- 18 Ekim 2014
- 7.079
- 31.739
-
- Konu Sahibi sibidikterlik
Ben yemekli oldugunu söylemeden tribe girdiğini düşündüm bunca yazdgındanGelecek olan misafir yemek yemeyecek ise yemeksiz geldiğini önceden belirtmeli, essek başı yok yani burda. O konuda haklısınız.
Geri kalan her şeyde bu kadar haksız insan az görmüşümdür.
Aile bu kadar kalburüstü ise bir şirketle anlassalardi yemek, temizlik , servis işleri yapılırdı. Bir de bu kadar kalburüstü zengin kıskanılacak insnalar evde neden nişan yapıyorMaşallah annen bu kadar temizlik yaparken senin ellerin armut toplamış. Kaç yaşına gelmişsin kendi evinin temizliğini anana yaptırıyorsun. Saygısızlık bu.
Madem böyle beklentin var zengin ailenin oğlunu tavlayıp evlenseydin.
Cok güzel bi yere parmak bastın valla helal olsunAile bu kadar kalburüstü ise bir şirketle anlassalardi yemek, temizlik , servis işleri yapılırdı. Bir de bu kadar kalburüstü zengin kıskanılacak insnalar evde neden nişan yapıyor
Evet ya ses cıktımı bida ? Bence şu an eltisine masaj yaptiriyordurDünür temizlik şirketiDün geceki elti spa dan sonra normal geliyor.
Kalburüstü ne demek ben onu anlayamadım?Aile bu kadar kalburüstü ise bir şirketle anlassalardi yemek, temizlik , servis işleri yapılırdı. Bir de bu kadar kalburüstü zengin kıskanılacak insnalar evde neden nişan yapıyor