Eşimin Ailesiyle Sorunlarım ve Bebeğim

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Ay bu ne ya içim şişti siz iyi dayanıyorsunuz. Çok samimiyetsiz ve takıntılılar ben olsam nefret edeRdim.
Hiç normal değiller inşallah düzelmişlerdir bu geçen zamanda

Baştan sona okudum ve çok üzüldüm gerçekten linclenecek bir durum da göremedim. Bana kalırsa siz çok sakin ve iyi niyetli davraniyorsunuz. Bu durumda sertliğinizi netliginizi göstermezseniz çözüm de getiremezsiniz bence okurken gerçekten kendim yaşıyormuşum gibi çok sinirlendim. Dikkatli davranmak zorunda değilsiniz. Aradimi açmayın atıyorum kapatın telefonunuzu 3 5 saat açmayın çıkin dolaşın ailenize gidin. Kime ne ne münasebet ya. Bir oğlum var ve oğlum konusunda netimdir. Eşimin ailesine değil herkese karşı bu böyle benim çocuğum ve oğlum hakkında iyiyi de kötüğüde ben bilirim fikir almam gereken birsey olursa yardım isterim onun dışında kimse karışamaz bunu da açıkça söylerim. Ben musade etmediğim sürece oğlumu kimse alamaz ne münasebet bize birakacaksiniz. Lafınızı soyleyemiyorsunuz ki iyice yüz bulmuşlar. Ayrıca takilmayacak bir konu değil adam kafayı yer. Cumaları sizemi çıkıp geliyor aaa ben annemlere davetliyim bekliyorlar de kv ni de al git yanında. Gelmek mi istiyor bugün müsait değilim nokta bitti. Bence mesafe koyun kafayı yemişler gerçekten. Eşimin bile baş edemediği şeyle ben hiç uğraşamam valla sert olun biraz lafınızı söyleyin pat pat

Aile cahil ve kadın zor şartlarda yetiştirmiş çocuklarını

Kafayi takmişsin en ufak seylerine roman yaziyorsun Allah askina adamı bosamayacaksan bunlarla ilgili konu acipdurma

İçim daraldı bu kadar laf bu kadar müdahele inanılmaz rahatsız edici. Siz biraz daha tutarlı davranın gitmeyin aramayın yani azaltın olabildiğince . Mesafe en güzel yöntemdir . Mesafe koyacaksınız bu kadar basit . Siz tüm rahatsızlıklara rağmen yine gidip geliyosunuz foto atıyosunuz, görüntülü bebeği gösteriyosunuz. İnternette inanılmaz s”pıklıklar dolaşıyor p*dofili skandalları çalkalanıyor güzel kardeşim bebişinin fotosunu whatspp bile olsa atma lütfen, kimseyle paylaşma. Eski model foto çıktısı alıp ver 3 ayd a1 istiyolarsa . Zaten yakınlar gelip görüyolar netten foto atmak ne ya . Lütfen mesafe koy, kursa oyun gruplarına falan yazıl hep meşgul ol onlara hiç vakit kalmasın canım

Off daraldım. Ne yapışık bir kv kp . Madem eşin arkanda yanında , senin yerinde olsam eşimin bu konuyu ailesiyle konusmasini isterdim . Böyle dip dibe , birseyleri ispatlama çabasıyla, heleki bebek üzerinden yapılan kıskançlıklarla hayat geçmez. Daha bi de bu çocuk önce anneanne dedi mi yandın sen . Benim kv de , benim çocuk her annenanne dediginde canı çıkıyordu tansiyonu oynuyordu . Onu sevme ,beni sev demiş flan. Sonra tabi yeminler etti demedim diye ama yersen. Kıskanç bir kv kp ile yaşamak zor

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…