüyor musunuz? İstedikleri hikayeyi anlatsınlar millet salak değil er geç çikacak kokusu. Kanıt mı, aile içinde ne kanıtı, kaynana cak cak çenesiyle oğlunun suçunu bastırırken size kanıt mı gösteriyor?

Bazı adamların akıllanması için böyle kocaman bir kazık yemesi gerekiyor sanırım. Ama üzülmeyin bazı şeyler iyi ki yaşanmış ve eşiniz gerçekleri görüp sizin yanınızda durmuş. Bu saatten sonra yapacağınız tek şey çizdiğiniz bu sınırı ve takındığınız bu tavrı korumak. Sizi o kadar iyi anlıyorum ve o kadar çok sarılıp ağlamak istedim ki anlatamam. Biz bu kadar çok şey yaşamadık ama eşimin ailesine karşı hissettiğiniz duyguların aynısını yaşıyorum. Kardeşinin barışmak istemesi de bana hiç masum gelmedi şahsen. Düğün zamanı yine para dilenmeye çalışabilirdi.

O kardeş yeni araba almamış miydi birde ailesi bunu sizden saklamisti zaten belliydi kazancı olduğu . Ailesi de gayet biliyor. Bence siz kimseye birşey anlatmayın eşinizi sevmiyorlar işte siz bu evliliği istiyorsanız kayinvalidenize diyeceksiniz açık açık siz evlat ayırdınız benim çocuğumun hakkının yenmesine göz yumdunuz daha dalga geçer gibi beni neye cagiriyorsunuz o dolandırıcı oğlun bizden uzak duracak diye. Bu kadar basit . Yoksa tüm akrabalara rezil ederim sizi derdim ben olsam . Sonra ne yapıyorlarsa yapsınlar

Öncelikle merhaba, üşenmeden tüm yazdıklarınızı okudum tabiki kardeşi kötü davranmış .Çocuklu bir ailede maddi kazanç gerçekten çok önemli. Size bu açıdan çok zarar vermiş hali ilede maneviyatınız huzurunuz sarsılmış. Kayın validenizde haklı olduğunuzun farkında..Bence sürekli bunu düşünmeyin kendizi artık yıpratmayın çünkü ne yaparsanız yapın zamanı geri alamazsınız ama böyle üzerinde düşünmeye devam ettikçe kendi huzurunuzdan da olursunuz ve eşiniz sizi seviyor yanınızda. Bırakın artık huzursuzlukları bir tarafa sevginize sığının. Gittiğiniz zaman konu açılırsa yaşadıklarımızı biliyorsunuzu bu konuda bana bir şey demeyin. Onunla bu konuları bizim ayrıca konuşmamız lazım içimin soğuması için yüzleşmemiz lazım dersiniz. Ona da artık onunda aile kuracağını aynı şeyi ya kendisi yaşasaydı kendi beler hissederdi onu sorarsınız. Ama bu kız arkadaşının yanında olmaz . Aile ortamında sakinliğinizi koruyun . Artık kendi iç huzurunuza bakın herkes bu hayatta yaşattığını yaşar. Bunu unutmayın .

Kesinlikle katiliyorum pismanliktan degil isi dustugu icin.muhtemelen islerde ciddiye bindi para lazim yardim lazim bunlara dadanacak yine
ve ele güne karşı abim yengem düğünüme gelsin derdinde :)

konu sahibi tabiki haklısınız ama eşinizle aranızı bozmayın daha fazla
akışına bırakın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…