Mesela benim kuzenim bu konuda oldukça dik duruyor asla söz ettirmiyor ayılıp bayılan halam şimdi çocuğu bile sahiplendi henüz evli değiller ama o yola girildi. Her şeyi de yapıyor. Ama kuzenimin sevgilisi öyle yüz vermedi peşlerinde koşmadı direkt aileni halledeceksin beni muhattap etmeyeceksin dedi. Ayrıldılar kuzenim çabaladı. Çok yakın değiliz halam dediğim babamın kuzeni ama oğlu yaşıtım olduğu için biliyorum o yüzden kuzenim dedim Ne ailesine düşman biri ne de laftan lafa kanacak biri akdine aileye düşkün. Ben de görüyorum kadının kızıyla hikayeler paylaşıp doğum günü kutluyorlar beraber. Kuzenimle de konuşunca ne olacak dediğimde bsşka yolu yok kabul edecekler diyordu. Onlar da duyumuma göre kabul ettiler arkasında duruyorlar.Erkeğin olgunu var mı bilemiyorum varsada ben hiç görmedim.
Bu adam hiç evlenmemiş, aile, evli çocuklu bir kadını oğullarına layık görmediği için evliliği sabote ediyor. Bu adama 35 yaşında olsaydı da aile yine kabul etmeyecekti. Adamda yine ailesini dinleyecekti maalesef.
Son düzenleme: